Unieke teamspirit en groeikansen

Een job bij Eandis biedt variatie, groeimogelijkheden en sfeer, zowel op als naast het werk. Daar zijn Robin, Technieker Elektriciteit en Wesley, Technisch Coördinator, het roerend over eens. Ook Antal, Technieker Exploitatie Elektriciteit, vindt de werksfeer bijzonder.

Jan In 't Ven, meteropnemer, aan het woord:

Onze techniekers aan het woord

Frank Gistelinck, Nettechnicus Elektriciteit, aan het woord: "Bij Eandis krijg je kansen"

Frank Gistelinck, 24 jaar, studeerde in 2011 af als bachelor elektromechanica aan de VIVES Hogeschool In Kortrijk. Sinds september van datzelfde jaar werkt hij bij Eandis. Hij legde al een mooi parcours af binnen het bedrijf.

Ik stapte rechtstreeks van de schoolbanken naar Eandis. Ik kende het bedrijf niet goed, maar ik had het geluk om meteen juist te zitten. Ik startte als nettechnicus elektriciteit en maakte laag- en hoogspanningsmoffen (verbindingsstukken tussen kabels of leidingen, n.v.d.r.). Mijn collega’s en mijn chef zorgden ervoor dat ik me meteen thuis voelde: ik kreeg een ‘peter’ die me begeleidde.’

‘In 2013 solliciteerde ik voor de job van schakelbevoegde. Zo mocht ik bijvoorbeeld op middenspanning schakelen (verbindingen maken, n.v.d.r.). Ik ben een jonge gast, zit vol vuur, dus ik ging er vol voor. En ik had de job!

‘Dankzij de nodige opleidingen werd ik een volleerde schakelbevoegde. Daarna was er alweer een vacature die me interesseerde: exploitatieagent elektriciteit. Nog meer verantwoordelijkheid, alweer een beter loon. Zou ik meedoen? Natuurlijk! En … opnieuw kon ik overtuigen. De job was van mij!

‘Bij Eandis gooien ze je niet direct voor de leeuwen. De begeleiding is top. Ondertussen heb ik al meer dan 35 opleidingen mogen en kunnen volgen, om te staan waar ik nu sta.

Eandis is meer dan een werkgever. Wij zijn een grote familie. En ik hou van mijn job. Hier is iedere dag anders. Je leert telkens nieuwe mensen kennen, je krijgt een goed loon, maaltijdcheques, een dienstvoertuig, een mobiliteitsvergoeding …

Ook de uren zijn fantastisch. Ik werk van 7.45 uur tot 16 uur. Mijn vrouw en ik hebben een kinderwens. Als het ooit zo ver komt voor ons, dan is het mooi meegenomen dat ik al om half vijf thuis ben en nog veel tijd met mijn gezin kan doorbrengen. Als ik een dag vakantie wil, dan zijn er bovendien collega’s die de boel draaiende houden. Ze springen altijd in de bres.

Reviews

Algehele waardering

4,5
Gebaseerd op 10 reviews
56
43
31
20
10
Werk-Privé Balans
4,3
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,6
Doorgroeimogelijkheden
3,7
Management
3,8
Bedrijfscultuur
4,1

Over Eandis

Ruim 4200 Eandis-collega’s dragen betrouwbaarheid van dienstverlening, duurzaamheid en creativiteit hoog in het vaandel. De kern van onze activiteiten zijn onze medewerkers. Ontwikkeling en begeleiding van onze collega's zijn prioritair. Wij willen hen elke dag motiveren en begeleiden om het beste van zichzelf te kunnen geven. Door onze vestigingen – meer... 

Profiel geclaimd
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Sector
Links
Eandis website

Twitter

Facebook