Delhaize Employee Reviews for Winkelmedewerker (m/v)

Found 35 reviews matching the search See all 867 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zelfstandig
Winkelbediende (Former Employee) –  Herenthout22 April 2019
Ik maakte de salaatjes. En vond het wel leuk. Wel stressvol als er veel klanten zijn.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke werksfeer
Winkelmedewerker (Former Employee) –  Merksplas14 October 2018
Er is een leuke werksfeer en de baas van de winkel is ook nen goeie
Was this review helpful?Yes 3NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke werksfeer
Winkelmedewerker (Current Employee) –  Grobbendonk29 August 2018
In Delhaize Grobbendonk werd er zeer duidelijk gecommuniceerd: ik wist heel duidelijk wat ik moest doen, bij wie ik terecht kon bij vragen, werkdagen,... Het moeilijkste van het werken bij de charcuterie was toch wel het gebruik van de machines en het onthouden van de nummers om de salade/vleeswaren aan te rekenen. Maar dit was enkel moeilijk de eerste weken dat je er werkt, daarna wordt het eerder een automatisme. Het leukste aan de job vond ik het contact met de klanten.
Pros
Sociaal contact
Cons
Zondagwerk
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke collega's, gezellige werkomgeving
Winkelbediende (Former Employee) –  Antwerpen (stad)11 July 2018
Ik vond het aangenaam om zowel met mijn eigen werk bezig te zijn als ook mensen verder te kunnen helpen. Ook het zelfstandig werken en soms met een collega beviel me wel.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
toffe collega's
Jobstudent Winkelmedewerker (Former Employee) –  Berlare15 May 2018
toffe collega's en zeer leuk werk om te doen, omdat je in contact komt met andere mensen
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving maar geen zekerheid op het effectief werken (last-minute afzeggen voor te komen werken)
Winkelmedewerkster (Current Employee) –  Lier27 March 2018
Er zijn verschillende shiften, maar op een positieve manier.
Zondag zijn er gratis broodjes voor de medewerkers, maar krijg je wel maar een half uur pauze.
De verloving is zeer laag.
Pros
Gratis broodjes zondag.
Cons
Abrupt afzeggen van je werkmoment, niet altijd binnen de 24 uur.
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
tof om te doen
Winkelbediende charcuterie (Former Employee) –  Nieuwkerken-Waas25 March 2018
toffe job plezante collegas deed het wel graag hoor
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Rustige, niet-harde job
Winkelmedewerkster (Former Employee) –  Antwerpen (stad)16 February 2018
Een leuke job, niet echt vermoeiend. Goede management en leuke collega's!
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productieve en leerrijke werkvloer
POLYVALENTE WINKELMEDEWERKER (Former Employee) –  Wondelgem5 January 2018
Het komt eigenlijk op hetzelfde neer voor mij als op de werkvloer van safe security nl minstens 1 kwartier in werktenu op de werkvloer aanwezig zijn opdat men stressloos en geconcentreerd het werk van de afgaande ploeg kan overnemen ttz zonder zich tot de laatste seconde te moeten opjagen om in service-dress het werk te moeten overnemen en heel belangrijk om de klanten met een vriendelijk glimlach en een luisterend oor en hart te mogen ontvangen en bedienen ipv halsoverkop en half buiten adem daar ergens tussen de rayons te moeten opstarten!!
Pros
Perfect timing tussen werk en pauze
Cons
Geen
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werksfeer aangename werkgever
Winkelbediende (Former Employee) –  Kassamedewerker27 July 2017
Heb er steeds graag gewerkt, het was steeds telkens weer aangenaam om telkens met zo enthousiaste collega's op je werk te komen
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe Groep/Collega's
Univesele Winkelmedewerker DELHAIZE (Former Employee) –  Deurne23 July 2017
Universele goederenverkoop is steeds interessant!!!
Pros
Collega's
Cons
-
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Harde werkomgeving
Winkelbediende (Former Employee) –  Itegem17 July 2017
Altijd hetzelfde werk, je hebt het gevoel dat je niets waart bent.
Pros
Lange lunch
Cons
1 pauze op heel de dag
Was this review helpful?Yes 4NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezeligheid/ werk bediende
Winkelbediende (Former Employee) –  Beveren23 April 2017
ik vindt dat de werkbediende echt top is het gehalte van leeftijd is ook top zo kan je met iedereen omgaan van verschillende leeftijden de gezeligheid in de winkel is ook super tijdens pasen of kerstmis is het hier altijd wel leuk het mooi aangekleed en super leuk versierd
Pros
goede kortingen en veel produckten
Was this review helpful?Yes 2NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Sociaal aspect klantenen sommige collega's
Retail winkelbediende (Current Employee) –  Stekene3 February 2017
Het werk op zich doe ik graag maar de werkdruk wordt mij te hoog .
Er zijn toffe collega's in de groep maar niet allemaal.
Geleerd van de directie is nog meer met nog minder(mijn gedacht).
Leuke van deze job is het sociaal contact met de klanten al deze jaren die ik hier werk je krijgt toch een speciale band met deze mensen(lijkt bijna fam. en toch niet) .
Pros
dicht bij huis
Cons
werkdruk te hoog voor mij en weekend werk ben ik moe
Was this review helpful?Yes 5NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Geen gezellige sfeer
jobstudent winkelbediende (Former Employee) –  Meeuwen3 January 2017
Het was fijn om te werken bij AD Delhaize, enkel de collega's waren niet fijn om mee samen te werken. Er zijn veel spanningen op de werkvloer.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Geen job voor mij
Winkelbediende (Former Employee) –  Roeselare26 December 2016
Ik verdiende vrij weinig om telkens zo vroeg te starten. Ik startte elke zaterdag om 6u30 tot 16u30. Ook is het tevens geen job echt voor mij. Ik zou liever in een kledingzaak of dergelijke werken.
Pros
drankvoorziening
Cons
/
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goed werk
Winkelmedewerker (Former Employee) –  Boechout12 December 2016
het was hele leuke omgeving omte werken leuken mensen goed gelachen ik vond het spijtig dat ik daar weg moest gaan maar dat zijn mijn eigen prive redenen daar heeft Delhaize niks meetemaken
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke job
Winkelmedewerker (Former Employee) –  Sint-Niklaas22 November 2016
Hard werken
fysiek uitputtend
veel rondlopen
veel sociaal contact
Was this review helpful?Yes 13NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Het was een gezellige en aangename werksfeer
winkelbediende (Former Employee) –  Neerpelt26 October 2016
Het was een goede sfeer om te leren werken en met verantwoordelijkheid om te gaan. De collega's en de directie waren zeer aangename mensen.
Pros
fijne werkomgeving
Cons
werkdruk is soms zwaar
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Winkelbediende (Former Employee) –  Deinze14 April 2016
* Een typische dag ?
de dag was verdeeld in een voormiddag kassa & in de namiddag dan in de winkel de rekken aanvullen

Wat ik geleerd heb ? Altijd de mensen helpen als ze jouw iets vragen en vriendelijk zijn tegen de klanten en goed overeenkomen me de collega's

Directie?
Als je problemen hebt of je hebt vragen over de job altijd naar je directie vragen om Hulp

Jouw Collega's ? Goed opschieten met elkaar & elkaar altijd helpen ook

Het moeilijkste van de baan was het kassa systeem leren

Het leukste van de baan ? De rekken aanvullen
Was this review helpful?Yes 10NoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Delhaize. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 867 reviews
5218
4336
3226
258
129

Ratings by category

3,6Work/Life Balance
3,5Salary/Benefits
3,3Job Security/Advancement
3,2Management
3,5Culture