Reviews voor Kassamedewerker (m/v) bij Delhaize

48 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 852 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelige sfeer en leuk teamverbandwerk
kassier (voormalige medewerker) –  Gent3 mei 2019
Groot correct bedrijf , met aangename collega's en goede CEO
Pluspunten
maaltijdcheques
Minpunten
korte pauzes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Kassierster (huidige medewerker) –  Puurs4 april 2019
Toffe collega's en een goede werksfeer.
Goed loon.
Pluspunten
Goedkoper drinken
Minpunten
Geen maaltijdcheques
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sociaalcontact
Kassier (voormalige medewerker) –  Dessel2 januari 2019
Veel bijgeleerd bij de Delhaize en vriendelijke collega's leren kennen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel problemen om ontslag te kunnen krijgen wegens gezondheidsredenen
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Brugge12 oktober 2018
heel erg gesukkeld met mijn gezondheid door een arbiedsongeval. rechterarm kan niet omhoog, weinig begrip daarvoor, moeilijk tot overeenkomst gekomen omlijn ontslag wegens medische redenen te krijgen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Kassier (voormalige medewerker) –  Grembergen12 september 2018
Zeer goed ontvangen voor een kleine week te werken, zeer leuke sfeer en had wel al een grote fout begaan maar ze vonden het geen ramp.
Pluspunten
Praten met veel mensen
Minpunten
Weinig variatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Blankenberge, verkoopster8 maart 2018
Delhaize was een leuke en aangename werkervaring, heb er 2jaar gewerkt dan was het jammer genoeg afgelopen met tijdelijke contracten
Pluspunten
Maaltijd cheques
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Kassier (voormalige medewerker) –  Vichte28 februari 2018
De collega's bij AD Delhaize Vichte zijn super!
Je wordt er warm onthaald door de vaste medewerkers, het werk zelf is niet zo heel zwaar dat resulteert zich wel in het loon (8euro/uur).
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Ledeberg26 januari 2018
Elke dag opnieuw een goede sfeer in de winkel.
De collega's houden rekening met elkaar.
Pluspunten
gratis koffie, soep, chocomelk
Minpunten
te weinig betaald
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving en collega's
Kassierster (voormalige medewerker) –  Beringen11 januari 2018
Het is leuk om hier bij te werken. Helaas vond ik het te lang duren en wou ik op een bepaald moment iets nieuws proberen. Stiptheid is een pluspunt en goed doorwerken ook, op drukke dagen ken je enorm onder druk staan dus hou er rekening mee. Het leek makkelijker dan gedacht. Zeer leuke collega's
Pluspunten
Dagindeling was goed verdeeld
Minpunten
Vroeg beginnen en dat combineren met studies
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werknemers
Kassierster (voormalige medewerker) –  Schilde11 december 2017
Het was een leuke job en ik had fijne colega's.
Ik heb er veel geleerd, aangezien het mijn eerste studentenjob was en kan deze ervaringen ook meenemen naar andere jobs.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ad
Kassierster (huidige medewerker) –  Merchtem26 oktober 2017
niet echt mogelijkheid om door te groeien
maar het heeft wel zijn goede momenten om daar te werken
tis welzo dat der ni veel leiding is ieder doe zijn eigen din maar
Pluspunten
heel feciebel
Minpunten
zelf nog u drinken moeten kopen geen waterpunt
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een dag als kassierster in Delhaize
Kassierster (huidige medewerker) –  Hoevenen30 september 2017
Ik heb veel geleerd op mijn werk in Delhaize. Toen ik begon te werken was ik net 16 geworden en maakte ik veel fouten, maar mijn collega's waren heel vriendelijk en leerden me hoe het wel moest. Het leukste aan mijn job is dat er een heel goede sfeer rondhangt. Je ken even babbelen met je collega's als je bijvoorbeeld aan het intassen bent, zelfs met mijn baas praat ik over school en wat ik wil gaan volgen etc. 2 jaar later heb ik veel geleerd op het werk, ik ben ook zelfstandiger geworden en snap meer van het leven in een winkel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangename collega's
Kassierster (huidige medewerker) –  Groot-Bijgaarden23 september 2017
Het was leuk om in de delhaize te werken maar wat moeilijk van toegang als je niet in de buurt woont. Er was altijd wel werk. Moeilijk was het niet en je kreeg altijd wel help van andere studenden of vaste werkers.
Pluspunten
Coffee water
Minpunten
Korte pause
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Proxy delhaize wieze
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Wieze19 september 2017
Mijn taakomschrijving bestond uit:
-kassa
-beenhouwerij
-aanvullen
-egaliseren
-klanten bedienen naar wens

Ik sta heel graag in het vak winkelverkoop en voelde mij hier heel erg in thuis.
Minpunten
weinig salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Iedereen was zeer lief en aangenaam.
Kassierster (voormalige medewerker) –  Brakel3 september 2017
Colegas waren zeer lief. Samenwerking was goed. Iedereen werkt goed door. Iedereen doet het nodige. Alles goed en op tijd. De tijd vloog voorbij. En met een glimlag terug op het werk.
Pluspunten
Elke maand bon van 10 euro.
Minpunten
Niet eten en drinken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer onder collega's , spijtig genoeg veranderde regelmatig directie wat altijd weer tot onrust zorgde
Kassierster (voormalige medewerker) –  Keerbergen24 augustus 2017
Aangename werkervaring. Goed betaalde late-en WE-uren
Pluspunten
Aangename sfeer onder collega's
Minpunten
Teveel wissel v leiding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Caissière (voormalige medewerker) –  Zwevegem26 juli 2017
Delhaize is een aangename werkomgeving, toffe collega's en waar je, vind ik, veel verantwoordelijkheid krijgt.
Pluspunten
Toffe werkomgeving
Minpunten
Geen gratis water
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
review Delhaize
Verkoopster/caissière (voormalige medewerker) –  Vlezenbeek- Belgie15 juni 2017
Ik werkte hier voornamelijk aan de kassa en daarnaast deed ik ook overige werkzaamheden in de winkel zoals bijvullen van de schappen, spiegelen van de voorraad en het controleren van houdbaarheidsdatums. Het leukste van het werk vond ik het contact met de klanten en de diversiteit van de baan.
Pluspunten
het klantencontact
Minpunten
geen doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kassa, aanvullen winkel
Verkoopster-kassierster (voormalige medewerker) –  Ninove14 juni 2017
De werksfeer was er niet echt aangenaam, er was hellemaal geen samenwerking. De dagen duurde heel lang want er was geen organisatie.
Pluspunten
gratis drank
Minpunten
geen comunicatie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkervaring
Polyvalent medewerker kassierster (voormalige medewerker) –  Aalst19 april 2017
zelfstandigeid
polyvalentie
en een heel leuke werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Delhaize. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 852 reviews
5214
4331
3222
255
130

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Delhaize gesorteerd op locatie