FEBELCO Reviews

Alle 12 reviews worden getoond
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pharma omgeving.
Senior technische dienst (voormalige medewerker) –  Sint-Niklaas13 januari 2017
Fijne werkplaats met correcte collega's. Uitdagingen genoeg om de bestellingen tijdig naar de klanten te transporteren.
Pluspunten
werksfeer, verloning
Minpunten
opvolging, feedback
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel stresserende werk
Verkoopn telephonie, administratie (huidige medewerker) –  Kortenberg2 juni 2016
Het werk op zich is uitdagend, maar er komen te veel klachten van de klanten; we moeten constant het telefoon opnemen en de rest van onze werk blijf staan. Moeilijk om te combineren met een drukke privéleven. Ik heb geleerd om assertieve te zijn aan de telefoon en ook problemen oplossen. Ik doe graag afwisselende werk en dat is er hier niet. Het leuk is de contact met de apotheek als ze tevreden zijn van onze dienst natuurlijk.
Pluspunten
De directie en verantwoordelijk van de telefonistes
Minpunten
te weinig loon
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel leuk bedrijf om in te werken.
Magazijnbediende (voormalige medewerker) –  Izegem, VLG4 januari 2016
Ik hield ervan om hier te werken en zou er zo terug starten. Het werk is aangenaam, goeie sfeer , voldoende afwisseling, leuke collega's, aangename uren en goeie verloning.
Was deze review nuttig?Ja 5NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe baan met voldoening
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Sint-Niklaas, VLG22 september 2015
In deze job heb je geen tijd om fouten te maken . Je moet namelijk medicatie nakijken zoals op de bon vermeld en deze van de orderpickers controleren zodat er geen verkeerde medicatie naar de apotheken gaan. Je mag niet traag zijn zodat de leveranciers optijd kunnen vertrekken en de apothekers tijdig hun producten hebben.

Je hebt er voldoende pauze om effen tot rust te komen en een praatje te slaan met je collega's die er zeer aangenaam zijn. Dit om zo de concentratie niet te verliezen tijdens het controleren.
Pluspunten
maaltijdcheques
Minpunten
overuren soms
Was deze review nuttig?Ja 7NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
retours en orderpicking
Administratief medewerker en orderpicking (voormalige medewerker) –  Hasselt België, VLG16 september 2015
Fijne collega's
Er loopt vooral heel veel mis
Directie en leidinggevenden laten de wensen over en komen hun beloften helemaal niet na
Retours verwerken vond ik heel fijn werk en deed dat heel graag
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
magazijnmedewerker eindstation
magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  kiewit18 augustus 2015
machine bijvullen en controleren van producten in de bakjes
doorwerken was er heel belangrijk en op de uren letten van levering
de collega's gaven een goede sfeer en motivatie
op drukke momenten alles vinden in het magazijn als er niet veel stuks meer van waren
je had je eigen verantwoordelijkheid en manier van werken
Pluspunten
verdeelde pauzes
Minpunten
werk niet goed verdeeld over de dag
Was deze review nuttig?Ja 5NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leveren van medicijnen bij apothekers
Chauffeur-besteller (huidige medewerker) –  Kortenberg24 juni 2014
ochtend bakken gevuld met medicijnen per klant ordenen en check met leveringsbon of alles aanwezig is in bak... Koelmedicijnen in koelbag steken. Alles laden in voertuig en leveren per klant.
3 toeren per dag - 2 toeren zaterdag.
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne sfeer en toffe colleg's
orderpicker (voormalige medewerker) –  Olen, VLG7 mei 2014
Zeer nauwkeurige job waar koncentratie een absolute vereiste is,daar je met medicijnen werkt.
Pluspunten
Lange pauze
Minpunten
Druk
Was deze review nuttig?Ja 9Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselende job
telefoniste (voormalige medewerker) –  Deurne, NB15 februari 2014
Fijne collega's!
Bespreekbare werk- rooster.
Opleiding binnen de firma.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
farmaceutische groothandel
telefoniste infodienst (huidige medewerker) –  Sint-Niklaas, VLG15 februari 2014
Binnen de functie van telefoniste infodienst veel zaken bijgeleerd.
Er worden regelmatig info- sessies georganiseerd om op de hoogte te blijven van de verschillende gamma's en nieuwigheden.
Jammer van de weinige inspraak en het niet aanwezig zijn van positieve feed- back
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken aan de band
magazijn medewerkster (voormalige medewerker) –  Hasselt26 juni 2013
ik vond het zeer plezant om bij Febelco te mogen werken, heb daar veel ervaring opgedaan tijdens mijn stage, maar ik was erg blij toen ze aan mij vroegen als ik daar vakantiewerk wou doen. ik had een zeer goede band met de collega's en directie, als het rustiger was hielp ik met producten in de rekken te zetten en als het drukker was en ik had geen werk ging ik andere mensen helpen
Pluspunten
aandachtig, werkte vlot
Minpunten
kon eens rap afgeleid zijn
Was deze review nuttig?Ja 11Nee 4Rapporteren

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 12 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,5
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2
Doorgroeimogelijkheden
2,6
Management
2,8
Bedrijfscultuur
3,6

Reviews over FEBELCO gesorteerd op locatie