Het start bij jou.

Een unieke winkelervaring creëren? Het start bij jou. In onze winkels, onze distributiecentra en bij de ondersteunende diensten: iedereen zorgt mee voor dat stukje magie.

Kasper - Assistant Teamleader

"Wat mij aantrok bij Delhaize? Dat je hier echt kan groeien. Je hebt hier chefs die in jou geloven en als je gemotiveerd bent, kan je ver geraken. En motivatie? Dat heb ik met hopen. Iedereen hier trouwens. Mijn collega's en ik willen alles perfect in orde hebben. Zowel voor onszelf, als voor onze klanten."
🌱 👏
Zin om ook te groeien in onze winkels?

Peggy - Verkoopsmedewerker

"Een winkel run je samen, iedereen is hier een belangrijk deel van de schakel. Wijn is bijvoorbeeld mijn passie en als ik mijn collega's daarin kan bijstaan, doe ik dat graag. Als ik één van onze klanten een wijntip geef en achteraf vertellen ze dat hij echt lekker was, dan vind ik dat fantastisch."
🍾 🙋‍♀️ 💃
Kom jij binnenkort onze klanten inspireren?

David - Store Manager

“Werken bij Delhaize is pure magie. Toen ik als kind in de supermarkt kwam, wist ik al: hier wil ik ooit deel van uitmaken. Er is zo veel te beleven hier. De sfeer is warm en gezellig, je mag altijd iets vragen, en we hebben een fantastisch uitgebreid assortiment. Ik voel me vandaag, net als toen, als een echte ontdekker. Die verwondering is de basis van alles.”

Mathias - Teamleader Transport

“Het distributiecentrum is de laatste schakel vóór al onze producten in de winkel liggen. Er vertrekken hier een 700-tal ritten per dag. We zetten een 400-tal chauffeurs aan het werk. Wie hen in de startblokken zet? Dat zijn onze dispatchers en supportmedewerkers. Alles flexibel afstemmen op de wensen van onze winkels: daar heb je een héél sterk team voor nodig. En dat zijn we. Dat maakt me trots!”

Breng jij straks samen met ons alle producten naar onze winkels?

Over Delhaize

Lekker en gezond leven: dat begint bij heerlijk vers eten. Da’s in het alledaagse leven niet altijd zo eenvoudig. Daarom maken wij het graag makkelijk voor onze klanten.

Kleine Jules? Die eet nét iets liever broccoli sinds hij onze VitaMini’s heeft ontmoet. En Marie? Die voelt zich dankzij onze gezonde kant-en-klaarmaaltijden ook op een drukke dag
 – meer... 

  • Delhaize photo: Assistant Store Manager - Desi
  • Delhaize photo: Logistiek medewerker
  • Delhaize photo: Polyvalente Technieker
  • Delhaize photo: Kasper - Assistant teamleader
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Rue Osseghem, 53
Brussels, 1080
Belgium
Omzet
meer dan 10 miljard (EUR)
Medewerkers
Meer dan 10.000
Sector
Links
LinkedIn
Delhaize website

Twitter

Facebook