EY Reviews

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.316 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente lavorativo non stimolante
Senior Consultant (huidige medewerker) –  EY SPA15 juni 2018
Non siamo persone, siamo numeri. Sempre prima il cliente e le sue esigenze.
Pluspunten
Buoni pasto
Minpunten
Ambiente lavorativo eccessivamente pesante
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Administratief ondersteunend personeel
uitvoerend bediende administratief (voormalige medewerker) –  Brugge22 januari 2018
Leuk en variabel werk met aangename collega's
Iedereen met problemen qua informatica kon me vragen te helpen.
Pluspunten
Leuk werk
Minpunten
Na verkoop sociaal secretariaat geen werk meer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving
Associate Director, Markets & Business Development (voormalige medewerker) –  Antwerpen - Brussel18 oktober 2017
Werken bij EY is niet alleen werken naar een bepaald streefdoel, maar is overtreffen. Steeds proberen beter te doen en het beste uit jezelf halen. Dit doe je niet alleen. Dit doe met behulp van mensen en teams rondom je. Teaming is iets dat heel hard leeft binnen EY. Samen staan wij sterk en zullen wij elk onze doel bereiken met één gezamelijke rode draad : optimale service verlenen aan onze klanten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Boekhouding
Senior Consultant (voormalige medewerker) –  Brugge22 maart 2015
Ik werkte er voor een boekhouder, belastingconsulent. Ik kreeg nooit volledige dossiers, maar steeds losse opdrachten.
Minpunten
Geen volledig dossierbeheer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Taak die ik graag deed
Directiesecretaresse (voormalige medewerker) –  Directiesecretaresse in Antwerpen8 december 2014
Ik deed allerlei secretariaatstaken zoals telefoon beantwoorden, briefwisseling, post verdelen.
Pluspunten
uren die zelf gekozen had, van 8 tot 16.30 uur
Minpunten
Sfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Relation avec le management
Assistant Auditor (voormalige medewerker) –  Liège22 juni 2014
Pour un petit bureau, l'effet famille ne sent pas trop ou alors une famille à problème...
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grande organisation
Fiscale adviseur (voormalige medewerker) –  Diegem7 mei 2014
Secteur privé.

Les opportunités de développement existent.

Beaucoup de compétition entre collaborateurs.
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
First employer
Senior auditor (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU4 januari 2014
• Audit of financial statements for banks, industrial and commercial companies; SOX engagement for banks and telecom firm
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Previous employer
Manager in Valuation & Business Modelling (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU4 januari 2014
• Financial advisory for large Project finance engagement (e.g. Infrastructure/PPP, renewable energy) including complex business modelling, feasibility study and preparation for debt raising
• Financial analysis & valuation of companies in scope of M&A, investments strategy, group or tax restructuring etc. in Telecom, Utility, FMCG, Manufacturing sectors etc. (incl. also pitching/proposal drafting, budget assessment, client management, staff coaching, report writing, briefing with executives or partner etc.)
• Buy-side due diligence for a European bank M&A (Fortis-BNP Paribas) - Team leader on valuation of investment portfolio activity
• Coaching of 2 juniors and 1 senior consultant
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren

Zie meer reviews over EY

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij EY. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 5.316 reviews
51.831
42.153
31.052
2186
194

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over EY gesorteerd op locatie