Delhaize Employee Reviews in Antwerpen (stad)

Found 19 reviews matching the search See all 863 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Alles zusammen
Verkäufer (Former Employee) –  Antwerpen14 May 2019
Es hat mir sehr Spaß gemacht da gearbeitet zu haben
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Slechte uren
Rekkenvuller (Former Employee) –  Antwerpen (stad)20 August 2018
Slecht betaalde Jobstudenten, veel verantwoordelijkheden voor het minimum loon( zelf sluiting doen in je afdeling)
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke collega's, gezellige werkomgeving
Winkelbediende (Former Employee) –  Antwerpen (stad)11 July 2018
Ik vond het aangenaam om zowel met mijn eigen werk bezig te zijn als ook mensen verder te kunnen helpen. Ook het zelfstandig werken en soms met een collega beviel me wel.
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Rustige, niet-harde job
Winkelmedewerkster (Former Employee) –  Antwerpen (stad)16 February 2018
Een leuke job, niet echt vermoeiend. Goede management en leuke collega's!
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Multifunctionele job
Bediende verkoopster (Former Employee) –  Antwerpen23 March 2017
Afwisselend werk,wel verantwoordelijk voor bepaalde taken.
Het werk dat je presteert wordt niet altijd geappricieerd.
Familiebedijf op zelfstandige basis,niet motiverend.
Vele nieuwe jonge collega's,maar kon met iedereen opschieten.
Hoge werkdruk.
Afwisselend werk.
Pros
Dichtbij, variabele activiteiten
Cons
Geen legale voordelen
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuk geweest
Bediende verkoopster (Current Employee) –  antwerpen22 February 2017
Ben tevreden maar dit bedrijfje gaat sluiten
Het was leuk maar niet nu na de melding dat het sluit
Pros
vroegere leuke sfeer
Cons
vol spanning wachten op de ?....
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werkomgeving
Kassierster (Former Employee) –  Antwerpen2 January 2017
Een typische dag bij Delhaize als kassamedewerker was gevarieerd en leuk om te doen, te tijd vloog snel voorbij. Ik heb geleerd nog beter op te letten wat er gebeurt in mijn omgeving en werken onder druk bv. tijdens de feestdagen. De directie was altijd vriendelijk, net als het personeel.
Pros
gratis koffie
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
stresserende maar leerrijke job
Kassamedewerkster (Former Employee) –  Antwerpen29 December 2016
Ik stond in voor de bediening van de klanten aan de kassa in de Delhaize.
Mensen waren altijd gehaast en het moest steeds vooruit gaan maar dit vond ik nogal vrij normaal.
Ik heb deze taak snel moeten leren (intikken, scannen, bonnetjes, kassa...)
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werkomgeving
kassa (Former Employee) –  Antwerpen25 March 2016
ik begon met kassa's in te zetten en zorgde dat de kassa's start klaar waren voor de winkel openging
het klantvriendelijk zijn zodat de klant het nar zijn zin had
allemaal toffe collega'
het contact met de mensen
Pros
altijd bezig, geen verveling
Cons
geen
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
heb altijd graag gewerkt
verantwoordelijk (Former Employee) –  antwerpen14 October 2015
heb veel van geleerd , ook hoe je met moeilijke klanten moet omgaan en hoe ik moet gedragen en handelen.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
reorganisatie
chef beenhouwer (Current Employee) –  antwerpen30 September 2015
tijd voor iets nieuws,door de nieuwe ontwikkelingen bij Delhaize is het tijd geworeden voor iets nieuws.
Pros
heel goede tijd gehad
Cons
loon
Was this review helpful?Yes 8No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
pracht werk
De Leeuw (stage) (Former Employee) –  Antwerpen24 July 2015
Ik moest rekken aanvullen, klanten bedienen,pusechetjes op zijn plaats zetten, proper houden.
Het leukste vond ik de werksfeer, het waren heel toffe collega's
Was this review helpful?Yes 5No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Teamwork
Bediende (Former Employee) –  Antwerpen18 February 2015
Fijne samenwerking met aangename en jonge collega's.
Dag vliegt snel voorbij door de verschillende en veelzijdige taken.
Veel verantwoordelijkheid toevertrouwd aan de werknemers maar ondanks alles een leuke sfeer onderling.
Goede regels en afspraken die ook gehouden worden.
Propere werkomgeving!
Pros
Flexibele uren
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Super gezellige sfeer met heel leuke collega's
Winkelbediende (Former Employee) –  Antwerpen, VLG3 December 2014
- Iedereen is altijd op tijd
- Er is altijd en heel gezellige en fijne sfeer
- Alle collega's zijn super leuk
- ...
Pros
Kortingen
Cons
Rommel door klanten
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige winkel en toffe collega's
Verantwoordelijke Bakkerij/Traiteur (Former Employee) –  Antwerpen, VLG24 February 2014
Ik vond dit een toffe job ,
ik heb veel bijgeleerd ivm verantwoordelijkheden.
Ik had zeer toffe collega's om mee samen te werken,
Het leukste van mijn job vond ik de verantwoordelijkheid over myn eigen rayon ( bakkerij )
Pros
Eten op de werkvloer
Cons
7 uur per dag werken => geen pauze, geen extra voordelen bij maandloon.
Was this review helpful?YesNo 4Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
een typische dag op het werk
assistent verkoper (Former Employee) –  Antwerpen1 July 2013
het aanvullen van de rekken, fruitsappen, groenten enzovoort
het soms inspringen op andere afdelingen
een lichte job die veel van uwe rug vraagt
Pros
lange pauze
Cons
geen
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke werkplaats
Bediende bakkerij (Former Employee) –  Antwerpen, VLG3 June 2013
leuke collegas
goede uren
goede verloning
Leuke contacten met klanten en collegas
Was this review helpful?Yes 4NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Als nieuwe wordt je niet goed opgenomen in de groep
manusje van alles (Former Employee) –  prov. Antwerpen31 January 2013
Je probeert positief te zijn, denken aan een vast contract, komt toch niet!Ze houden je aan het lijntje, tegen een zeer laag loon!
Vast personeel mag en kan alles en als nieuwe moet je je dubbel zo hard bewijzen, en dan hebben ze nog commetaar.
De dagen waarop je graag vrij zou zijn krijg je niet, vast personeel heeft een vast shema, jij moet schikken!
Flexibiliteit, da's waar. Terwijl jij in de bakkerij staat te bakken moet je plots inspringen voor de kassa, lap de broodjes verbrand, krijg jij weer mooi naar je voeten!
Pros
????weer een ervaring rijker
Cons
geen open communicatie, achter uw gat klap!
Was this review helpful?Yes 16No 3Report

See more Delhaize reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Delhaize. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 863 reviews
5217
4334
3225
258
129

Ratings by category

3,6Work/Life Balance
3,5Salary/Benefits
3,3Job Security/Advancement
3,2Management
3,5Culture