Domino's Reviews

27 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 21.247 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne en gezellige collega's
Leveren en maken van pizza's (voormalige medewerker) –  Merksem21 mei 2019
Je werkt in een zeer fijne werksfeer met toffe collega's.
Pluspunten
Gratis pizza bij langer dan 4 uur werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
preparatrice de commande
Préparatrice de commande (voormalige medewerker) –  ath8 oktober 2018
bonne acquisition de l apprentissage , je ne suis pas restée longtemps car tres mauvaise organisation
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail
Pizzaiolo (huidige medewerker) –  Brussel28 september 2018
*Aucun avantage, pas de chèque repas, salaire bas, travail surchargé, profit sur les employés expérimenter, horaire dépasser (10h30 jusque 23h)
Pluspunten
Apprendre à gérer une équipe
Minpunten
Pas de chèque repas, finir tard le travail
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pizza domino
Serveren (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)27 september 2018
Top heerlijke Pizza Zaak en heel netjes.
Bedienen is heel top bij de dominos echtwaar nen echte goeie zaak.
Pluspunten
Schoon
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail
Livreur mi-temps (voormalige medewerker) –  1000 Brussel16 mei 2018
Travaillez chez Domino Pizza est agréable compte tenu de l'ambiance qui y règne. Bien que le travail soit éprouvant, il l'est d'autant moins que l'équipe est remplie de vitalité et de gaieté.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
Marketing Manager (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)10 april 2018
Goede werkgever, veel leerkansen,
Stabiele werkomgeving die in groei is.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bien
Chauffeur livreur (voormalige medewerker) –  7130 Binche1 maart 2018
e trouve que cette entreprise est très bien et je la recommande
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Pizzaiolo (voormalige medewerker) –  9100 Sint-Niklaas27 februari 2018
Leuk en flexibel en je wordt veel toegelaten maar het is nogal streng
Pluspunten
Los
Minpunten
Streng
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Relativement Agréable
Manager (voormalige medewerker) –  Evere19 november 2017
Comme étant franchisé la direction me demandait de passer outre les recommandations et obligations de la franchise.
Non paiement du salaire en temps et en heures, non payement des fournisseurs. Bref
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelig
Management Assistant (voormalige medewerker) –  Kortrijk25 oktober 2017
super leuk bedrijf om te werken toffe colegas ideaal
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environement de travail
Manager (ouvrier) (voormalige medewerker) –  Ixelles-Elsene17 oktober 2017
Bonne équipe dynamique avec bonne ambiance de travail
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bonne ambiance de travail
Polyvalent medewerker (huidige medewerker) –  Sint-Gillis5 oktober 2017
une journée de travail passe très vite car il a toujours beaucoup de monde . Beaucoup de contact avec la clientèle .
Pluspunten
pas trop loin de cher moi
Minpunten
rien
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lieu de travail très enrichissant
Vente magasin de jouets / carnaval (voormalige medewerker) –  Malmédy5 oktober 2017
Un job d'étudiant de rêve
Chaque semaine du renouveau
Une équipe familiale
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bon travail pour redemarrer dans le bon chemin
Livreur, préparateur de stock (voormalige medewerker) –  La Louvière10 april 2017
bonne opportuniter de travail pour vous relancer apres une periode sans emploie
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte werksfeer
Horeca (voormalige medewerker) –  Deurne19 maart 2017
ik ben niet blij hoe het er aan toe ging bij domino's pizza ondertussen zijn er andere eigenaars
Pluspunten
geen
Minpunten
communicatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Conditions de travail peu agréable
Gestion de l'équipe (voormalige medewerker) –  Brussels1 maart 2017
Non respect du personnel
Mal payé
Contrat non respecté
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
pour commencer
livreur et cuisinier avec un CDD durant 3 mois (voormalige medewerker) –  Tournai3 februari 2017
bon pour commencer a travailler mes pour aider c est pas un vrai metier
Pluspunten
rien du tous
Minpunten
horaire au black abussif
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tres agréable
job étudiant (voormalige medewerker) –  courtrai29 september 2015
Très bonne expérience professionnelle et enrichissante. Cela m'a permis d'évoluer dans ma profession d'avoir une première expérience comme étudiant.
Pluspunten
repas offert
Minpunten
aucun
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very hard work because there are not workers enough but i like doing pizza and delivering
livreur de pizza en camionnette et en scooter (huidige medewerker) –  Brussels, BRU18 juni 2015
I learned to be profesional in front of the customers.
I learned to manage my stress.
I learned to organise my work.
I learned to work with a team.
I learned to organise all my deliveries.
I learned to manage my work to do not be tired immediatly.
I learned to stay professional in front of angry customer.
Making pizzas is very fun.
The price of the small pizza is 3 euros for the employes.
Cooking pizzas is very fast. The oven makes 6 minutes to cook each pizzas.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ambiance de travail agréable
Job étudiant (voormalige medewerker) –  Soignies5 juni 2015
Le groupe de personne avec qui je travaillais était très sociable et sympathique ce qui rendait le travail bien + intéréssant et amusant
Pluspunten
personnel
Minpunten
horaire et salaire
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Domino's. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 21.247 reviews
56.090
46.460
35.231
21.853
11.613

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
2,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Domino's gesorteerd op locatie