Delhaize Reviews

783 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 846 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Une bonne entente est signe d'un bon travail.
Vendeur (voormalige medewerker) –  Binche1 maart 2018
Un lieu de travail propre, où il y'a une bonne ambiance de travail aide les travailleurs a donner le meilleurs d'eux-mêmes.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
orde
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Ninove1 maart 2018
Delhaize is een top bedrijf met goeie ceo orde en ordentelijk bedrijf goed collegiaal ligt dicht in de buurt,leuke parking ,op tijd loon ,
Pluspunten
gratis lunches
Minpunten
geen koffie op werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nettoyage
Chauffeur camion (voormalige medewerker) –  Aalst1 maart 2018
super j ai passe un bon moment ,sen

problème ,
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiance de travaille très bonne
Responsable de magasin (voormalige medewerker) –  Bruxelles28 februari 2018
J'ai apprécié travailler chez Delhaize car c'est une société très familiale
Pluspunten
Service clientèle
Minpunten
´
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Kassier (voormalige medewerker) –  Vichte28 februari 2018
De collega's bij AD Delhaize Vichte zijn super!
Je wordt er warm onthaald door de vaste medewerkers, het werk zelf is niet zo heel zwaar dat resulteert zich wel in het loon (8euro/uur).
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Préparateur / opérateur de commandes (voormalige medewerker) –  Asse26 februari 2018
C' était un bon endroit pour travailler et évoluer. mais je n' ai pas la chance d' y rester
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
agreable
Caissière réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Brussel25 februari 2018
bon contact avec le personnelle et les clients
bien situer pour les transports
Pluspunten
bonne entente
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail
Vendeuse/Caissière (voormalige medewerker) –  Brussel22 februari 2018
très bonne entreprise très familiale mise en rayon , nettoyage des caisses gérer les caisses remplir l'argent
Pluspunten
ponctuel aimable
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rustige, niet-harde job
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)16 februari 2018
Een leuke job, niet echt vermoeiend. Goede management en leuke collega's!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
moins agréable
Préparateur de commandes (voormalige medewerker) –  DC ninove15 februari 2018
salut,
concernent mon travail au Delhaiz c’était très agréable mais,
j'ai travailler pendent 3 sens avoir un CDI
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement très agréable
Technicienne de surface (voormalige medewerker) –  Leuze13 februari 2018
J'ai adorée travaillé dans cette établissement bonne entante avec les collègues et travaille proche des personnes mon contrat de remplacement sais termine malheureusement
Pluspunten
le personnelle très respectueux
Minpunten
les heures de travaille ne correspondait pas trop avec les horaires des bus
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive
Business Information Développeur (voormalige medewerker) –  Brussels Hoofdstedelijk Gewest12 februari 2018
Good place to learn working for the client.
Provide prompt, accurate and friendly service to our customers through the achievement of Food Lion customer service standards. Be friendly, courteous and cooperative with other store associates. Responsible for maintaining standards according to the Front End Standard Practice Manual, maximizing sales through excellent customer service and minimizing shrink through proper utilization of Standard Practices. Scan a customer’s order and handle the payment transaction. Engage and interact with customers to create a positive shopping experience. Follow procedures in handling cash, checks, coupons, gift cards, partner cards, food stamps and WIC vouchers. Make every attempt to maintain accurate cash control. Adhere to all company guidelines, policies and standard practices. This description is intended to outline the primary responsibilities, general nature and level of work being performed by associate assigned to this position. It is not intended to be an exhaustive list of all responsibilities, duties and competencies
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
adaptation du lieu de travail
job étudiant comme réàsortisseur (voormalige medewerker) –  Herstal7 februari 2018
Bonne entente sur le lieu de travail avec les collègues. Job d'étudiant pris très au sérieux et bonne expérience pour le domaine relationnelle avec les clients.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stugge structuur, uitbuiting kandidaat directeurs
kandidaat directeur/later directeur (voormalige medewerker) –  Winkel7 februari 2018
Als kandidaat directeur heb je geen recht op een vrije dag tijdens een week met een feestdag. Delhaize weigert deze zelf uit te betalen of op een teller zetten. Je bent deze dus gewoon kwijt, terwijl dit wettelijk verplicht is deze toe te kennen.

Als kandidaat directeur moet je >50u/week werken en 2 sluitingen doen. Dinsdag werk je van 9-20 en vrijdag van 10-21. Weinig flexibiliteit hieromtrent en tijdens de late uren verveel je je dood.
Pluspunten
medewerkers in de winkel
Minpunten
stugge structuur, vakbond, werkuren
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
college agreable
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Beersel5 februari 2018
super bonne ambiance au travaille et entre collegue egalement
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een gezellige werkomgeving
Bakker (voormalige medewerker) –  Neerpelt5 februari 2018
Ik vond mijn tijd heel leuk bij de Delhaize, de collega's waren heel fijn en gezellig en ik voelde me er op mijn gemak. Ik onderschatte eerst een beetje het werk, maar ik vond het fijn dat het harder werken was dan dat ik dacht. De uren vond ik ook goed en de pauze's waren ook lang genoeg, soms vond ik ze zelfs te lang. Ik kan geen negatieve ervaring geven over mijn studentenjob bij de delhaize
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
caissiere
Caissière-réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Forest/Vorst5 februari 2018
je mettais en rayons je fessais la caisse .je commençais a 6 h du matin et je fessait des heures supplémentaires
Pluspunten
aucun
Minpunten
aucun
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving.
Rayonverantwoordelijke groenten en fruit (voormalige medewerker) –  Humbeek29 januari 2018
AD Delhaize Humbeek is een aangename winkel om te werken.

Niet tegenstaande het een grote winkel is met redelijk veel personeel is de sfeer best wel goed tussen de personeelsleden van de verschillende afdelingen.

Van de verschillende jobs die ik gehad heb was dit één van de aangenaamste plaatsen om te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail varié
Caissière-réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Colfontaine27 januari 2018
J'ai apprécié la variété du travail, l'organisation et le fait que ce soit rigoureux.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Ledeberg26 januari 2018
Elke dag opnieuw een goede sfeer in de winkel.
De collega's houden rekening met elkaar.
Pluspunten
gratis koffie, soep, chocomelk
Minpunten
te weinig betaald
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Delhaize. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 846 reviews
5214
4328
3222
255
127

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,5Bedrijfscultuur