Reviews voor Delhaize in Antwerpen (stad)

19 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 854 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alles zusammen
Verkäufer (voormalige medewerker) –  Antwerpen14 mei 2019
Es hat mir sehr Spaß gemacht da gearbeitet zu haben
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte uren
Rekkenvuller (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)20 augustus 2018
Slecht betaalde Jobstudenten, veel verantwoordelijkheden voor het minimum loon( zelf sluiting doen in je afdeling)
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's, gezellige werkomgeving
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)11 juli 2018
Ik vond het aangenaam om zowel met mijn eigen werk bezig te zijn als ook mensen verder te kunnen helpen. Ook het zelfstandig werken en soms met een collega beviel me wel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rustige, niet-harde job
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)16 februari 2018
Een leuke job, niet echt vermoeiend. Goede management en leuke collega's!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Multifunctionele job
Bediende verkoopster (voormalige medewerker) –  Antwerpen23 maart 2017
Afwisselend werk,wel verantwoordelijk voor bepaalde taken.
Het werk dat je presteert wordt niet altijd geappricieerd.
Familiebedijf op zelfstandige basis,niet motiverend.
Vele nieuwe jonge collega's,maar kon met iedereen opschieten.
Hoge werkdruk.
Afwisselend werk.
Pluspunten
Dichtbij, variabele activiteiten
Minpunten
Geen legale voordelen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk geweest
Bediende verkoopster (huidige medewerker) –  antwerpen22 februari 2017
Ben tevreden maar dit bedrijfje gaat sluiten
Het was leuk maar niet nu na de melding dat het sluit
Pluspunten
vroegere leuke sfeer
Minpunten
vol spanning wachten op de ?....
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Kassierster (voormalige medewerker) –  Antwerpen2 januari 2017
Een typische dag bij Delhaize als kassamedewerker was gevarieerd en leuk om te doen, te tijd vloog snel voorbij. Ik heb geleerd nog beter op te letten wat er gebeurt in mijn omgeving en werken onder druk bv. tijdens de feestdagen. De directie was altijd vriendelijk, net als het personeel.
Pluspunten
gratis koffie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stresserende maar leerrijke job
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Antwerpen29 december 2016
Ik stond in voor de bediening van de klanten aan de kassa in de Delhaize.
Mensen waren altijd gehaast en het moest steeds vooruit gaan maar dit vond ik nogal vrij normaal.
Ik heb deze taak snel moeten leren (intikken, scannen, bonnetjes, kassa...)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
kassa (voormalige medewerker) –  Antwerpen25 maart 2016
ik begon met kassa's in te zetten en zorgde dat de kassa's start klaar waren voor de winkel openging
het klantvriendelijk zijn zodat de klant het nar zijn zin had
allemaal toffe collega'
het contact met de mensen
Pluspunten
altijd bezig, geen verveling
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heb altijd graag gewerkt
verantwoordelijk (voormalige medewerker) –  antwerpen14 oktober 2015
heb veel van geleerd , ook hoe je met moeilijke klanten moet omgaan en hoe ik moet gedragen en handelen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
reorganisatie
chef beenhouwer (huidige medewerker) –  antwerpen30 september 2015
tijd voor iets nieuws,door de nieuwe ontwikkelingen bij Delhaize is het tijd geworeden voor iets nieuws.
Pluspunten
heel goede tijd gehad
Minpunten
loon
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
pracht werk
De Leeuw (stage) (voormalige medewerker) –  Antwerpen24 juli 2015
Ik moest rekken aanvullen, klanten bedienen,pusechetjes op zijn plaats zetten, proper houden.
Het leukste vond ik de werksfeer, het waren heel toffe collega's
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teamwork
Bediende (voormalige medewerker) –  Antwerpen18 februari 2015
Fijne samenwerking met aangename en jonge collega's.
Dag vliegt snel voorbij door de verschillende en veelzijdige taken.
Veel verantwoordelijkheid toevertrouwd aan de werknemers maar ondanks alles een leuke sfeer onderling.
Goede regels en afspraken die ook gehouden worden.
Propere werkomgeving!
Pluspunten
Flexibele uren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super gezellige sfeer met heel leuke collega's
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG3 december 2014
- Iedereen is altijd op tijd
- Er is altijd en heel gezellige en fijne sfeer
- Alle collega's zijn super leuk
- ...
Pluspunten
Kortingen
Minpunten
Rommel door klanten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige winkel en toffe collega's
Verantwoordelijke Bakkerij/Traiteur (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG24 februari 2014
Ik vond dit een toffe job ,
ik heb veel bijgeleerd ivm verantwoordelijkheden.
Ik had zeer toffe collega's om mee samen te werken,
Het leukste van mijn job vond ik de verantwoordelijkheid over myn eigen rayon ( bakkerij )
Pluspunten
Eten op de werkvloer
Minpunten
7 uur per dag werken => geen pauze, geen extra voordelen bij maandloon.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een typische dag op het werk
assistent verkoper (voormalige medewerker) –  Antwerpen1 juli 2013
het aanvullen van de rekken, fruitsappen, groenten enzovoort
het soms inspringen op andere afdelingen
een lichte job die veel van uwe rug vraagt
Pluspunten
lange pauze
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkplaats
Bediende bakkerij (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG3 juni 2013
leuke collegas
goede uren
goede verloning
Leuke contacten met klanten en collegas
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als nieuwe wordt je niet goed opgenomen in de groep
manusje van alles (voormalige medewerker) –  prov. Antwerpen31 januari 2013
Je probeert positief te zijn, denken aan een vast contract, komt toch niet!Ze houden je aan het lijntje, tegen een zeer laag loon!
Vast personeel mag en kan alles en als nieuwe moet je je dubbel zo hard bewijzen, en dan hebben ze nog commetaar.
De dagen waarop je graag vrij zou zijn krijg je niet, vast personeel heeft een vast shema, jij moet schikken!
Flexibiliteit, da's waar. Terwijl jij in de bakkerij staat te bakken moet je plots inspringen voor de kassa, lap de broodjes verbrand, krijg jij weer mooi naar je voeten!
Pluspunten
????weer een ervaring rijker
Minpunten
geen open communicatie, achter uw gat klap!
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 3Rapporteren

Zie meer reviews over Delhaize

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Delhaize. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 854 reviews
5215
4331
3222
256
130

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur