Delhaize Reviews

794 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 861 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer laag loon
Bediende verkoopster (voormalige medewerker) –  Herselt21 september 2019
Je word er als jobstudent zeer laag betaald. Zeker voor het werk dat ja verricht.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
delhaize
Caissier (voormalige medewerker) –  Bouffioulx19 september 2019
Comme job étudiant se poste était très intéressant
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Réassort, caisse
Réassort, vendeuse, caisse (voormalige medewerker) –  Wanze9 september 2019
Bon magasin avec des employés qui sont le plupart souriant.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail normal
Vendeur-réassortisseur (voormalige medewerker) –  Brussel8 september 2019
Le travail est assez physique, il faut savoir rester debout au moins 5h.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail très désagréable
Responsable de rayon boulangerie (huidige medewerker) –  Brussels Hoofdstedelijk Gewest25 augustus 2019
Totale absence du respect envers personnel

Critique non raisonnable

Pression psychologique
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Esprit de management horrible !
Vendeur magasinier (voormalige medewerker) –  Brussel19 augustus 2019
Une des pires entreprises de grande distribution actuelle !
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnemnt de travaille agréable
JOB ETUDIANT (voormalige medewerker) –  Zellik18 augustus 2019
l'environnement de travaille est très bien, possibilité d'avoir une première expérience du travaille
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good
Assistant conseiller vins (voormalige medewerker) –  Heusy16 augustus 2019
Journée relativement rythmée selon l'arrivée des camions
Il faut anticiper au maximum surtout dans les grosses périodes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mauvaise société
Vente, hotesse de caisse (voormalige medewerker) –  Montigny-le-Tilleul11 augustus 2019
Société qui ne pense qu'à faire du chiffre d'affaires et s'en fou royalement de ses petits employés
Pluspunten
Le salaire
Minpunten
Tout, mauvaise ambiance entre les "collègues ", faites ce que je dis et pas ce que je fais, ceux qui en font le moins sont les mieux vus
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf dat je liever vermijd , je ben slecht's afval
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Broechem29 juli 2019
Natuurlijk met enkele ervaring in Broechem, kan ik niet spreken over alle Delhaize's die er betsaan. Maar deze enkele ervaring is voor mij niet eens 1 ster waard. Je bent er slecht's afval helaas. Geen eerlijke eigenaars, zullen profiteren tot dat ze je kunnen vervangen. Hopelijk gaat het er zo niet aan toe in andere Delhaize"s. Was zeer stresserend, de ploegbaas behandelde je graag als een kind, 1 heb ik er tijdens mijn tijd weten lopen, en ze vertelde me hoe beu ze de ploegbaas was. De bazin is gewoonweg een oneerlijk persoon. Want je iets niet aanleren is een perfecte rede voor deze heks om je buiten te gooien.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Helpen is verboden.
Magazijnier (voormalige medewerker) –  Kalmthout18 juli 2019
Afgelopen 5 maanden heb ik gewerkt in een AD Delhaize. Vol plezier gestart, plezier in de job was snel over. Zeer eentonig, weinig waardering. Soms een beetje behandeld als slaaf. Niet door iedereen. Het fijne was de collega’s die je dag goedmaakte. Enkel jammer dat je elkaar niet mocht helpen, je kreeg dan een tikje op je vingers.
Pluspunten
Gratis middageten, collega’s, fysiek werk.
Minpunten
Weinig waardering, elkaar helpen mocht niet.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne klanten
Winkelmedewerkster (huidige medewerker) –  Koersel11 juli 2019
delhaize is een fijne winkel om in te werken , maar ik sta niet graag aan charcuterie en dat moet ik heel vaak doen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's, niet zo leuk management
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Limburg (provincie)4 juli 2019
Ben vrienden gebleven met een van mijn voormalige collega's, maar ben blij dat ik vertrokken ben. Het werk moest allemaal snel snel gebeuren en elke dag voelde gehaast.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Achterklap en geen mogelijkheid om door te groeien
Bediende (voormalige medewerker) –  Maldegem6 juni 2019
Na 3 x een contract gewoonweg getermineerd hoewel ik na twee maand al voor assistent kon postuleren...veel beloftes waarvan er weinig of niets in huis kwam...te mijden!!!!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Veel te veel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travailler dans un delhaize
Responsable boissons / Vendeur (voormalige medewerker) –  Rocourt29 mei 2019
moi personnellement j'adore travailler dans cette magasin, l'ambiance l'esprit d'équipe sont tous des choses que j'aime bien. travailler avec qualité et organisation sont les deux chose principal
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
great philosophy but poor management and job insecurity
- (huidige medewerker) –  -24 mei 2019
There is little room for evolution if you do not have the right connections. The Management is not people driven . Delhaize has a great philosophy and ideas and can convince its employees.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail sous pression
que caissière et vendeuse (voormalige medewerker) –  Auvelais21 mei 2019
Travailler au delhaize de Chastre est un travail sous pression. les gérants sont sur le dos des employers sans aucune raison.
Pluspunten
Chouette collègue
Minpunten
Gérants
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
acceuil extraordianaire
Boucher/charcutier (voormalige medewerker) –  tubize21 mei 2019
une journée type chez delhaize

agréablement surpris par l'acceuil aux personne
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Kassa medewerker (voormalige medewerker) –  Ninove18 mei 2019
Medewerkers zeer aangenaam. Ze hebben veel geduld met beginners. Ze nemen de tijd om het je uit te leggen. Wel was er een zeer korte pauze van 30minuten als je een 7uur shift hebt. Dit is volgens mij zeer kort. De beveiliging is zeer goed en werd goed uitgelegd. Je krijgt een infomoment en een bundel met alle nuttige uitleg. Het uurloon voor studenten is wel enorm laag volgens mij.
Pluspunten
Beveiliging
Minpunten
Pauze
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Préparateur de commande
Préparateur de commandes (voormalige medewerker) –  Zellik16 mei 2019
Je suis reste Chez Delhaize pendant un bon moment.L expérience.
Pluspunten
Transports
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Delhaize. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 861 reviews
5216
4333
3224
258
130

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur