EXKi
Get weekly updates, new jobs, and reviews

EXKi Careers and Employment

About us
EXKi
EXKi is een Belgische keten van fastfoodrestaurants. EXKi biedt gezonde en verse kant-en-klaarmaaltijden aan en hecht belang aan duurzaamheid.

De keten werd opgericht in 2000 en opende in 2001 het eerste restaurant in een pand aan de Naamsepoort in Brussel. Sinds 2011 is EXKi ook in Nederland gevestigd met een restaurant in Den Haag op de Turfmarkt,
 – more... op Amsterdam Centraal en in Utrecht.

Visie

Bij EXKi verwerken we alleen natuurlijke ingrediënten, zoveel mogelijk biologisch. Ons uitgangspunt is dat al onze ingrediënten onbewerkt en vers zijn. Met respect voor de natuur, dieren en mensen. Het zijn producten die met passie en verantwoordelijkheid worden gemaakt en waar een eerlijke prijs voor wordt betaald.


Keuken

De kaart van EXKi is een vrij uitgebreide kaart die het gehele jaar verandert aan de hand van de seizoenen. Zorg ervoor dat je te allen tijde op de hoogte bent van alle gerechten op de kaart. Broodjes, en sommige salades worden in EXKi zelf gemaakt. Alle EXKi maaltijden en overige salades worden dagelijks versbereid in de centrale keuken van EXKi in Brussel. Alle overige producten, zoals taarten, quiches en soep worden door partners van EXKi bereid en dagelijks vers geleverd.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at EXKi?

3,5
Work/Life Balance
3,1
Salary/Benefits
3,1
Job Security/Advancement
3,1
Management
3,4
Culture

What are people saying about the leadership at EXKi?

53%
of employees approve of CEO’s performance
CEO Approval is based on 19 ratings

What did candidates say about the interview at EXKi?

Interview experience
Based on 16 interviews
Favorable
Interview difficulty
Based on 16 interviews
Medium
Interview process length
Based on 16 interviews
About a week
See EXKi interviews