Delhaize Employee Reviews

Found 799 reviews matching the search See all 867 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke winkel
Polyvalent medewerker (Former Employee) –  verkoper6 September 2018
dit was een leuke winkel voor mij, helaas moest ik te vaak aanvullen naar mijn zin. nu ik weet dat je als verkoper ook moet aanvullen, logisch maar ik was meer voor het kassa/onthaal gebeuren.
dit was ook de reden dat ik de job niet meer zo graag uitvoerde.
Pros
mooie verloning, leuke sfeer, variatie
Cons
weinig kassa, foute afdeling voor mij
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke werksfeer
Winkelmedewerker (Current Employee) –  Grobbendonk29 August 2018
In Delhaize Grobbendonk werd er zeer duidelijk gecommuniceerd: ik wist heel duidelijk wat ik moest doen, bij wie ik terecht kon bij vragen, werkdagen,... Het moeilijkste van het werken bij de charcuterie was toch wel het gebruik van de machines en het onthouden van de nummers om de salade/vleeswaren aan te rekenen. Maar dit was enkel moeilijk de eerste weken dat je er werkt, daarna wordt het eerder een automatisme. Het leukste aan de job vond ik het contact met de klanten.
Pros
Sociaal contact
Cons
Zondagwerk
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Excellent
Responsable de magasin (Former Employee) –  Houffalize23 August 2018
Etant indépendante avec mon ex mari et débarquant avec mes acquis de chez superconfex, j'ai adoré travailler en tant qu'indépendante avec une équipe à mon "image" Je gérais surtout le magasin et le personnel, mon ex mari s'occupant principalement du travail de bureau.
Pros
Gestion personnelle
Cons
Travail en famille
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Slechte uren
Rekkenvuller (Former Employee) –  Antwerpen (stad)20 August 2018
Slecht betaalde Jobstudenten, veel verantwoordelijkheden voor het minimum loon( zelf sluiting doen in je afdeling)
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Equipe très sympathique
Caissière (étudiante) (Current Employee) –  Verviers14 August 2018
En tant qu'étudiante, j'ai été très bien accueillie par mes collègues. Une bonne entente règne au sein de l'équipe, ce qui rend le travail agréable.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Kassabediende (Former Employee) –  Olen6 August 2018
Vriendelijke collega’s
Moeilijk werken aan de kassa
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Moyen
Employée polyvalente (Current Employee) –  Basècles17 July 2018
L'équipe est super, mais malheureusement les horaires de travail ne sont pas adapté avec une vie de famille.. Le salaire est très bas.
Pros
Équipe top
Cons
Horaire, salaire
Was this review helpful?Yes 3No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke collega's, gezellige werkomgeving
Winkelbediende (Former Employee) –  Antwerpen (stad)11 July 2018
Ik vond het aangenaam om zowel met mijn eigen werk bezig te zijn als ook mensen verder te kunnen helpen. Ook het zelfstandig werken en soms met een collega beviel me wel.
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement et personnel agréable
Réassortisseur/caissier (Former Employee) –  Châtelet7 July 2018
J'ai beaucoup apprécié mon travail (réassortisseur, caissier ...) Malheureusement ils ne prennent que des CDD de trois mois. C'est très frustrant.
Pros
Bon travail et super entente d'équipe.
Cons
1/5 h de temps de pause sur 8h
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Van verkoopster tot winkelmanager
Winkelmanager DI (Former Employee) –  Vlaams-Brabant19 June 2018
Veel kansen om vooruit te geraken. Voor leergierige personen.
Pros
Extra voordelen
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
mon avis
travailler 3 semaines chez delhaize a sombreffe (Former Employee) –  Sombreffe18 June 2018
j'ai travaillé 3 semaines chez Delhaize à Sombreffe cela m'a bien plu.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe job met onvriendelijke collega's
Kassamedewerkster (Former Employee) –  Berlare15 June 2018
Ik werkte graag als kassierster maar de collega's waren onvriendelijk waardoor ik niet graag ging werken. Toen ik voor de tweede keer ging werken, verwachtten ze al dat ik alles wist en zelfstandig kon maar ik moest nog veel leren. Ik leer graag dingen bij maar ze moeten mij ook de kans geven om ze te kunnen leren. Dit was niet het geval bij Delhaize waardoor ik opgegeven heb.
Pros
toffe job, sociale vaardigheden
Cons
onderbetaald, onvriendelijke collega's
Was this review helpful?Yes 1NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Weinig betaald en veel beloofd.
Verkoopster (Former Employee) –  Ingelmunster15 June 2018
Een extra ervaring om de hoofdkassa te mogen doen.
Pros
Goeie werksfeer
Cons
€9, 40 netto en geen 38 uren
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail agrèable
Caissière-réassortisseuse (Former Employee) –  Schaarbeek12 June 2018
C'est une entreprise prospère qui offre à chaque employeur à trouver sa propre identité dans une équipe dynamique.Le programme du travail est variée et j'ai eu l'occasion de mettre en pratique toutes mes qualités qui correspondent au profil de caissière/ré assortisseuse;
Pros
chèques repas et le bonus de 10%sur l'achats.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Journée chez Delhaize
Intérim (Former Employee) –  Silly Bassilly11 June 2018
Chouette boulot car nous rencontrons des personnes, dans le domaine de la boulangerie j'aimais vraiment bien.
Horaire facile
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
a
Verkoopster (Former Employee) –  Asse5 June 2018
deze was gewoon ter vervanging voor een zwangerschap jammer genoeg mocht ik niet langer blijven het was echt een heel gezellige winkel
Pros
aangename winekl
Cons
het was een vervanging
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environnement agréable
Magasinier (Former Employee) –  Visé22 May 2018
j ai travaillé comme intérimaire et l'experience a été au top dans une équipe très agreable et un magasin que je recommande
Pros
patron top
Cons
salaire
Was this review helpful?Yes 3NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
toffe collega's
Jobstudent Winkelmedewerker (Former Employee) –  Berlare15 May 2018
toffe collega's en zeer leuk werk om te doen, omdat je in contact komt met andere mensen
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Trouver une vitesse de croisière
District Manager (Former Employee) –  Brussel11 May 2018
La fonction de District Manager implique une grande autonomie mais aussi une grande disponibilité, parfois au détriment d'un bon work/life balance.
Pros
Autonomie, package
Cons
Relations sociales
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke samenwerking
Medewerker inventaris opstellen (Former Employee) –  Kumtich7 May 2018
Het was een leuke dag, ik ben blij dat ik de mensen heb kunnen helpen met de inventaris. Ze toonde ook oprecht hun waardering.
Was this review helpful?YesNoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Delhaize. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 867 reviews
5218
4336
3226
258
129

Ratings by category

3,6Work/Life Balance
3,5Salary/Benefits
3,3Job Security/Advancement
3,2Management
3,5Culture