Dropsolid
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Dropsolid Careers and Employment

About us
Dropsolid NV opgericht in 2013 is een bedrijf dat specialiseert in digitale oplossingen. Dat wil zeggen oplossingen die er voor zorgen dat bedrijven digitale technologie kunnen gebruiken om hun business te versterken. Wij bedienen klanten en partners met deze digitale oplossingen te bouwen met Drupal. Dropsolid is een lean & mean Drupal Factory die – more... digitaal advies geeft. Wij willen een cruciale rol spelen in de digitalisering van Belgische bedrijven.

Voorbeelden zijn het bedenken en bouwen van:


Content management systemen om aan content marketing te doen en hierdoor meer klanten te werven en te binden.

Commerce toepassingen om een nieuw verkoopskanaal uit te bouwen en de inkomsten te vergroten.

Community systemen (intranet/extranet) om efficiënter samen te werken of betere klanten service te bieden.

Custom oplossingen om automatisatie te verhogen en kosten te laten dalen.

Leveren van advies omtrent de te volgen digitale strategieën.

...

Wij gebruiken Drupal als platform om deze implementaties te doen, omdat het de meeste vrijheid en waarde kan genereren voor de klant en voor Dropsolid.


Wij zijn een team van 20 mensen waar de gemiddelde leeftijd rond de 30 jaar ligt. Een ideale omgeving om de eerste stappen te zetten. Als startup bieden wij opportuniteiten om te groeien wanneer wij als bedrijf groeien. Als startup kan en moet er meegedacht worden.


Via onze partners bieden wij ook digitale strategie aan (SEO/SEA, E-mail, Retargetting, Copy, ...), Shop ondersteuning, Hosting en hulp bij IT (ERP/CRM) vragen. Dit doen we niet zelf, maar als adviseurs kunnen wij de klanten wel wegwijs maken door hen door te verwijzen naar onze specialist partner. Onze oplossingen werken samen met de oplossingen van de leveranciers waardoor wij de klanten een complete integratie kunnen aanbieden.


Wij zijn een snel groeiend bedrijf. Wij groeien deels op eigen kracht en op kracht van externe investeerders. Hierdoor kunnen wij voor iedereen die vooruit wil in zijn carrière de kansen creëren die nodig zijn.
 – less
See Why Join Us