Reviews voor Delhaize in Aalst

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 861 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nettoyage
Chauffeur camion (voormalige medewerker) –  Aalst1 maart 2018
super j ai passe un bon moment ,sen

problème ,
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sfeer kon beter
verkoopster 1ste kassa (voormalige medewerker) –  Aalst1 juni 2017
het leukste van de job was het dagelijkse contact met de klanten.
Pluspunten
klantcontact
Minpunten
onregelmatige werkuren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkervaring
Polyvalent medewerker kassierster (voormalige medewerker) –  Aalst19 april 2017
zelfstandigeid
polyvalentie
en een heel leuke werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
winkel
Verkoopsmedewerker (voormalige medewerker) –  Aalst18 maart 2016
De collega's waren zeer vriendelijk en behulpzaam.
Alleen heb ik slechte ervaring gehad met de bazen en interim.
Minpunten
geen personeelskorting
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
contrat court
Magasinier (voormalige medewerker) –  Alost1 maart 2016
je n'ai pas eu la chance de connaitre mieux ni de m'investir d'avantage par ce que c'était un contrat interimaire
Pluspunten
bonne entente au sein du plate forme
Minpunten
contrat court
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive werkervaring
groenten en fruit (voormalige medewerker) –  Aalst, VLG19 november 2014
S'morgens; het nakijken van de producten om de versheid te garanderen en het uitladen van de vrachtwagen.

S'middags; de winkel aanvullen en goed zetten en de klanten helpen waarbij nodig.

S'avonds; winkel klaarmaken om te sluiten
Pluspunten
maaltijdsheques
Minpunten
geen vast contract gekregen door besparing
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer slechte verloning, arbeidssfeer, behalve onder de collega's
Interim-Kassierster/Aanvulster (voormalige medewerker) –  Aalst, NB5 september 2014
Mijn tewerkstelling verliep alles behalve aangenaam bij Delhaize, mijn baas was een echte tiran. Als typische dag op het werk kan ik dus perfect elke dag gebruiken aangezien deze telkens hetzelfde verliep. Iedereen moest hard werken, geen tijd voor een gesprek met de klanten want op elk moment kon de baas passeren en kon je onder je voeten krijgen, geen minuut te laat, geen minuut te vroeg door, maar overwerken dat moest uiteraard wel en weliswaar onbetaald. Het leukste van mijn baan daar was de collega's, ik heb daar een aantal goede vrienden aan overgehouden meer kan ik er niet over zeggen. Iets geleerd dat heb ik ook niet of het zou moeten zijn hoe je u sterk moet houden als iemand tegen u staat te roepen zonder enige reden.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer
verkoopster (voormalige medewerker) –  aalst24 januari 2013
ik heb heel veel ervaring op gedaan daar zoals de kassa charcuterie bakkerij aanvullen heb een beetje van alles gedaan daar was een hele leer ervaring
Minpunten
loon niet in orde
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was een toffe werkplaats
Vervangende chef (voormalige medewerker) –  aalst6 oktober 2012
Ik ben daar door al de chefs die ik daar heb gehad, goed opgeleid.
De Directie viel mee, hing af van welke directeur we dan hadden, iedere directeur had een ander beleid om dan 'zijn' zaak te runnen.
De collega's vielen goe mee, maar die hadden hun goede en slechte dagen.
Het moeilijkste van die baan was, dat ze mij vele keren beloofd hadden om mij te promoveren tot chef voeding. Maar die kansen heb ik nooit gekregen. En dit terwijl ik veel uren deed en mijn job perfect uitoefende.
Minpunten
er zijn geen min punten
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren

Zie meer reviews over Delhaize

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Delhaize. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 861 reviews
5216
4333
3224
258
130

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur