Reviews voor Bediende bij Delhaize

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 858 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkplaats met vriendelijke collega's en baas
Bediende (voormalige medewerker) –  Beerzel28 december 2017
Rekken aanvullen.
Geleerd niet weg te lopen van het werk.
goed management en goede bedrijfscultuur
Het moeilijkste was geconcentreerd blijven.
Het leukste waren de vriendelijke klanten en collega's.
Pluspunten
Gratis brood/koffiekoeken op einde van de dag
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werkomgeving
Bediende (voormalige medewerker) –  Lanaken26 oktober 2017
het werk in delhaize is zeer plezant mijn collegas hebben een hele positieve invloed op mij. ze geven me richtlijnen als ik iets verkeerd doe en helpen me als het niet lukt.
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
geen gratis lunch
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte organisatie en planning
Bediende (voormalige medewerker) –  Sint-Lenaarts2 april 2017
je moet alles bijeen doen ben je met het een bezig moet je direct door naar het andere en alles laten vallen geen duidelijke planning want er werdt je altijd wel iets anders opgedragen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rustige werkomgeving met toffe sfeer
Bediende (huidige medewerker) –  Gent17 augustus 2016
Proxy Mariakerke is een rustige, toffe plaats om te werken. Leuke collega's en gezellige sfeer onder het personeel.

Helaas weinig tot geen doorgroeimogelijkheden.
Ook heeft de job te weinig uitdagingen voor me, waardoor ik me redelijk snel verveel.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke job
Bediende (huidige medewerker) –  Tielt, VLG4 januari 2016
Werken in Delhaize vind ik een leuke ervaring !
Het aanvullen van rekken doe ik enorm graag , waardoor de tijd snel voorbij vliegt.
Aan de kassa zitten heb ik nog maar 2 keer mogen doen en dat was geen lachertje !
Ik moet maar 1 keer om de 2 weken gaan omdat we teveel mensen hebben die bij ons werken, dat is vooral de reden waarom ik ander werk nodig heb.
Pluspunten
de tijd vliegt voorbij
Minpunten
zondagochtend werken
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige aangename werksfeer
Bediende (voormalige medewerker) –  Gent, VLG28 april 2015
Een typische dag op het werk ziet er voor mij als volgend uit. Aangename werksfeer, vriendelijke leuke collega's, behulpzaam zijn.

Ik heb op mijn vorige werken al heel wat geleerd over het feit hoe je moet omgaan met de klanten & hoe je een zaak moet behandelen alsof het die van mij zou zijn. Ik ben blij dat ik die kansen heb gekregen van mijn vorige werkgevers.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving
Bediende (voormalige medewerker) –  Deurne, VLG11 maart 2015
wisselende werktijden, vriendelijke collega's, soms fysiek zwaar werk
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teamwork
Bediende (voormalige medewerker) –  Antwerpen18 februari 2015
Fijne samenwerking met aangename en jonge collega's.
Dag vliegt snel voorbij door de verschillende en veelzijdige taken.
Veel verantwoordelijkheid toevertrouwd aan de werknemers maar ondanks alles een leuke sfeer onderling.
Goede regels en afspraken die ook gehouden worden.
Propere werkomgeving!
Pluspunten
Flexibele uren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Delhaize Diksmuide
Bediende (voormalige medewerker) –  Diksmuide, VLG28 december 2014
Aangename werksfeer, en leuke collega's,
maar wil graag volgende stap in mijn carrière en kunnen doorgroeien in mijn functie.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Bediende (voormalige medewerker) –  Zedelgem10 maart 2013
Dagelijks werk.
De werksfeer is gezellige maar niet in de drukke tijd.
Ik vind het leuk dat ik de klanten helpen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren

Zie meer reviews over Delhaize

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Delhaize. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 858 reviews
5215
4332
3223
258
130

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Delhaize gesorteerd op locatie