Delhaize Reviews

794 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 861 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
moins agréable
Préparateur de commandes (voormalige medewerker) –  DC ninove15 februari 2018
salut,
concernent mon travail au Delhaiz c’était très agréable mais,
j'ai travailler pendent 3 sens avoir un CDI
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement très agréable
Technicienne de surface (voormalige medewerker) –  Leuze13 februari 2018
J'ai adorée travaillé dans cette établissement bonne entante avec les collègues et travaille proche des personnes mon contrat de remplacement sais termine malheureusement
Pluspunten
le personnelle très respectueux
Minpunten
les heures de travaille ne correspondait pas trop avec les horaires des bus
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive
Business Information Développeur (voormalige medewerker) –  Brussels Hoofdstedelijk Gewest12 februari 2018
Good place to learn working for the client.
Provide prompt, accurate and friendly service to our customers through the achievement of Food Lion customer service standards. Be friendly, courteous and cooperative with other store associates. Responsible for maintaining standards according to the Front End Standard Practice Manual, maximizing sales through excellent customer service and minimizing shrink through proper utilization of Standard Practices. Scan a customer’s order and handle the payment transaction. Engage and interact with customers to create a positive shopping experience. Follow procedures in handling cash, checks, coupons, gift cards, partner cards, food stamps and WIC vouchers. Make every attempt to maintain accurate cash control. Adhere to all company guidelines, policies and standard practices. This description is intended to outline the primary responsibilities, general nature and level of work being performed by associate assigned to this position. It is not intended to be an exhaustive list of all responsibilities, duties and competencies
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
adaptation du lieu de travail
job étudiant comme réàsortisseur (voormalige medewerker) –  Herstal7 februari 2018
Bonne entente sur le lieu de travail avec les collègues. Job d'étudiant pris très au sérieux et bonne expérience pour le domaine relationnelle avec les clients.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stugge structuur, uitbuiting kandidaat directeurs
kandidaat directeur/later directeur (voormalige medewerker) –  Winkel7 februari 2018
Als kandidaat directeur heb je geen recht op een vrije dag tijdens een week met een feestdag. Delhaize weigert deze zelf uit te betalen of op een teller zetten. Je bent deze dus gewoon kwijt, terwijl dit wettelijk verplicht is deze toe te kennen.

Als kandidaat directeur moet je >50u/week werken en 2 sluitingen doen. Dinsdag werk je van 9-20 en vrijdag van 10-21. Weinig flexibiliteit hieromtrent en tijdens de late uren verveel je je dood.
Pluspunten
medewerkers in de winkel
Minpunten
stugge structuur, vakbond, werkuren
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
college agreable
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Beersel5 februari 2018
super bonne ambiance au travaille et entre collegue egalement
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een gezellige werkomgeving
Bakker (voormalige medewerker) –  Neerpelt5 februari 2018
Ik vond mijn tijd heel leuk bij de Delhaize, de collega's waren heel fijn en gezellig en ik voelde me er op mijn gemak. Ik onderschatte eerst een beetje het werk, maar ik vond het fijn dat het harder werken was dan dat ik dacht. De uren vond ik ook goed en de pauze's waren ook lang genoeg, soms vond ik ze zelfs te lang. Ik kan geen negatieve ervaring geven over mijn studentenjob bij de delhaize
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
caissiere
Caissière-réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Forest/Vorst5 februari 2018
je mettais en rayons je fessais la caisse .je commençais a 6 h du matin et je fessait des heures supplémentaires
Pluspunten
aucun
Minpunten
aucun
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving.
Rayonverantwoordelijke groenten en fruit (voormalige medewerker) –  Humbeek29 januari 2018
AD Delhaize Humbeek is een aangename winkel om te werken.

Niet tegenstaande het een grote winkel is met redelijk veel personeel is de sfeer best wel goed tussen de personeelsleden van de verschillende afdelingen.

Van de verschillende jobs die ik gehad heb was dit één van de aangenaamste plaatsen om te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail varié
Caissière-réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Colfontaine27 januari 2018
J'ai apprécié la variété du travail, l'organisation et le fait que ce soit rigoureux.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Ledeberg26 januari 2018
Elke dag opnieuw een goede sfeer in de winkel.
De collega's houden rekening met elkaar.
Pluspunten
gratis koffie, soep, chocomelk
Minpunten
te weinig betaald
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mauvaise gestion
Responsable rayons non-food + cheffe caissières (voormalige medewerker) –  Eupen25 januari 2018
Personnel qui se marche dessus, aucun respect, le travail demandé par personne est exagéré, patron jamais content, met dehors aussi vite qu'il a engagé.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Strict workplace
Shop Assistant/Cashier (voormalige medewerker) –  Oost-Vlaanderen24 januari 2018
This was a job I did in the weekends and later as a full-time. I was responsible for selling meat products and taking care of the in-store bakery, which meant early work hours.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
personnels agréable
Mise en rayon (voormalige medewerker) –  Chimay23 januari 2018
J'apprécie le rangement des rayons, être en contact avec le personnels et les clients, j'apprécie beaucoup aussi rendre service aux personnes qui en ont besoin.
Pluspunten
pourcentage sur nos courses
Minpunten
Ne remercie pas assez le personnel du travail qu'ils font
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mauvaise gestion
Caissier réassortisseur (voormalige medewerker) –  Feluy23 januari 2018
exploitation du gérant en surveillance constante par caméra, pas de pause de midi
Pluspunten
collègues
Minpunten
gérant
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail
Réassortisseur/caissier (voormalige medewerker) –  Tiège22 januari 2018
ce qu'il ma plu est la diversité du travail, le travail en équipe et en solo, mais aussi avoir des responsabilité.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pas toujours simple avec le dos et genoux mais sa va
Delibackerie (huidige medewerker) –  Uccle/Ukkel20 januari 2018
C’est chouette de travailler aux delhaize c’est comme ma deuxième famille je connaît tout le monde là-bas, c’est triste que je suis pas trop dans mon environnement de travaille, par ce que j’etudie pour travailler avec les enfants, un travaille un peut plus sociable.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
Verkoopsmedewerker (voormalige medewerker) –  Eine18 januari 2018
toffe collega's, drukke middagspits, veel afwisseling
Pluspunten
maaltijdcheques
Minpunten
uurregeling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travaille très agréable
Caissière (voormalige medewerker) –  Waver16 januari 2018
J’étais heureuse d’avoir ce travail, l’ambiance avec les collègues était géniale de même avec la gérante, j’y allais avec le sourire le poste que j’occupais me convenais très bien, pouvoir avoir le contact avec la clientèles et de pouvoir aider les clients à trouver ce dont’ils avaient besoins.
Pluspunten
café et cacao a disposition du personnel
Minpunten
aucun point négatif sauf fin de CDD
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
magasin qui a du potentiel
Stage de caissière (voormalige medewerker) –  Fontaine16 januari 2018
très bon établissement mais il y a un manque de communication et c'est dommage car aurait pu apprendre d'avantage .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Delhaize. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 861 reviews
5216
4333
3224
258
130

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur