DIENSTENTHUIS Reviews

Alle 12 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfje dat niet veel zal groeien
Consulent (huidige medewerker) –  Antwerpen (provincie)24 mei 2018
Klein bedrijfje.
Bedrijfswagen zit in je bruto salaris. Er wordt niets afgetrokken.
Je moet super flexibel zijn.
Wegens andere sluitingstijden in de zomer spring je in voor andere kantoren.
Er zijn amper doorgroeimogelijkheden.
Als het niet klikt met je clusterverantwoordelijke heb je een groot probleem.
Ik zie mezelf nog jaartje blijven en dan zoek ik een ander uitdaging aan.
Pluspunten
Familiaal sfeer. Consulenten mogen met hoofddoek werken
Minpunten
Je moet wel flexibel zijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het enige leuke aan de job
Poetshulp (huidige medewerker) –  Kasterlee Lichtaart17 januari 2018
Het enige leuke aan de job bij dienstenthuis is het contact met de mensen waar je als thuishulp komt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Just little things like getting them out for a walk
Cleaner/ care assitance (voormalige medewerker) –  Belgium,2 september 2017
My typical day at work is caring for the elderly since nearly 60 percent of my clients are elderly. My job include cleaning, and ironing with occasional shopping for them.
I learn how to appreciate, how to develop a good communicating skills with the clients.
My most enjoyable movement is when am able to make the laugh .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ideaal te combineren met het gezin
Huishoudhulp (huidige medewerker) –  Oud-Turnhout9 mei 2017
je kan zelf je dagen en uren bepalen
je neemt vakantie wanneer je zelf wilt
best een zware fysieke job

je geraakt niet van het imago "kuisvrouw" af
Pluspunten
uren en dagen zelf te bepalen
Minpunten
geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig, eigen baas zijn, zelf uren kunnen kiezen
Huishoudhulp (huidige medewerker) –  Brugge10 maart 2017
Om 10 uur ging de zaak open. Ik begroette de klanten en vroeg wat ze wilden drinken. Ik bracht dat aan tafel of aan de toog. De klanten deden graag een praatje. Er werd over van alles gepraat. Ik vulde de frigo's aan, maakte koffie, waste de glazen af en zette die weer op hun plaats. 's Avonds na sluitingstijd maakte ik mijn stock op, kuiste ik het café, vulde ik mijn frigo's aan en zette alles terug op zijn plaats. Met mijn sluitingsdag deed ik de betalingen, sorteerde ik mijn facturen om binnen te doen bij de boekhouder. De papieren moesten per kwartaal binnen zijn. Ik had geen baas was dit was mijn eigen zaak. Ik huurde het pand aan een brouwer. Dus daar kocht ik ook mijn drank aan. Het moeilijkste van de baan was dat ik veel moest kunnen verdragen van de mensen. En zeker als ze een glas teveel op hadden. Je moet sterk in je schoenen staan. Het leukste van de baan was het sociaal contact met de mensen. Altijd onder de mensen zijn vond ik het aller leukste.
Pluspunten
eigen uren kunnen kiezen, geen baas boven jou
Minpunten
geen vast inkomen, sociale lasten betalen, je weet altijd wanneer je begon maar niet wanneer je eindigde
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interieurverzorgster
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Kasterlee10 januari 2017
Hard werken, maar niet genoeg loon, en geen voldoening van mijn werk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer leuke werkplaats
Poetshulp (huidige medewerker) –  Turnhout, VLG15 november 2015
alles is altijd in orde en iedereen heel behulpzaam. alles kan besproken worden en goed voor als je een gezin hebt met kinderen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed relatie gehad met klanten
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Oud_Turnhout16 juli 2015
Was een normaal dag bij de mensen thuis. Ik heb heel goed relatie gehad met de klanten zij waren altijd vriendelijk met mijn.
Ik heb goed geleerd over goed schoonmaken,producten, ergonomie enz......
De directie was heel attentie met allemaal personeel.
Ik heb niet veel contact gehad met collegas.
Het leukste was de klanten veel vertrouwen gehad op mij .
Pluspunten
Feedbak geven
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke afwisseling
poetshulp (voormalige medewerker) –  Boom11 maart 2014
Het was leuk om alle dagen bij andere klanten te gaan poetsen , of wekelijks of twee wekelijks ,
Pluspunten
busabonnement
Minpunten
korte tijd tussen twee klanten in
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving
arbeider (huidige medewerker) –  Antwerpen, VLG9 december 2013
heb geen problemen elke dag leer je bij goede klanten goede communicatie hebben met klanten en bureau dossierbeheerster
Pluspunten
beleefd inzicht in werk
Minpunten
iedereen heeft soms wel eens een minder goede dag
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
kuisvrouw (voormalige medewerker) –  dienstenthuis aalst4 mei 2012
goed loon,goede werksfeer,flexibele uren,goede opleiding,goede klanten.
Pluspunten
niet roken tijdens de uren
Minpunten
geen gsm
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij DIENSTENTHUIS. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 12 reviews
52
45
32
21
12

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
3,8Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over DIENSTENTHUIS gesorteerd op locatie