Delhaize Employee Reviews for Winkelmedewerker (m/v)

Found 35 reviews matching the search See all 871 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Winkelbediende (Former Employee) –  Opglabbeek, VLG6 October 2015
Het boeiende aan deze job was de veelzijdigheid, zo stond je nooit een hele dag alleen maar aan de kassa, de winkel moest op orde gehouden worden, je moest zo nu en dan ook poetsen, klaarstaan voor klanten, rekken spiegelen, bijspringen aan de kassa of inpakken.
Cons
laag loon
Was this review helpful?Yes 4NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijne werksfeer
Winkelmedewerker (Former Employee) –  Grobbendonk, VLG8 September 2015
Supper toffe collegas
Aangename wersfeer
Afwisselend werk
Was this review helpful?Yes 9No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Heel gezellig
Winkelbediende (Former Employee) –  Schelle, VLG31 May 2015
Zeer leuke mensen om mee samen te werken. Heb veel geleerd over hoe ik met klanten moet werken. Het leukste aan deze job waren de medewerkers en het moeilijkste was voor mij persoonlijk de charcuterie aangezien ik vegetariër ben maar dat heeft mijn werkprestaties niet belemmerd. Een negatief punt was wel dat de vergoeding redelijk laag was in vergelijking met de arbeid maar ik was dan ook nog minderjarig dus dat speelt als grote factor. Over het algemeen een leuke werkervaring.
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
super bedrijf om te werken
winkelbediende (Former Employee) –  Tongeren, OV29 March 2015
geweldige bedrijf.
ook goeie leuke collega's .
afwisseling op werkvlak.
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
het is een leuke job maar voor deeltijds.
winkelbediende (Former Employee) –  Beerzel26 January 2015
de sfeer is er niet. vriendelijkheid was er tegen elke elke klant een lach was een lach terug.
Was this review helpful?Yes 4No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Super gezellige sfeer met heel leuke collega's
Winkelbediende (Former Employee) –  Antwerpen, VLG3 December 2014
- Iedereen is altijd op tijd
- Er is altijd en heel gezellige en fijne sfeer
- Alle collega's zijn super leuk
- ...
Pros
Kortingen
Cons
Rommel door klanten
Was this review helpful?YesNoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
totaal geen gezellige werksfeer
winkelmedewerker (Former Employee) –  Brakel, VLG6 January 2014
in het begin zijn ze zeer vriendelijk na dat je er efjes bent zie je hun ware aard en dat is geen compassie ze spelen met u voeten je hebt geen vaste conge dag want ze veranderen die om de minuut zonder dat jij iets kan zeggen, betaling is totaal niet goed je verdient er echt nie veel ik kan er weinigs goed over zeggen buiten dat de collega's super mensen wel zijn
Pros
super collega's
Cons
bazen
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer aangenaam werkgever en collega's
Winkelbediende (Former Employee) –  AD Delhaize Buggenhout11 October 2013
Ik hou ervan om onder de mensen te komen. Hier werken was heel leuk voor mij.

De baas zelf was zeer vriendelijk alsook de collega's.

Ik voelde me zeker gewaardeerd voor wat ik deed en kwam steeds met een glimlach toe op het werk.
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zeer propere winkel
Winkelmedewerkster Verantwoordelijke (Former Employee) –  Lovendegem7 October 2013
ik deed mijn job zeer graag veel afwisseling, mooie uren en een mooie loon
ik was verantwoordelijke van de zuivel en heb daar veel bijgeleerd inzicht krijgen in de afdeling zuivel bestellingen doen, afprijzen, retours.
Cons
geen zekerheid
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
het was er zeer leerzaam
Winkelmedewerker (Former Employee) –  ninove1 October 2013
het bakken van brood en koffie koeken en het maken van belegde broodjes en het bakken van kip en haantjes
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goede werksfeer en ordelijke winkels
kassierster,winkelbediende (Former Employee) –  bediende31 January 2013
er is een goede werksfeer bij ad delhaize,alles verloopt structureel gepland.Ik was er verantwoordelijke van een rayon en deed er de bestellingen;ik vond het zeer aangenaam om daar te werken.Het contact met de klanten was ook zeer positief
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijne werkomgeving met veel verschillende taken
winkelbediende (Former Employee) –  Zottegem4 November 2012
Kan er niks negatiefs over vertellen...
Fijne collega"s, variabel werk, uren vliegen gewoon voorbij.
Spijtig ging het over een vervangingscontract.
Was this review helpful?Yes 3No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige sfeer
Inpakster/Winkelbediende (Former Employee) –  Brasschaat25 September 2012
Veel werkdagen die heel vroeg beginnen, en vroeg eindigen, wat wel fijn was want hierdoor was er in de namiddag nog veel tijd om dingen te doen. Er wordt wel regelmatig gevraagd om overuren te doen of een vrije dag te laten vallen.
Ik heb er heel veel geleerd over de soorten vlees. De beenhouwers waren altijd bereid een extra woordje uitleg te geven over het vlees dat ik moest inpakken. We hadden een ploeg van 8 personen en waren een goed team.
Cons
rokersplaats vooraan de winkel op de hoofdbaan, late uren gevolgd door vroege uren zonder rustdag
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
een zeer aangename werkomgeving met veel toffe collega's
allround winkelmedewerkster (Former Employee) –  Tienen11 July 2012
Hier heb ik volgende taken uitgevoerd:

Broodafdeling: afbakken van koffiekoeken en brood, ook het geleverde brood uitpakken.
Zuivelafdeling: Kaas versnijden en inpakken plus schikken in de winkel alsook bestellingen maken.
Traiteurafdeling: Het versnijden van vlees en kaas, koude salades bereiden, eenvoudige maaltijden klaarmaken, verpakken en aanvullen in de winkel.

Hiernaast heb ik ook nog ervaring met kassawerkzaamheden, pers, leeggoed en helpen bij de uitpak van geleverde goederen over alle afdelingen van de shop.
Pros
personeelskorting
Cons
weinig positieve reflectie
Was this review helpful?YesNoReport

See more Delhaize reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Delhaize. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 871 reviews
5219
4336
3227
258
131

Ratings by category

3,6Work/Life Balance
3,5Salary/Benefits
3,3Job Security/Advancement
3,2Management
3,5Culture