FEBELCO Employee Reviews

Showing all 14 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke werksfeer afwisselend leuke colegas
inpakster (Former Employee) –  Wijnegem23 April 2018
je start om 9 uur en de tijd verloopt snel. Ik heb geleerd met verschillende programmas te werken mbt de funtie op de computer.
Er hangt een leuke sfeer,
Pros
9 tot 5 werken
Cons
soms eentonig werk
Was this review helpful?YesNo 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zie febelco
chauffeur leveren aan verschillende apotheken (Former Employee) –  Sint-Niklaas13 February 2017
idem zoals ik al eerder heb geschreven toffe collega's en leuke sfeer
nieuwe uitdaging
Pros
toffe collega's
Cons
onaangename directie
Was this review helpful?Yes 4No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Pharma omgeving.
Senior technische dienst (Former Employee) –  Sint-Niklaas13 January 2017
Fijne werkplaats met correcte collega's. Uitdagingen genoeg om de bestellingen tijdig naar de klanten te transporteren.
Pros
werksfeer, verloning
Cons
opvolging, feedback
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
heel stresserende werk
Verkoopn telephonie, administratie (Current Employee) –  Kortenberg2 June 2016
Het werk op zich is uitdagend, maar er komen te veel klachten van de klanten; we moeten constant het telefoon opnemen en de rest van onze werk blijf staan. Moeilijk om te combineren met een drukke privéleven. Ik heb geleerd om assertieve te zijn aan de telefoon en ook problemen oplossen. Ik doe graag afwisselende werk en dat is er hier niet. Het leuk is de contact met de apotheek als ze tevreden zijn van onze dienst natuurlijk.
Pros
De directie en verantwoordelijk van de telefonistes
Cons
te weinig loon
Was this review helpful?Yes 7No 5Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Heel leuk bedrijf om in te werken.
Magazijnbediende (Former Employee) –  Izegem, VLG4 January 2016
Ik hield ervan om hier te werken en zou er zo terug starten. Het werk is aangenaam, goeie sfeer , voldoende afwisseling, leuke collega's, aangename uren en goeie verloning.
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe baan met voldoening
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  Sint-Niklaas, VLG22 September 2015
In deze job heb je geen tijd om fouten te maken . Je moet namelijk medicatie nakijken zoals op de bon vermeld en deze van de orderpickers controleren zodat er geen verkeerde medicatie naar de apotheken gaan. Je mag niet traag zijn zodat de leveranciers optijd kunnen vertrekken en de apothekers tijdig hun producten hebben.

Je hebt er voldoende pauze om effen tot rust te komen en een praatje te slaan met je collega's die er zeer aangenaam zijn. Dit om zo de concentratie niet te verliezen tijdens het controleren.
Pros
maaltijdcheques
Cons
overuren soms
Was this review helpful?Yes 10NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
retours en orderpicking
Administratief medewerker en orderpicking (Former Employee) –  Hasselt België, VLG16 September 2015
Fijne collega's
Er loopt vooral heel veel mis
Directie en leidinggevenden laten de wensen over en komen hun beloften helemaal niet na
Retours verwerken vond ik heel fijn werk en deed dat heel graag
Was this review helpful?Yes 4NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
magazijnmedewerker eindstation
magazijnmedewerker (Former Employee) –  kiewit18 August 2015
machine bijvullen en controleren van producten in de bakjes
doorwerken was er heel belangrijk en op de uren letten van levering
de collega's gaven een goede sfeer en motivatie
op drukke momenten alles vinden in het magazijn als er niet veel stuks meer van waren
je had je eigen verantwoordelijkheid en manier van werken
Pros
verdeelde pauzes
Cons
werk niet goed verdeeld over de dag
Was this review helpful?Yes 6No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leveren van medicijnen bij apothekers
Chauffeur-besteller (Current Employee) –  Kortenberg24 June 2014
ochtend bakken gevuld met medicijnen per klant ordenen en check met leveringsbon of alles aanwezig is in bak... Koelmedicijnen in koelbag steken. Alles laden in voertuig en leveren per klant.
3 toeren per dag - 2 toeren zaterdag.
Pros
geen
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijne sfeer en toffe colleg's
orderpicker (Former Employee) –  Olen, VLG7 May 2014
Zeer nauwkeurige job waar koncentratie een absolute vereiste is,daar je met medicijnen werkt.
Pros
Lange pauze
Cons
Druk
Was this review helpful?Yes 9No 6Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
afwisselende job
telefoniste (Former Employee) –  Deurne, NB15 February 2014
Fijne collega's!
Bespreekbare werk- rooster.
Opleiding binnen de firma.
Was this review helpful?Yes 4No 3Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
farmaceutische groothandel
telefoniste infodienst (Current Employee) –  Sint-Niklaas, VLG15 February 2014
Binnen de functie van telefoniste infodienst veel zaken bijgeleerd.
Er worden regelmatig info- sessies georganiseerd om op de hoogte te blijven van de verschillende gamma's en nieuwigheden.
Jammer van de weinige inspraak en het niet aanwezig zijn van positieve feed- back
Was this review helpful?Yes 7No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
werken aan de band
magazijn medewerkster (Former Employee) –  Hasselt26 June 2013
ik vond het zeer plezant om bij Febelco te mogen werken, heb daar veel ervaring opgedaan tijdens mijn stage, maar ik was erg blij toen ze aan mij vroegen als ik daar vakantiewerk wou doen. ik had een zeer goede band met de collega's en directie, als het rustiger was hielp ik met producten in de rekken te zetten en als het drukker was en ik had geen werk ging ik andere mensen helpen
Pros
aandachtig, werkte vlot
Cons
kon eens rap afgeleid zijn
Was this review helpful?Yes 13No 5Report
Claim this company page

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at FEBELCO. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,6
Based on 14 reviews
53
45
33
23
10

Ratings by category

3,6Work/Life Balance
3,3Salary/Benefits
2,4Job Security/Advancement
2,7Management
3,6Culture