FrieslandCampina Employee Reviews

Ratings by category
4,0Pay & Benefits
3,4Management
3,8Culture
Found 11 reviews matching the search See all 245 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving met fijne collega's
Operator (Former Employee) –  Aalter20 November 2018
Het is er fijn te werken met toffe collega's om je heen, helaas maakte de interim waarvoor ik werkte soms fouten waardoor sommige dingen misgingen.
Jammer dat er te weinig werk is om iedereen aan het werk te kunnen stellen.
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
een hele fijne job
inpakster (Former Employee) –  Aalter27 September 2016
was een toffe job en fijne collega's het werk was heel afwisselend je kon veel leren
Pros
maaltijdscheques
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
valt mee
storingstechnieker (Former Employee) –  Bree6 September 2016
goed sfeer

goede colegas

het gaat alleen een beetje te snel vooruit omdat het pas is
overgenomen door vriesland campina
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Hoofdtechnieker met bediende contract
Hoofdtechnieker met bediende contract (Former Employee) –  Aalter29 June 2016
Iedere afdeling heeft zijn eigen techniekers.
Als zij het defect niet vonden na 30 mins zoeken dan werd ik opgebeld. Dit voor iedere afdeling, over het ganse bedrijf.

Zowel elektrisch, elektronisch als mechanisch.
Ik had mijn vaste ploeg in een 3-ploegensysteem. De relatie tussen mijn ploeg collega's was zeker goed te noemen. Daar ik hun steeds met raad en daad bijstond.
Pros
Je leert het ganse bedrijf kennen.
Cons
Dikwijls grote afstanden te voet afleggen.
Was this review helpful?YesNoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productiemedewerker oproepsysteem
Productiemedewerker (Current Employee) –  Lummen, VLG12 June 2015
oproepsysteem is vervelend als je kinderen hebt, zeker voor oppas .
Pros
gratis cecimel
Cons
oproepsysteem
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
kwaliteit en kwantitiet stonden op de eerste plaats
,heftruckbestuurder,uitgraver en machinebedienaar (Current Employee) –  Eeklo, VLG22 February 2015
De werksfeer was goed en iedereen hielp elkaar mee bij de problemen dien hen voordeden die dag.Alle ploegmakkers kenden hun job voor de kwaliteit te verbeteren.Het leukste was dat men toch zelfstandig moest werken en zelf inzicht moest hebben om bij elk probleem te kunnen ingrijpen.De samenwerking was dan altijd zeer goed.
Pros
Er was warme maaltijd voorzien en belegde broodjes.
Was this review helpful?YesNo 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Alle dagen gratis vers fruit op het werk tijdens de pauze met je collega's
Opleiding operatoren, veiligheid (Former Employee) –  Sleidinge, VLG29 January 2015
Dailycontrol over de afgelopen ploegen waar de problemen zich voor deden aan de verschillen extrusiemachines. De onderhoudmekaniekers sturen voor eventuele mechanische onderdelen te herstellen of te vervangen. De kwaliteitsnormen van de afgelopen ploegen opvolgen en eventueel bijsturen waar er zich kwaliteitsverlies en productieverlies zich de afgelopen ploegen zich voor deden.
Overleg met de directie over de kwaliteitsverlies en productieverlies en de nodige maatregels nemen om dit in de toekomst te vermijden.
Ook de stockage van de flessen, en de leveringen van hdpe leveringen opvolgen en doorgeven aan je directe Chef. Verder je collega's bijsturen en meehelpen bij eventuele storingen aan de machines. Het leukste aan deze baan is de afwisseling en je creativiteit en ervaring kunnen doorgeven aan je collega's.
Pros
Gratis fruit en koffie, soep
Cons
De mensen doorsturen die zich niet aan de veiligheidsregels houden.
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
toujour agreable
Ouvrier polyvalent (Former Employee) –  belgique/ Aalter28 September 2014
bonjour

j ai aimer travailler ds cette entreprise qui produit du lait , l ambiance etais super et les collegue aussi, j avais une mission de quelque moi. j y retourner de temps en temps avec l interim.
merci
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
we zyn net als 1 familie op het werk het sfeer enz
produktie operator 4opleidingen en plc (Current Employee) –  Sleidinge, VLG4 September 2014
ik heb echt veel geleert over hccp en veel andere dingen ben echt blij maar ja laatste jaar gaat niet goed met productie wil er voor gaan als het sluit dat ik weer snel andere functie leer en werk graag en leer snel bij zijn ook veel opleinding die we krijgen zo als auditers en over werkveiligheid en arbeid reglementen het sfeer was altyd leuk omgaan met andere operatoren lijk net tweede huis ik zoek nu 3 ploegen of 5 ploegen of vaste wekend of vaste nacht
Pros
broodjes kregen we met met bestel bonnetjes
Cons
koffie zet apparaat hadden we twee met veerschillende stoffen
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
een leerrijk bedrijf met mogelijkheden
accountdesk medewerkster (Current Employee) –  lummen20 November 2013
Een tof bedrijf, met leuke collega's.
Ik heb hier heel veel geleerd en ik heb hier heel graag gewerkt.
Maar ik ben op zoek naar een parttime functie en dit is niet langer mogelijk in dit bedrijf.
Was this review helpful?Yes 8No 2Report

See more FrieslandCampina reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at FrieslandCampina. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,9
Based on 245 reviews
563
4123
344
28
17

Ratings by category

3,8Work/Life Balance
4,0Salary/Benefits
3,3Job Security/Advancement
3,4Management
3,8Culture

FrieslandCampina Reviews by Location