Delhaize Reviews

780 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 840 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving vragen worden niet in dank afgenomen
Polyvalent medewerker (voormalige medewerker) –  Wilrijk1 december 2018
werk wordt niet geapprecieerd door de medewerkers
Pluspunten
geen
Minpunten
onvriendelijke collega's werk word niet in dank afgenomen vragen ook niet bazen zijn onvriendelijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
preparateur de commande
Gestionnaire de commandes (voormalige medewerker) –  Zellik19 november 2018
une journée qui commence tres tot ,donc vers 4h un boulot intense
Pluspunten
avantanges salarial
Minpunten
pas de cdi
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement acceuillant
Caissière étudiante (voormalige medewerker) –  Herstal11 november 2018
J’ai appris à socialiser plus avec les gens car au caisse on a le contact avec les autres
Pluspunten
Très bien payer
Minpunten
/
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail très physique
Préparatrice de commandes (voormalige medewerker) –  Asse/Zellik9 november 2018
Les journées de travail sont différentes selon le poste que l'on occupe à Delhaize Group.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agréables
Caissière (4 semaines) (voormalige medewerker) –  Waver30 oktober 2018
Bonne culture d'entreprise, bon cadre de travail, collègues accueillants
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
delhaiza maurage
vendeuse reassortisseuse (voormalige medewerker) –  Maurage26 oktober 2018
patron désagréable barbier le patron et pas payé correctement
Pluspunten
beau magasin
Minpunten
patron désagréable
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
je ne sais pas trop quoi dire
Employé magasin (huidige medewerker) –  Dailly26 oktober 2018
Il y a tellement de choses à dire que je ne sais pas par quoi commencer ...
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hoe het daar ging in delhaize
Beenhouwer (voormalige medewerker) –  Sint-Lievens-Houtem17 oktober 2018
ik werd goed betaald maar er moest gewerkt worden waar ik niks op tegen had natuurlijk maar op het einde van de dag was ik wel altijd kapot. ik de de beenhouwerij en had vaak pijn in men rug maar uiteindelijk dee ik het wel graag en in het begin als je daar werktte legde de baas alles goed uit en er kon niet genoeg vragen gesteld worden voor hem dus dat vond ik goed
Pluspunten
rekeninghouding zou ik wel apprecieeren
Minpunten
net overeenkomen met de collega's
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Merksplas14 oktober 2018
Er is een leuke werksfeer en de baas van de winkel is ook nen goeie
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel problemen om ontslag te kunnen krijgen wegens gezondheidsredenen
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Brugge12 oktober 2018
heel erg gesukkeld met mijn gezondheid door een arbiedsongeval. rechterarm kan niet omhoog, weinig begrip daarvoor, moeilijk tot overeenkomst gekomen omlijn ontslag wegens medische redenen te krijgen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vente
Vente (huidige medewerker) –  Marchin8 oktober 2018
Très bien accueilli, je suis souriant, bien revenant.
Pluspunten
Souriant
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Caissier/réassortisseur jobiste (voormalige medewerker) –  Bouffioulx6 oktober 2018
J'ai passer ma jeunesse a travailler chez delhaize et c'est 7 années fut un enrichissement et une joie au quotidiens de mon travail.
Pluspunten
Clients et collègues sympathique
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheid
Category assistant (aankoopafdeling) (voormalige medewerker) –  Zellik1 oktober 2018
Als category assistent was een typische dag al uitdagend. Ik was verantwoordelijk voor de campagnes en alles qua vaste assortiment. Ik deed de opvolging van 2 managers en van één specialist.

Ik kon de workload aan omdat ik me goed kon organiseren.

Het leukste van de job was om na het hele proces naar de winkel (delhaize) te gaan en mijn producten in de rekken zien.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sans plus
Caissière (huidige medewerker) –  Verviers Stembert1 oktober 2018
Travailler à une caisse toute une journée que ça sois dans un delhaize ou dans Lidl c’est un travaille de matin au soir avec des gens gentil ou des gens avec aucune patiente et chiant
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
caissière
Caissière libre-service (voormalige medewerker) –  Jambes26 september 2018
Mes fonctions suivantes sont:assurer l'accueil de la clientèle,gérer la caisse,le réassort mais aussi entretenir et nettoyer mon poste de travaille.Je suis une personne dynamique,souriante,courtoise,
Pluspunten
j aime cet marque
Minpunten
aucun
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréable
Job étudiant (voormalige medewerker) –  Bruxelles Jette19 september 2018
Travail varié. Horaire flexible. Bon esprit d'équipe
Pluspunten
avantage sociaux
Minpunten
CDD
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail
Caissière étudiante (voormalige medewerker) –  Amay16 september 2018
Travail agréable, horaires respectueux, équipes au top !
Minpunten
salaire
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agreable
Etudiant (huidige medewerker) –  Oudergem14 september 2018
l esprit d equipe est presente
les heures de travail sont respecter
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Kassier (voormalige medewerker) –  Grembergen12 september 2018
Zeer goed ontvangen voor een kleine week te werken, zeer leuke sfeer en had wel al een grote fout begaan maar ze vonden het geen ramp.
Pluspunten
Praten met veel mensen
Minpunten
Weinig variatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
delhaize
Caissier réassortisseur (voormalige medewerker) –  Luik (stad)12 september 2018
c 'est une bonne entreprise on y travail bien je ne peut donner plus d avis
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Delhaize. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 840 reviews
5213
4328
3219
255
125

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,5Bedrijfscultuur