Delhaize Reviews
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctietitel
Alle
Locatie
België1.042 reviews
Waarderingen per categorie
Sorteer op
1.042 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 1.136 reviews
aangename sfeer
Studentenjob (voormalige medewerker) - Antwerpen (provincie) - 16 november 2023
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedDe dag bestond vooral uit het aanvullen van de winkelrekken en de kassa bedienen. Het loon was een goed betaalde studentenbaan aangevuld met een premie bij de laatste uren. Met de overname zal dit veranderen.
Management
Transport logistique I.T Dispatching (voormalige medewerker) - Zellik - 30 november 2023
Concernant le management Transport 0 communication et aussi 0 Concernant le respect et la sociabilité des employés de l'insécurité 0 😱 Delhaize zéro aucun respect pour le personnel dommage
Vacatures van Delhaize
Lieu de travail très agréable
Vendeuse (voormalige medewerker) - Strombeek-Bever - 26 november 2023
Patron super sympas et très compréhensifs. Ils sont très à l’écoute de leur personnel. De plus l’ambiance de travail est vraiment très agréable! C’était une très bonne expérience
Mediocre
Employée commerce (voormalige medewerker) - Athus - 18 november 2023
La directrice manque d organisation et d empathie
Informatie over Delhaize
Mensen waarderen:
- Duidelijk doel
- Mogelijkheid om persoonlijke doelstellingen te bereiken
- Gevoel van persoonlijke waardering
Wat beter kan
- Steun van de manager
- Algemene tevredenheid
- Redelijk loon
Oneerlijk en stresvol
Rekkenvuller (voormalige medewerker) - Melsbroek - 17 november 2023
Al het werk waar aan de studenten gegeven terwijl de volwassenen gwn toe kijken en commentaar geven als je niet alles klaar krijgt
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen pluspunten
Plezant
Medewerker (huidige medewerker) - Geel - 15 november 2023
Doe het heel graag en afwisselend anders had ik het er geen 19jaar uitgehouden. Maar toffe collegas.
Pluspunten
Fijne werksfeer
Minpunten
Meer groei mogelijkheden
Bon salaire
Directeur (huidige medewerker) - Belgique - 11 november 2023
Très bon salaire et plein d’avantage extra légaux. Bonne ambiance dans l’ensemble. Collègues très sympa. Faut bosser mais on est récompensée par un très bon salaire, chèques repas …
goede werksfeer
Fijne werkgever,leuke werksfeer. Aanrader om hier te beginnen. Goede verdienste,mooie uren. Goede prive/werk balans. Wel weekendwerk regelmatig. Succes
Top bedrijf
Kassamedewerker (voormalige medewerker) - Kuurne - 9 november 2023
Leuk bedrijf om te werken, leuke sfeer en collega's p
Emploi étudiant idéal
Etudiant (voormalige medewerker) - Belgique - 30 oktober 2023
Job étudiant à la caisse et dans les rayons. Bonne rémunération et personnel sympathique. Bonne solution si vous êtes aussi disponible durant les semaines de cours.
top
Vakkenvuller (voormalige medewerker) - Puurs - 24 oktober 2023
Een zeer collegiale sfeer maken van deze job een absolute aanrader, de indeling en planningen worden altijd tijdig en correct doorgegevne aan de werknemers
Officiële reactie van Delhaize
27 november 2023Merci voor je review. Veel succes daar nog met je collega's :)
Chouette job étudiant
Job étudiant (huidige medewerker) - Bruxelles - 23 oktober 2023
Les gens sont sympas, pas de stresse. Personne n’est sur ton dos pour te dire d’aller plus vite. Le job peut sembler répétitif pour quelqu’un de fixe mais pour un job étudiant c’est parfait !
Officiële reactie van Delhaize
27 november 2023Nous vous remercions de votre réponse. Bonne chance en tant qu'étudiant :-)
C est plus agréable dans un cimetière que dans un Delhaize
apprentissage (voormalige medewerker) - Soumagne - 18 oktober 2023
C est n importe quoi Mal payés Personnel pathétique Patron égoïste Système de gestion du magasin même un enfant ferait mieux !
Pluspunten
Aucun
Minpunten
Trop de truck
Officiële reactie van Delhaize
27 november 2023Bonjour, merci pour votre message. Ce n'est pas très agréable à lire. Merci pour votre honnêteté. Je suis en train d'étudier cette question avec les différents services afin d'améliorer les choses.
Produktief afstand werkplaats- thuis, lekker alleen werken en voortdoen
arbeider interim (voormalige medewerker) - Arbeider - 17 oktober 2023
Was leuk werk, interim dus loon laag, kreeg betere job aangeboden qua contract en financiën, beter niet gedaan want na kleine giflading mocht ik gaan. Was wel korrekte.
Pluspunten
Vrijheid, genoeg werk.
