E5 MODE Reviews

Alle 15 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
responsabilités limitées
Gérante (voormalige medewerker) –  namur30 november 2017
plus vendeuse responsable que gérante, la seule responsabilité étant l'ouverture/fermeture de la filiale, l'ordre et les caisses.
Pluspunten
calme
Minpunten
salaire
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe werksfeer
verkoopster (voormalige medewerker) –  Zelzate3 oktober 2017
goede werksfeer en respect voor de medewerker kans om deeltijds te werken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positieve ervaring met bedrijf
Afdelingsverantwoordelijke (voormalige medewerker) –  Ternat29 maart 2017
Positieve ervaring met bedrijf, maar geen mogelijkheid tot vast contract. (telkens 4x contract van 6 maand)
Pluspunten
maaltijdcheques
Minpunten
geen keuze vakantie
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne job met veel sociale cotacten
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Tielt-Winge5 oktober 2016
Ik hou van de contacten met klanten.
Het is een job met variabele taken.
Pluspunten
variabele taken
Minpunten
weekendwerk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voelde mij meer kuisvrouw dan een verkoopster
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Herent29 mei 2016
Spijtig dat zo'n keten niet voor ervaring gaat maar enkel voor kwantiteit. Iedereen die daar een job krijgt ongeacht leeftijd en ervaring begint aan een zeer schamele minimum loon en de taken zijn slecht verdeeld, er zijn totaal geen doorgroei mogelijkheden zoals zij zeggen. Jobstudenten mochten de kassa's doen terwijl de vaste verkoopsters zich in het zweet werkten om alles op orde te houden. De etalage was ook nog zoiets, zelfs een leek moest de paspoppen aankleden er werd gewoon niet gekeken naar de specifieke capaciteiten die men had. Ik ben 17 jaar zelfstandige geweest in dameskleding en heb ervaring tot en met maar daar wordt geen rekening mee gehouden met je ervaring. Om de veertien dagen de maandag een uur vroeger beginnen om de de hele winkelruimte te kuisen tot s'middags om daarna vies bezweet de klanten te gaan helpen. Ik had een contract van bepaalde duur en de voorlaatste dag van mijn contract zeggen ze doodleuk dat ik geen verlenging krijg terwijl ik alle dagen van Limburg naar Herent reed om te gaan werken.
Pluspunten
.Geen
Minpunten
Véél
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meer negatief dan positief.
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Leuven21 april 2016
De taken worden niet eerlijk verdeeld, een vrije zaterdag krijgen is ook moeilijk. Vakantie mag je zelf niet kiezen met contract van bepaalde duur.
Vastte krijgen 1 uur middagpauze, tijdelijke 45min.
Ook al probeer je u best te doen, toch krijg je nooit iets positief te horen.
Collega's steunen mekaar veel en proberen mekaar zo goed mogelijk te helpen.
Ik heb zeker geen spijt dat ik in e5 mode begonnen ben, want anders had ik mijn collega's nooit gekend.
Maar wel voor de sfeer in de winkel zelf.
Ook erg dat ze geen vastte in dienst nemen en alleen maar contracten van bepaalde duur van max. 2jaar,
Dat is blijkbaar goedkoper voor hun, en word er geen rekening mee gehouden.
2 jaar is voorbij, en dan is het gedaan voor jou.
Pluspunten
Leuke collega's.
Minpunten
Taken Worden niet eerlijk verdeeld, meer negatieve commentaar en nooit positief.
Was deze review waardevol?Ja 17NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Kassabediende (huidige medewerker) –  Mechelen3 april 2016
Ik heb geleerd om de kassa te bedienen en om te gaan met lastige situaties i.v.m. klanten.
Pluspunten
Pauze
Minpunten
stilstaan
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
évolution
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Fléron, WAL9 december 2015
magasin familial pour enfants dames et hommes

l'aspect le plus difficile était qu'il n'y avait pas assez de clients et donc pas beaucoup de possibilités de tester ses compétences de ventes.

l'aspect le plus agréable est le travail au sein d'une petite équipe.
Pluspunten
bonnes conditions de travail
Minpunten
mauvaise situation géographique du magasin
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bon équilibre professionnel
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Liège29 november 2015
Il fait bon de travailler avec une bonne équipe . Nous sommes multi-taches ce qui permet de rester diversifié et que les journées se suivent mais ne se ressemblent pas.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving met zeer interessante collega's
Assistent boekhouder (voormalige medewerker) –  Sint-Niklaas, VLG27 april 2015
Ik heb veel bijgeleerd in de 2 weken dat ik bij E5 mode gewerkt heb als jobstudent. het was een zeer interessante en leerrijke periode. Ik heb op veel verschillende plaatsen in het bedrijf gewerkt. De collega's waren zeer leuke mensen.
Pluspunten
leuke werkomgeving
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Société passionnée par les gens et la mode
Assistant de vente -Visual Merchandiser (voormalige medewerker) –  Huy Ben-Ahin, WAL21 januari 2015
Mise en rayon de la marchandises
Conseils clients
Service retouche
Gestion de la caisse
Création de l'étalage

L'ambiance dans l’équipe est très chouette, tout le monde est présent pour aider les nouveaux collaborateurs ou ceux en difficultés, réel esprit d"équipe.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving
Verkoopster (huidige medewerker) –  Lier, VLG15 mei 2014
De werkomgeving is een vrij grote winkel waar toch wel bijna alle dagen een druk moment is. Er word vooral van ons verwacht om met de klanten bezig te zijn, dus paskamerservice. Maar met als gevolg dat niet altijd de winkel even ordelijk ligt.
De collega's zijn collega's en daar blijft het ook bij.. werk en privé hou ik gescheiden. Ik heb er geen behoefte aan om met de collega's die ik nu heb, buiten op de werkvloer samen iets te doen.
Het moeilijkste van de baan is wel dat er alleen maar gestreefd word naar het eindcijfer van de dag. Ook is het wel is plezant om iets positiefs te horen over je manier van werken en niet altijd het negatieve, en dat word soms vergeten. Het sociaal contact tussen jou en de klanten is een van de leukste dingen.
Minpunten
Taken worden niet eerlijk verdeeld en altijd discissie over verlof/vrije dagen.
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vijandigheid tussen werknemer en werkgever.
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Tielt-Winge, VLG16 oktober 2013
kassa tellen, orde doen in winkel. Op dinsdagen de winkel kuisen en stofzuigen. Uitpakken, klanten verder helpen. Ik was actief in de herenafdeling dus hielp de klanten om een kostuum te zoeken.
kassa doen.

wat ik geleerd heb:
het was mijn eerste job dus ik heb in die branche bijna alles geleerd zoals een goed klantenservice geven, uitpak en de orde doen in de winkel.

directie:
De mensen op het hoofdkantoor deden altijd het noodzakelijke , maar ik was in direct contact met de directie, maar ik ben ervan overtuigd dat die hun werk deden.

mijn collega's:
met mijn collega's had ik een hele goede relatie, buiten met de gerante. Zij pestte iedereen buiten die ze niet moest hebben. Zo heeft 5 mensen ontslag laten nemen op 1 jaar tijd.
Zij bemoeide zich met uw privacy waar zij geen zaken mee had. Ik vond het spijtig dat het zo moest verlopen want ik deed het werk heel graag.

het moeilijkste van de baan:
relatie met mijn gerante

leukste van de baan:
de collega's
Pluspunten
korting en aan budget voor kledij
Minpunten
de gerante
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselende job
verkoopster (huidige medewerker) –  verkoopster4 september 2012
Het helpen van klanten
Lossen van de levering
Veel afwisseling in taken
Het winkelbeeld op punt stellen
Etalages maken
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 6Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij E5 MODE. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 15 reviews
52
45
34
23
11

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,5Doorgroeimogelijkheden
2,4Management
3,0Bedrijfscultuur

Reviews over E5 MODE gesorteerd op locatie