Delhaize Reviews

788 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 854 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheid
Category assistant (aankoopafdeling) (voormalige medewerker) –  Zellik1 oktober 2018
Als category assistent was een typische dag al uitdagend. Ik was verantwoordelijk voor de campagnes en alles qua vaste assortiment. Ik deed de opvolging van 2 managers en van één specialist.

Ik kon de workload aan omdat ik me goed kon organiseren.

Het leukste van de job was om na het hele proces naar de winkel (delhaize) te gaan en mijn producten in de rekken zien.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sans plus
Caissière (huidige medewerker) –  Verviers Stembert1 oktober 2018
Travailler à une caisse toute une journée que ça sois dans un delhaize ou dans Lidl c’est un travaille de matin au soir avec des gens gentil ou des gens avec aucune patiente et chiant
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
caissière
Caissière libre-service (voormalige medewerker) –  Jambes26 september 2018
Mes fonctions suivantes sont:assurer l'accueil de la clientèle,gérer la caisse,le réassort mais aussi entretenir et nettoyer mon poste de travaille.Je suis une personne dynamique,souriante,courtoise,
Pluspunten
j aime cet marque
Minpunten
aucun
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréable
Job étudiant (voormalige medewerker) –  Bruxelles Jette19 september 2018
Travail varié. Horaire flexible. Bon esprit d'équipe
Pluspunten
avantage sociaux
Minpunten
CDD
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail
Caissière étudiante (voormalige medewerker) –  Amay16 september 2018
Travail agréable, horaires respectueux, équipes au top !
Minpunten
salaire
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agreable
Etudiant (huidige medewerker) –  Oudergem14 september 2018
l esprit d equipe est presente
les heures de travail sont respecter
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Kassier (voormalige medewerker) –  Grembergen12 september 2018
Zeer goed ontvangen voor een kleine week te werken, zeer leuke sfeer en had wel al een grote fout begaan maar ze vonden het geen ramp.
Pluspunten
Praten met veel mensen
Minpunten
Weinig variatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
delhaize
Caissier réassortisseur (voormalige medewerker) –  Luik (stad)12 september 2018
c 'est une bonne entreprise on y travail bien je ne peut donner plus d avis
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
une entreprisse dinamique..
Travail d'étudiant (voormalige medewerker) –  Ninove7 september 2018
Environnement trais agreable a ce poste....et super motiver pour introdire votre entreprise a nouveaux....
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke winkel
Polyvalent medewerker (voormalige medewerker) –  verkoper6 september 2018
dit was een leuke winkel voor mij, helaas moest ik te vaak aanvullen naar mijn zin. nu ik weet dat je als verkoper ook moet aanvullen, logisch maar ik was meer voor het kassa/onthaal gebeuren.
dit was ook de reden dat ik de job niet meer zo graag uitvoerde.
Pluspunten
mooie verloning, leuke sfeer, variatie
Minpunten
weinig kassa, foute afdeling voor mij
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
Winkelmedewerker (huidige medewerker) –  Grobbendonk29 augustus 2018
In Delhaize Grobbendonk werd er zeer duidelijk gecommuniceerd: ik wist heel duidelijk wat ik moest doen, bij wie ik terecht kon bij vragen, werkdagen,... Het moeilijkste van het werken bij de charcuterie was toch wel het gebruik van de machines en het onthouden van de nummers om de salade/vleeswaren aan te rekenen. Maar dit was enkel moeilijk de eerste weken dat je er werkt, daarna wordt het eerder een automatisme. Het leukste aan de job vond ik het contact met de klanten.
Pluspunten
Sociaal contact
Minpunten
Zondagwerk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excellent
Responsable de magasin (voormalige medewerker) –  Houffalize23 augustus 2018
Etant indépendante avec mon ex mari et débarquant avec mes acquis de chez superconfex, j'ai adoré travailler en tant qu'indépendante avec une équipe à mon "image" Je gérais surtout le magasin et le personnel, mon ex mari s'occupant principalement du travail de bureau.
Pluspunten
Gestion personnelle
Minpunten
Travail en famille
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte uren
Rekkenvuller (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)20 augustus 2018
Slecht betaalde Jobstudenten, veel verantwoordelijkheden voor het minimum loon( zelf sluiting doen in je afdeling)
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Equipe très sympathique
Caissière (étudiante) (huidige medewerker) –  Verviers14 augustus 2018
En tant qu'étudiante, j'ai été très bien accueillie par mes collègues. Une bonne entente règne au sein de l'équipe, ce qui rend le travail agréable.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Kassabediende (voormalige medewerker) –  Olen6 augustus 2018
Vriendelijke collega’s
Moeilijk werken aan de kassa
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Moyen
Employée polyvalente (huidige medewerker) –  Basècles17 juli 2018
L'équipe est super, mais malheureusement les horaires de travail ne sont pas adapté avec une vie de famille.. Le salaire est très bas.
Pluspunten
Équipe top
Minpunten
Horaire, salaire
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's, gezellige werkomgeving
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)11 juli 2018
Ik vond het aangenaam om zowel met mijn eigen werk bezig te zijn als ook mensen verder te kunnen helpen. Ook het zelfstandig werken en soms met een collega beviel me wel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement et personnel agréable
Réassortisseur/caissier (voormalige medewerker) –  Châtelet7 juli 2018
J'ai beaucoup apprécié mon travail (réassortisseur, caissier ...) Malheureusement ils ne prennent que des CDD de trois mois. C'est très frustrant.
Pluspunten
Bon travail et super entente d'équipe.
Minpunten
1/5 h de temps de pause sur 8h
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Van verkoopster tot winkelmanager
Winkelmanager DI (voormalige medewerker) –  Vlaams-Brabant19 juni 2018
Veel kansen om vooruit te geraken. Voor leergierige personen.
Pluspunten
Extra voordelen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mon avis
travailler 3 semaines chez delhaize a sombreffe (voormalige medewerker) –  Sombreffe18 juni 2018
j'ai travaillé 3 semaines chez Delhaize à Sombreffe cela m'a bien plu.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Delhaize. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 854 reviews
5215
4331
3222
256
130

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur