DELTA LIGHT
Get weekly updates, new jobs, and reviews

DELTA LIGHT Careers and Employment

About us
Opgericht in 1989 door zaakvoerder en ontwerper Paul Ameloot, is Delta Light vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting. Met vernieuwende verlichtingsconcepten staat het bedrijf wereldwijd bekend om zijn subtiele mix van sfeer, functionaliteit en design. Vandaag stelt Delta Light 250 mensen tewerk in het hoofdkantoor – more... in Wevelgem en wordt een omzet van meer dan 70 miljoen euro gerealiseerd, verspreid in 120 landen.

Het architecturale hoofdkwartier omvat naast kantoorruimtes en een productiehal ook een ruime receptie, toonzalen, een voorraadruimte en een eigen centrum voor opleidingen, The House of Light. Aan de basis van het succes van Delta Light ligt een continu streven naar perfectie en innovatie. De ontwerpers gaan dan ook elke dag op zoek naar de trends van de toekomst, zowel op het vlak van design als materiaalgebruik en zonder vernieuwing uit het oog te verliezen.


Wereldwijd werken momenteel zo’n 350 mensen voor Delta Light. Wij zijn steeds op zoek naar dynamische en enthousiaste collega’s om ons team te vervoegen.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at DELTA LIGHT?

3,2
Work/Life Balance
2,7
Salary/Benefits
2,7
Job Security/Advancement
2,7
Management
3,0
Culture