Delhaize Reviews

788 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 854 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Remarque
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Fontaine-l'Évêque5 januari 2019
Ce n'est pas le meilleure endroit pour travailler en tant que étudiant, par moment ils nous ne savent même pas quoi nous donnez à faire.
Pluspunten
Promotion dans le magasin
Minpunten
Ne savent pas quoi donner à faire au étudiant
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Carrière chez DELHAIZE
Gestion commandes journalières et promotionnels (voormalige medewerker) –  Waterloo et Wavre3 januari 2019
Une journée typique comme employée sur une surface de vente en tant que responsable de département frais étaient de faire les commandes journalières afin que l'approvisionnement des rayons soient optimale, les opportunités de développement chez Delhaize sont assez large, personnelement j'y ai commencé en contrat CDD pour un remplacement et j'ai très vite signé un CDI ou j'ai évoluer du poste d'employée à assistante et ensuite responsable de département où j'ai dû également gérer une équipe, des inventaires et les FIFO des départements frais.
L'aspect le plus difficile est le travail physique
L'aspect positif est le contact avec la clientèle et la gestion du personnel.
Pluspunten
Belle évolution dans la société
Minpunten
...
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sociaalcontact
Kassier (voormalige medewerker) –  Dessel2 januari 2019
Veel bijgeleerd bij de Delhaize en vriendelijke collega's leren kennen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Bediende verkoopster Center Store (voormalige medewerker) –  Ninove2 januari 2019
Leuke supermarkt te Ninove, ik werkte daar graag en goed.
Pluspunten
Super chefs
Minpunten
Teveel roddels
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Polyvalent medewerker (huidige medewerker) –  Reet19 december 2018
Sinds dag één dat ik bij Delhaize werk tot nu heb ik nog steeds geen negatieve dingen meegemaakt. Vanaf dag één was er een klik met de collega's. Ik werk er nog steeds heel graag!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een heel goede bedrijf.
Chef beenhouwer (voormalige medewerker) –  Sint-Jans-Molenbeek17 december 2018
Voor mij was het een heel goede bedrijf zou anders geen 37 jaar gebleven zijn.
Maar wou mijn hobby in bouwsector uitvoeren in hoofdberoep.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Patron
Employé Boucher (voormalige medewerker) –  barchon12 december 2018
Travailler et ne pas etre payer les heures supplementaire et toujours pas de contract fixe apres 2ans
Pluspunten
repas gratuit
Minpunten
aucun avantage nature
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tres bons magasins
Etudiant (huidige medewerker) –  Schaarbeek8 december 2018
c'est un très bon magasins et très simple a comprendre comment fonctionne leur travaille
Pluspunten
pas difficile
Minpunten
le salaire
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving vragen worden niet in dank afgenomen
Polyvalent medewerker (voormalige medewerker) –  Wilrijk1 december 2018
werk wordt niet geapprecieerd door de medewerkers
Pluspunten
geen
Minpunten
onvriendelijke collega's werk word niet in dank afgenomen vragen ook niet bazen zijn onvriendelijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
preparateur de commande
Gestionnaire de commandes (voormalige medewerker) –  Zellik19 november 2018
une journée qui commence tres tot ,donc vers 4h un boulot intense
Pluspunten
avantanges salarial
Minpunten
pas de cdi
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement acceuillant
Caissière étudiante (voormalige medewerker) –  Herstal11 november 2018
J’ai appris à socialiser plus avec les gens car au caisse on a le contact avec les autres
Pluspunten
Très bien payer
Minpunten
/
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail très physique
Préparatrice de commandes (voormalige medewerker) –  Asse/Zellik9 november 2018
Les journées de travail sont différentes selon le poste que l'on occupe à Delhaize Group.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agréables
Caissière (4 semaines) (voormalige medewerker) –  Waver30 oktober 2018
Bonne culture d'entreprise, bon cadre de travail, collègues accueillants
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
delhaiza maurage
vendeuse reassortisseuse (voormalige medewerker) –  Maurage26 oktober 2018
patron désagréable barbier le patron et pas payé correctement
Pluspunten
beau magasin
Minpunten
patron désagréable
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
je ne sais pas trop quoi dire
Employé magasin (huidige medewerker) –  Dailly26 oktober 2018
Il y a tellement de choses à dire que je ne sais pas par quoi commencer ...
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hoe het daar ging in delhaize
Beenhouwer (voormalige medewerker) –  Sint-Lievens-Houtem17 oktober 2018
ik werd goed betaald maar er moest gewerkt worden waar ik niks op tegen had natuurlijk maar op het einde van de dag was ik wel altijd kapot. ik de de beenhouwerij en had vaak pijn in men rug maar uiteindelijk dee ik het wel graag en in het begin als je daar werktte legde de baas alles goed uit en er kon niet genoeg vragen gesteld worden voor hem dus dat vond ik goed
Pluspunten
rekeninghouding zou ik wel apprecieeren
Minpunten
net overeenkomen met de collega's
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Merksplas14 oktober 2018
Er is een leuke werksfeer en de baas van de winkel is ook nen goeie
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel problemen om ontslag te kunnen krijgen wegens gezondheidsredenen
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Brugge12 oktober 2018
heel erg gesukkeld met mijn gezondheid door een arbiedsongeval. rechterarm kan niet omhoog, weinig begrip daarvoor, moeilijk tot overeenkomst gekomen omlijn ontslag wegens medische redenen te krijgen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vente
Vente (huidige medewerker) –  Marchin8 oktober 2018
Très bien accueilli, je suis souriant, bien revenant.
Pluspunten
Souriant
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Caissier/réassortisseur jobiste (voormalige medewerker) –  Bouffioulx6 oktober 2018
J'ai passer ma jeunesse a travailler chez delhaize et c'est 7 années fut un enrichissement et une joie au quotidiens de mon travail.
Pluspunten
Clients et collègues sympathique
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Delhaize. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 854 reviews
5215
4331
3222
256
130

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur