Reviews voor Winkelmedewerker (m/v) bij Delhaize

36 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 854 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf dat je liever vermijd , je ben slecht's afval
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Broechem29 juli 2019
Natuurlijk met enkele ervaring in Broechem, kan ik niet spreken over alle Delhaize's die er betsaan. Maar deze enkele ervaring is voor mij niet eens 1 ster waard. Je bent er slecht's afval helaas. Geen eerlijke eigenaars, zullen profiteren tot dat ze je kunnen vervangen. Hopelijk gaat het er zo niet aan toe in andere Delhaize"s. Was zeer stresserend, de ploegbaas behandelde je graag als een kind, 1 heb ik er tijdens mijn tijd weten lopen, en ze vertelde me hoe beu ze de ploegbaas was. De bazin is gewoonweg een oneerlijk persoon. Want je iets niet aanleren is een perfecte rede voor deze heks om je buiten te gooien.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Herenthout22 april 2019
Ik maakte de salaatjes. En vond het wel leuk. Wel stressvol als er veel klanten zijn.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Merksplas14 oktober 2018
Er is een leuke werksfeer en de baas van de winkel is ook nen goeie
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
Winkelmedewerker (huidige medewerker) –  Grobbendonk29 augustus 2018
In Delhaize Grobbendonk werd er zeer duidelijk gecommuniceerd: ik wist heel duidelijk wat ik moest doen, bij wie ik terecht kon bij vragen, werkdagen,... Het moeilijkste van het werken bij de charcuterie was toch wel het gebruik van de machines en het onthouden van de nummers om de salade/vleeswaren aan te rekenen. Maar dit was enkel moeilijk de eerste weken dat je er werkt, daarna wordt het eerder een automatisme. Het leukste aan de job vond ik het contact met de klanten.
Pluspunten
Sociaal contact
Minpunten
Zondagwerk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's, gezellige werkomgeving
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)11 juli 2018
Ik vond het aangenaam om zowel met mijn eigen werk bezig te zijn als ook mensen verder te kunnen helpen. Ook het zelfstandig werken en soms met een collega beviel me wel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe collega's
Jobstudent Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Berlare15 mei 2018
toffe collega's en zeer leuk werk om te doen, omdat je in contact komt met andere mensen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving maar geen zekerheid op het effectief werken (last-minute afzeggen voor te komen werken)
Winkelmedewerkster (huidige medewerker) –  Lier27 maart 2018
Er zijn verschillende shiften, maar op een positieve manier.
Zondag zijn er gratis broodjes voor de medewerkers, maar krijg je wel maar een half uur pauze.
De verloving is zeer laag.
Pluspunten
Gratis broodjes zondag.
Minpunten
Abrupt afzeggen van je werkmoment, niet altijd binnen de 24 uur.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tof om te doen
Winkelbediende charcuterie (voormalige medewerker) –  Nieuwkerken-Waas25 maart 2018
toffe job plezante collegas deed het wel graag hoor
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rustige, niet-harde job
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)16 februari 2018
Een leuke job, niet echt vermoeiend. Goede management en leuke collega's!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en leerrijke werkvloer
POLYVALENTE WINKELMEDEWERKER (voormalige medewerker) –  Wondelgem5 januari 2018
Het komt eigenlijk op hetzelfde neer voor mij als op de werkvloer van safe security nl minstens 1 kwartier in werktenu op de werkvloer aanwezig zijn opdat men stressloos en geconcentreerd het werk van de afgaande ploeg kan overnemen ttz zonder zich tot de laatste seconde te moeten opjagen om in service-dress het werk te moeten overnemen en heel belangrijk om de klanten met een vriendelijk glimlach en een luisterend oor en hart te mogen ontvangen en bedienen ipv halsoverkop en half buiten adem daar ergens tussen de rayons te moeten opstarten!!
Pluspunten
PERFECT TIMING TUSSEN WERK EN PAUZE
Minpunten
GEEN
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer aangename werkgever
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Kassamedewerker27 juli 2017
Heb er steeds graag gewerkt, het was steeds telkens weer aangenaam om telkens met zo enthousiaste collega's op je werk te komen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe Groep/Collega's
Univesele Winkelmedewerker DELHAIZE (voormalige medewerker) –  Deurne23 juli 2017
Universele goederenverkoop is steeds interessant!!!
Pluspunten
Collega's
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Harde werkomgeving
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Itegem17 juli 2017
Altijd hetzelfde werk, je hebt het gevoel dat je niets waart bent.
Pluspunten
Lange lunch
Minpunten
1 pauze op heel de dag
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezeligheid/ werk bediende
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Beveren23 april 2017
ik vindt dat de werkbediende echt top is het gehalte van leeftijd is ook top zo kan je met iedereen omgaan van verschillende leeftijden de gezeligheid in de winkel is ook super tijdens pasen of kerstmis is het hier altijd wel leuk het mooi aangekleed en super leuk versierd
Pluspunten
goede kortingen en veel produckten
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sociaal aspect klantenen sommige collega's
Retail winkelbediende (huidige medewerker) –  Stekene3 februari 2017
Het werk op zich doe ik graag maar de werkdruk wordt mij te hoog .
Er zijn toffe collega's in de groep maar niet allemaal.
Geleerd van de directie is nog meer met nog minder(mijn gedacht).
Leuke van deze job is het sociaal contact met de klanten al deze jaren die ik hier werk je krijgt toch een speciale band met deze mensen(lijkt bijna fam. en toch niet) .
Pluspunten
dicht bij huis
Minpunten
werkdruk te hoog voor mij en weekend werk ben ik moe
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen gezellige sfeer
jobstudent winkelbediende (voormalige medewerker) –  Meeuwen3 januari 2017
Het was fijn om te werken bij AD Delhaize, enkel de collega's waren niet fijn om mee samen te werken. Er zijn veel spanningen op de werkvloer.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen job voor mij
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Roeselare26 december 2016
Ik verdiende vrij weinig om telkens zo vroeg te starten. Ik startte elke zaterdag om 6u30 tot 16u30. Ook is het tevens geen job echt voor mij. Ik zou liever in een kledingzaak of dergelijke werken.
Pluspunten
drankvoorziening
Minpunten
/
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed werk
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Boechout12 december 2016
het was hele leuke omgeving omte werken leuken mensen goed gelachen ik vond het spijtig dat ik daar weg moest gaan maar dat zijn mijn eigen prive redenen daar heeft Delhaize niks meetemaken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke job
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Sint-Niklaas22 november 2016
Hard werken
fysiek uitputtend
veel rondlopen
veel sociaal contact
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een gezellige en aangename werksfeer
winkelbediende (voormalige medewerker) –  Neerpelt26 oktober 2016
Het was een goede sfeer om te leren werken en met verantwoordelijkheid om te gaan. De collega's en de directie waren zeer aangename mensen.
Pluspunten
fijne werkomgeving
Minpunten
werkdruk is soms zwaar
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Delhaize. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 854 reviews
5215
4331
3222
256
130

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Delhaize gesorteerd op locatie