DIENSTENTHUIS Employee Reviews

Ratings by category
3,1Job Security & Advancement
3,7Management
3,8Culture
Showing all 19 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Het beste bedrijf om te werken met dienstencheques
Arbeider (Former Employee) –  Kapellen7 October 2019
Een bedrijf dat zeer correct is met zijn werknemers. Zoeken oplossingen bij problemen. Zeer correcte betaling van het loon.
Pros
Extra loonsvoorwaarden
Cons
Geen doorgroeimogelijkheden als huishoudhulp
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een tof bedrijf met oog voor hun medewerkers
poetsvrouw (Current Employee) –  Hoogstraten13 August 2019
Een tof bedrijf maar je wordt geapprecieerd hoe je bent.
Pros
Vrij in kiezen van uw uren.
Cons
Het alleen werken
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke werk omgevingen
schoonmaakster (Former Employee) –  Deinze9 April 2019
leuke jobs tussen verschillende mensen of klanten ook wel vriendschap opbouwend
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke werkgever
Poetshulp (Former Employee) –  Turnhout8 January 2019
Toffe en leuke werksfeer en fijne collega's.ben echt gegroeid in dit bedrijf
Pros
Kortingen bij pretparken
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Is een goed bedrijf en je bent geen nummer
poetsvrouw (Current Employee) –  Turnhout10 September 2018
Ik werk daar nu 6 jaar en het is een tof bedrijf je word er als mens behandeld en niet als een nummer
Pros
Maaltijdcheques
Cons
Niet veel tijd tussen twee klanten
Was this review helpful?YesNoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
nooit doen wat je vraagt
Huishoudhulp (Former Employee) –  Malle10 September 2018
nooit zegen wat je goed doe altijd wat je slecht doet
ni verhoging van contract
Pros
vaak feestjes en bloem gezet worden
Cons
ni verhoging ook al vroeg je er lang achter
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bedrijfje dat niet veel zal groeien
Consulent (Current Employee) –  Antwerpen (provincie)24 May 2018
Klein bedrijfje.
Bedrijfswagen zit in je bruto salaris. Er wordt niets afgetrokken.
Je moet super flexibel zijn.
Wegens andere sluitingstijden in de zomer spring je in voor andere kantoren.
Er zijn amper doorgroeimogelijkheden.
Als het niet klikt met je clusterverantwoordelijke heb je een groot probleem.
Ik zie mezelf nog jaartje blijven en dan zoek ik een ander uitdaging aan.
Pros
Familiaal sfeer. Consulenten mogen met hoofddoek werken
Cons
Je moet wel flexibel zijn.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goed bedrijf, steunen hun personeel
Poetshulp (Former Employee) –  Hoogstraten2 May 2018
Werkte hier graag, spijtig dat het weinig betaald.
Er was ruimte voor eigen invulling en overleg.
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
het enige leuke aan de job
Poetshulp (Current Employee) –  Kasterlee Lichtaart17 January 2018
Het enige leuke aan de job bij dienstenthuis is het contact met de mensen waar je als thuishulp komt.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Just little things like getting them out for a walk
Cleaner/ care assitance (Former Employee) –  Belgium,2 September 2017
My typical day at work is caring for the elderly since nearly 60 percent of my clients are elderly. My job include cleaning, and ironing with occasional shopping for them.
I learn how to appreciate, how to develop a good communicating skills with the clients.
My most enjoyable movement is when am able to make the laugh .
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
ideaal te combineren met het gezin
Huishoudhulp (Current Employee) –  Oud-Turnhout9 May 2017
je kan zelf je dagen en uren bepalen
je neemt vakantie wanneer je zelf wilt
best een zware fysieke job

je geraakt niet van het imago "kuisvrouw" af
Pros
uren en dagen zelf te bepalen
Cons
geen doorgroeimogelijkheden
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellig, eigen baas zijn, zelf uren kunnen kiezen
Huishoudhulp (Current Employee) –  Brugge10 March 2017
Om 10 uur ging de zaak open. Ik begroette de klanten en vroeg wat ze wilden drinken. Ik bracht dat aan tafel of aan de toog. De klanten deden graag een praatje. Er werd over van alles gepraat. Ik vulde de frigo's aan, maakte koffie, waste de glazen af en zette die weer op hun plaats. 's Avonds na sluitingstijd maakte ik mijn stock op, kuiste ik het café, vulde ik mijn frigo's aan en zette alles terug op zijn plaats. Met mijn sluitingsdag deed ik de betalingen, sorteerde ik mijn facturen om binnen te doen bij de boekhouder. De papieren moesten per kwartaal binnen zijn. Ik had geen baas was dit was mijn eigen zaak. Ik huurde het pand aan een brouwer. Dus daar kocht ik ook mijn drank aan. Het moeilijkste van de baan was dat ik veel moest kunnen verdragen van de mensen. En zeker als ze een glas teveel op hadden. Je moet sterk in je schoenen staan. Het leukste van de baan was het sociaal contact met de mensen. Altijd onder de mensen zijn vond ik het aller leukste.
Pros
eigen uren kunnen kiezen, geen baas boven jou
Cons
geen vast inkomen, sociale lasten betalen, je weet altijd wanneer je begon maar niet wanneer je eindigde
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
interieurverzorgster
Interieurverzorgster (Former Employee) –  Kasterlee10 January 2017
Hard werken, maar niet genoeg loon, en geen voldoening van mijn werk
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zeer leuke werkplaats
Poetshulp (Current Employee) –  Turnhout, VLG15 November 2015
alles is altijd in orde en iedereen heel behulpzaam. alles kan besproken worden en goed voor als je een gezin hebt met kinderen.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goed relatie gehad met klanten
Thuishulp (Former Employee) –  Oud_Turnhout16 July 2015
Was een normaal dag bij de mensen thuis. Ik heb heel goed relatie gehad met de klanten zij waren altijd vriendelijk met mijn.
Ik heb goed geleerd over goed schoonmaken,producten, ergonomie enz......
De directie was heel attentie met allemaal personeel.
Ik heb niet veel contact gehad met collegas.
Het leukste was de klanten veel vertrouwen gehad op mij .
Pros
Feedbak geven
Was this review helpful?Yes 2NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke afwisseling
poetshulp (Former Employee) –  Boom11 March 2014
Het was leuk om alle dagen bij andere klanten te gaan poetsen , of wekelijks of twee wekelijks ,
Pros
busabonnement
Cons
korte tijd tussen twee klanten in
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
werkomgeving
arbeider (Current Employee) –  Antwerpen, VLG9 December 2013
heb geen problemen elke dag leer je bij goede klanten goede communicatie hebben met klanten en bureau dossierbeheerster
Pros
beleefd inzicht in werk
Cons
iedereen heeft soms wel eens een minder goede dag
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goede werksfeer
kuisvrouw (Former Employee) –  dienstenthuis aalst4 May 2012
goed loon,goede werksfeer,flexibele uren,goede opleiding,goede klanten.
Pros
niet roken tijdens de uren
Cons
geen gsm
Was this review helpful?Yes 3NoReport
Claim this company page

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at DIENSTENTHUIS. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,6
Based on 19 reviews
55
48
32
22
12

Ratings by category

3,7Work/Life Balance
3,7Salary/Benefits
3,1Job Security/Advancement
3,7Management
3,8Culture