Delhaize Reviews

780 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 840 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
une entreprisse dinamique..
Travail d'étudiant (voormalige medewerker) –  Ninove7 september 2018
Environnement trais agreable a ce poste....et super motiver pour introdire votre entreprise a nouveaux....
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke winkel
Polyvalent medewerker (voormalige medewerker) –  verkoper6 september 2018
dit was een leuke winkel voor mij, helaas moest ik te vaak aanvullen naar mijn zin. nu ik weet dat je als verkoper ook moet aanvullen, logisch maar ik was meer voor het kassa/onthaal gebeuren.
dit was ook de reden dat ik de job niet meer zo graag uitvoerde.
Pluspunten
mooie verloning, leuke sfeer, variatie
Minpunten
weinig kassa, foute afdeling voor mij
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
Winkelmedewerker (huidige medewerker) –  Grobbendonk29 augustus 2018
In Delhaize Grobbendonk werd er zeer duidelijk gecommuniceerd: ik wist heel duidelijk wat ik moest doen, bij wie ik terecht kon bij vragen, werkdagen,... Het moeilijkste van het werken bij de charcuterie was toch wel het gebruik van de machines en het onthouden van de nummers om de salade/vleeswaren aan te rekenen. Maar dit was enkel moeilijk de eerste weken dat je er werkt, daarna wordt het eerder een automatisme. Het leukste aan de job vond ik het contact met de klanten.
Pluspunten
Sociaal contact
Minpunten
Zondagwerk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excellent
Responsable de magasin (voormalige medewerker) –  Houffalize23 augustus 2018
Etant indépendante avec mon ex mari et débarquant avec mes acquis de chez superconfex, j'ai adoré travailler en tant qu'indépendante avec une équipe à mon "image" Je gérais surtout le magasin et le personnel, mon ex mari s'occupant principalement du travail de bureau.
Pluspunten
Gestion personnelle
Minpunten
Travail en famille
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte uren
Rekkenvuller (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)20 augustus 2018
Slecht betaalde Jobstudenten, veel verantwoordelijkheden voor het minimum loon( zelf sluiting doen in je afdeling)
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Equipe très sympathique
Caissière (étudiante) (huidige medewerker) –  Verviers14 augustus 2018
En tant qu'étudiante, j'ai été très bien accueillie par mes collègues. Une bonne entente règne au sein de l'équipe, ce qui rend le travail agréable.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Kassabediende (voormalige medewerker) –  Olen6 augustus 2018
Vriendelijke collega’s
Moeilijk werken aan de kassa
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Moyen
Employée polyvalente (huidige medewerker) –  Basècles17 juli 2018
L'équipe est super, mais malheureusement les horaires de travail ne sont pas adapté avec une vie de famille.. Le salaire est très bas.
Pluspunten
Équipe top
Minpunten
Horaire, salaire
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's, gezellige werkomgeving
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)11 juli 2018
Ik vond het aangenaam om zowel met mijn eigen werk bezig te zijn als ook mensen verder te kunnen helpen. Ook het zelfstandig werken en soms met een collega beviel me wel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement et personnel agréable
Réassortisseur/caissier (voormalige medewerker) –  Châtelet7 juli 2018
J'ai beaucoup apprécié mon travail (réassortisseur, caissier ...) Malheureusement ils ne prennent que des CDD de trois mois. C'est très frustrant.
Pluspunten
Bon travail et super entente d'équipe.
Minpunten
1/5 h de temps de pause sur 8h
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Van verkoopster tot winkelmanager
Winkelmanager DI (voormalige medewerker) –  Vlaams-Brabant19 juni 2018
Veel kansen om vooruit te geraken. Voor leergierige personen.
Pluspunten
Extra voordelen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mon avis
travailler 3 semaines chez delhaize a sombreffe (voormalige medewerker) –  Sombreffe18 juni 2018
j'ai travaillé 3 semaines chez Delhaize à Sombreffe cela m'a bien plu.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe job met onvriendelijke collega's
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Berlare15 juni 2018
Ik werkte graag als kassierster maar de collega's waren onvriendelijk waardoor ik niet graag ging werken. Toen ik voor de tweede keer ging werken, verwachtten ze al dat ik alles wist en zelfstandig kon maar ik moest nog veel leren. Ik leer graag dingen bij maar ze moeten mij ook de kans geven om ze te kunnen leren. Dit was niet het geval bij Delhaize waardoor ik opgegeven heb.
Pluspunten
toffe job, sociale vaardigheden
Minpunten
onderbetaald, onvriendelijke collega's
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig betaald en veel beloofd.
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Ingelmunster15 juni 2018
Een extra ervaring om de hoofdkassa te mogen doen.
Pluspunten
Goeie werksfeer
Minpunten
€9, 40 netto en geen 38 uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agrèable
Caissière-réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Schaarbeek12 juni 2018
C'est une entreprise prospère qui offre à chaque employeur à trouver sa propre identité dans une équipe dynamique.Le programme du travail est variée et j'ai eu l'occasion de mettre en pratique toutes mes qualités qui correspondent au profil de caissière/ré assortisseuse;
Pluspunten
chèques repas et le bonus de 10%sur l'achats.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Journée chez Delhaize
Intérim (voormalige medewerker) –  Silly Bassilly11 juni 2018
Chouette boulot car nous rencontrons des personnes, dans le domaine de la boulangerie j'aimais vraiment bien.
Horaire facile
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
a
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Asse5 juni 2018
deze was gewoon ter vervanging voor een zwangerschap jammer genoeg mocht ik niet langer blijven het was echt een heel gezellige winkel
Pluspunten
aangename winekl
Minpunten
het was een vervanging
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement agréable
Magasinier (voormalige medewerker) –  Visé22 mei 2018
j ai travaillé comme intérimaire et l'experience a été au top dans une équipe très agreable et un magasin que je recommande
Pluspunten
patron top
Minpunten
salaire
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe collega's
Jobstudent Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Berlare15 mei 2018
toffe collega's en zeer leuk werk om te doen, omdat je in contact komt met andere mensen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Trouver une vitesse de croisière
District Manager (voormalige medewerker) –  Brussel11 mei 2018
La fonction de District Manager implique une grande autonomie mais aussi une grande disponibilité, parfois au détriment d'un bon work/life balance.
Pluspunten
Autonomie, package
Minpunten
Relations sociales
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Delhaize. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 840 reviews
5213
4328
3219
255
125

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,5Bedrijfscultuur