Minpunten
LoonCadix Antwerpen en interim
Was deze review waardevol?
Ik heb steeds graag mij werk gedaan, secretariaatswerk gaf me ook veel voldoening
Administratief bediende + kassa (voormalige medewerker) - Sint-Kruis - 12 oktober 2023
Wat vind je het beste aan je werk bij het bedrijf? Ik heb 33 jaar bij Delhaize gewerkt , begonnen aan de kassa in de weekends , verantwoordelijke afdeling vis geweest, terug kassierster en afgesloten op het secretariaat de laatste zes jaar. Ik heb altijd met veel plezier gewerkt, ik zou graag nog als kassierster de weekends werken want ik mis mij werk wel Wat vind je het meest stressvolle aan je werk bij het bedrijf? In feite niks speciaals , misschien de super lastige klanten die dan ook nog eens onbeleefd zijn Hoe is de werkomgeving en de cultuur op het bedrijf? Heel fijn . Een grote familie Hoe ziet een typische dag eruit bij het bedrijf? Toekomen, naar boven schort aan doen ,nog even iets drinken in de rustzaal dan gaan punten aan de klok , naar je kassa gaan en openen, klanten ontvangen, bij zeer kalme dag helpen waar hulp nodig is , en dan tevreden naar huis
Officiële reactie van Delhaize
27 november 2023Hallo, leuk om zo een reactie te lezen. Proficiat ook met uw fantastische carrière bij Delhaize.
Intéressant
Vendeuse - Caissière (voormalige medewerker) - Mons - 10 oktober 2023
Travail dynamique et polyvalent. Je recommande pour un premier travail
Pluspunten
Polyvalence
Minpunten
Rien
Hoge werkdruk uren verschillend
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) - Antwerpen - 24 september 2023
Puur wanbeleid! Mensen worden behandeld als kleuters. Alles word precies expres om zeep gedaan: producten worden elk jaar slechter van kwaliteit.. mensen worden tegen elkaar opgezet
Slecht
Officiële reactie van Delhaize
27 november 2023Hallo, bedankt voor uw reactie. We zullen het verder opnemen met onze verschillende diensten en hier aan blijven werken zodat dit in de toekomst niet meer voorvalt.
Equilibre vie privée/travail
Collaboratrice de vente (huidige medewerker) - Liège - 20 september 2023
Opportunités de développement présente mais horaire difficile à assumer. L'equilibre vie privée/travail est donc compliqué. Bonne rémuneration cependant.
Officiële reactie van Delhaize
27 november 2023Nous vous remercions de votre réponse. Nous allons plus loin en ce qui concerne les tâches lourdes.
Uitdagend op vele vlakken maar wie positief is en tof van mentaliteit en graag werkt vind bij Delhaize zeker een plek in een team
Teamleader (huidige medewerker) - Vlaams-Brabant - 20 september 2023
Wat vind je het beste aan je werk bij het bedrijf? Goed werken wordt enorm geapprecieerd. Wat vind je het meest stressvolle aan je werk bij het bedrijf? Teveel medewerkers voor verantwoordelijke taken (kader,) Hoe is de werkomgeving en de cultuur op het bedrijf? Ondanks de uitdagingen nu met toekomstige franciseeringen best ok. Vakbonden zijn zware dobber met bepaalde uitspraken en stellingen. Hoe ziet een typische dag eruit bij het bedrijf? De taken zijn dag na dag sterk gelijkend waardoor snel bepaalde drive kan genomen worden.
Officiële reactie van Delhaize
27 november 2023Hallo, bedankt voor uw eerlijke reactie. Geeft ons als werkgever bepaalde inzichten mee. Bedankt hiervoor :-)
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Delhaize. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
283
Vergelijk Delhaize met
Vragen over Delhaize
- Hoe vaak krijg je opslag bij Delhaize?12 personen hebben geantwoord
- Hoe verloopt het promotieproces bij Delhaize?10 personen hebben geantwoord
- Peut on travailler à l'age de 17 ans et pendant les vacances scolaires(2 semaines de Pâques et 1 moi…9 personen hebben geantwoord
- Comment est-ce que Delhaize a réagi à la pandémie de Covid-19 ?8 personen hebben geantwoord
- Il y a t il des avantages ?8 personen hebben geantwoord
- Quels sont les différents horaires de travail au delhaize?8 personen hebben geantwoord
- Je n'ai jamais fait un entretien d'embauche ici en Belgique surtout à Delhaize quelles sont les ques…7 personen hebben geantwoord
- Welke vragen stelden ze tijdens je sollicitatiegesprek bij Delhaize?7 personen hebben geantwoord
- Hoe geeft het management feedback bij Delhaize?6 personen hebben geantwoord
- Hoe ziet een typische dag eruit bij het bedrijf?6 personen hebben geantwoord