Delhaize Employee Reviews for Kassamedewerker (m/v)

Found 51 reviews matching the search See all 867 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Vondt het fijn
Kassierster (Former Employee) –  Maasmechelen7 October 2019
- leukste is als kassierster werken
- heb veel bijgeleerd
- drukke winkel
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Alimentaire
Caissier réassortisseur (Current Employee) –  Bertrix21 September 2019
L'équipe de l'AD Delhaize Bertrix est très agréable, je n'ai jamais eu de problèmes.

L'équipe du Delhaize Neufchâteau, elle, était exécrable, je n'y suis resté que deux mois.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezelige sfeer en leuk teamverbandwerk
kassier (Former Employee) –  Gent3 May 2019
Groot correct bedrijf , met aangename collega's en goede CEO
Pros
maaltijdcheques
Cons
korte pauzes
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werksfeer
Kassierster (Current Employee) –  Puurs4 April 2019
Toffe collega's en een goede werksfeer.
Goed loon.
Pros
Goedkoper drinken
Cons
Geen maaltijdcheques
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
niet motiverende werkomgeving
kassier, rekken aanvullen (Former Employee) –  Sterrebeek31 January 2019
dit was niet zo een fijne werkomgeving waar de managers ook niet motiverend waren.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Sociaalcontact
Kassier (Former Employee) –  Dessel2 January 2019
Veel bijgeleerd bij de Delhaize en vriendelijke collega's leren kennen
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
veel problemen om ontslag te kunnen krijgen wegens gezondheidsredenen
verkoopster/kassierster (Former Employee) –  Brugge12 October 2018
heel erg gesukkeld met mijn gezondheid door een arbiedsongeval. rechterarm kan niet omhoog, weinig begrip daarvoor, moeilijk tot overeenkomst gekomen omlijn ontslag wegens medische redenen te krijgen
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige sfeer
Kassier (Former Employee) –  Grembergen12 September 2018
Zeer goed ontvangen voor een kleine week te werken, zeer leuke sfeer en had wel al een grote fout begaan maar ze vonden het geen ramp.
Pros
Praten met veel mensen
Cons
Weinig variatie
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werksfeer
verkoopster/kassierster (Former Employee) –  Blankenberge, verkoopster8 March 2018
Delhaize was een leuke en aangename werkervaring, heb er 2jaar gewerkt dan was het jammer genoeg afgelopen met tijdelijke contracten
Pros
Maaltijd cheques
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige collega's
Kassier (Former Employee) –  Vichte28 February 2018
De collega's bij AD Delhaize Vichte zijn super!
Je wordt er warm onthaald door de vaste medewerkers, het werk zelf is niet zo heel zwaar dat resulteert zich wel in het loon (8euro/uur).
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werkomgeving
verkoopster/kassierster (Former Employee) –  Ledeberg26 January 2018
Elke dag opnieuw een goede sfeer in de winkel.
De collega's houden rekening met elkaar.
Pros
gratis koffie, soep, chocomelk
Cons
te weinig betaald
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke werkomgeving en collega's
Kassierster (Former Employee) –  Beringen11 January 2018
Het is leuk om hier bij te werken. Helaas vond ik het te lang duren en wou ik op een bepaald moment iets nieuws proberen. Stiptheid is een pluspunt en goed doorwerken ook, op drukke dagen ken je enorm onder druk staan dus hou er rekening mee. Het leek makkelijker dan gedacht. Zeer leuke collega's
Pros
Dagindeling was goed verdeeld
Cons
Vroeg beginnen en dat combineren met studies
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werknemers
Kassierster (Former Employee) –  Schilde11 December 2017
Het was een leuke job en ik had fijne colega's.
Ik heb er veel geleerd, aangezien het mijn eerste studentenjob was en kan deze ervaringen ook meenemen naar andere jobs.
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
ad
Kassierster (Current Employee) –  Merchtem26 October 2017
niet echt mogelijkheid om door te groeien
maar het heeft wel zijn goede momenten om daar te werken
tis welzo dat der ni veel leiding is ieder doe zijn eigen din maar
Pros
heel feciebel
Cons
zelf nog u drinken moeten kopen geen waterpunt
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een dag als kassierster in Delhaize
Kassierster (Current Employee) –  Hoevenen30 September 2017
Ik heb veel geleerd op mijn werk in Delhaize. Toen ik begon te werken was ik net 16 geworden en maakte ik veel fouten, maar mijn collega's waren heel vriendelijk en leerden me hoe het wel moest. Het leukste aan mijn job is dat er een heel goede sfeer rondhangt. Je ken even babbelen met je collega's als je bijvoorbeeld aan het intassen bent, zelfs met mijn baas praat ik over school en wat ik wil gaan volgen etc. 2 jaar later heb ik veel geleerd op het werk, ik ben ook zelfstandiger geworden en snap meer van het leven in een winkel.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangename collega's
Kassierster (Current Employee) –  Groot-Bijgaarden23 September 2017
Het was leuk om in de delhaize te werken maar wat moeilijk van toegang als je niet in de buurt woont. Er was altijd wel werk. Moeilijk was het niet en je kreeg altijd wel help van andere studenden of vaste werkers.
Pros
Coffee water
Cons
Korte pause
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Proxy delhaize wieze
verkoopster/kassierster (Former Employee) –  Wieze19 September 2017
Mijn taakomschrijving bestond uit:
-kassa
-beenhouwerij
-aanvullen
-egaliseren
-klanten bedienen naar wens

Ik sta heel graag in het vak winkelverkoop en voelde mij hier heel erg in thuis.
Cons
weinig salaris
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Iedereen was zeer lief en aangenaam.
Kassierster (Former Employee) –  Brakel3 September 2017
Colegas waren zeer lief. Samenwerking was goed. Iedereen werkt goed door. Iedereen doet het nodige. Alles goed en op tijd. De tijd vloog voorbij. En met een glimlag terug op het werk.
Pros
Elke maand bon van 10 euro.
Cons
Niet eten en drinken.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke sfeer onder collega's , spijtig genoeg veranderde regelmatig directie wat altijd weer tot onrust zorgde
Kassierster (Former Employee) –  Keerbergen24 August 2017
Aangename werkervaring. Goed betaalde late-en WE-uren
Pros
Aangename sfeer onder collega's
Cons
Teveel wissel v leiding
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Caissière (Former Employee) –  Zwevegem26 July 2017
Delhaize is een aangename werkomgeving, toffe collega's en waar je, vind ik, veel verantwoordelijkheid krijgt.
Pros
Toffe werkomgeving
Cons
Geen gratis water
Was this review helpful?Yes 1NoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Delhaize. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 867 reviews
5218
4336
3226
258
129

Ratings by category

3,6Work/Life Balance
3,5Salary/Benefits
3,3Job Security/Advancement
3,2Management
3,5Culture

Delhaize Reviews by Location