FrieslandCampina Reviews

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 232 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfect job during study
Operator weekend (voormalige medewerker) –  Sleidinge8 februari 2017
I was looking for a weekend job, because of my SAE program. After a good intake conversation with the human resource department, I was assigned to the weekend shift and was able to combine school and work.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een hele fijne job
inpakster (voormalige medewerker) –  Aalter27 september 2016
was een toffe job en fijne collega's het werk was heel afwisselend je kon veel leren
Pluspunten
maaltijdscheques
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
valt mee
storingstechnieker (voormalige medewerker) –  Bree6 september 2016
goed sfeer

goede colegas

het gaat alleen een beetje te snel vooruit omdat het pas is
overgenomen door vriesland campina
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoofdtechnieker met bediende contract
Hoofdtechnieker met bediende contract (voormalige medewerker) –  Aalter29 juni 2016
Iedere afdeling heeft zijn eigen techniekers.
Als zij het defect niet vonden na 30 mins zoeken dan werd ik opgebeld. Dit voor iedere afdeling, over het ganse bedrijf.

Zowel elektrisch, elektronisch als mechanisch.
Ik had mijn vaste ploeg in een 3-ploegensysteem. De relatie tussen mijn ploeg collega's was zeker goed te noemen. Daar ik hun steeds met raad en daad bijstond.
Pluspunten
Je leert het ganse bedrijf kennen.
Minpunten
Dikwijls grote afstanden te voet afleggen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productiemedewerker oproepsysteem
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Lummen, VLG12 juni 2015
oproepsysteem is vervelend als je kinderen hebt, zeker voor oppas .
Pluspunten
gratis cecimel
Minpunten
oproepsysteem
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kwaliteit en kwantitiet stonden op de eerste plaats
,heftruckbestuurder,uitgraver en machinebedienaar (huidige medewerker) –  Eeklo, VLG22 februari 2015
De werksfeer was goed en iedereen hielp elkaar mee bij de problemen dien hen voordeden die dag.Alle ploegmakkers kenden hun job voor de kwaliteit te verbeteren.Het leukste was dat men toch zelfstandig moest werken en zelf inzicht moest hebben om bij elk probleem te kunnen ingrijpen.De samenwerking was dan altijd zeer goed.
Pluspunten
Er was warme maaltijd voorzien en belegde broodjes.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alle dagen gratis vers fruit op het werk tijdens de pauze met je collega's
Opleiding operatoren, veiligheid (voormalige medewerker) –  Sleidinge, VLG29 januari 2015
Dailycontrol over de afgelopen ploegen waar de problemen zich voor deden aan de verschillen extrusiemachines. De onderhoudmekaniekers sturen voor eventuele mechanische onderdelen te herstellen of te vervangen. De kwaliteitsnormen van de afgelopen ploegen opvolgen en eventueel bijsturen waar er zich kwaliteitsverlies en productieverlies zich de afgelopen ploegen zich voor deden.
Overleg met de directie over de kwaliteitsverlies en productieverlies en de nodige maatregels nemen om dit in de toekomst te vermijden.
Ook de stockage van de flessen, en de leveringen van hdpe leveringen opvolgen en doorgeven aan je directe Chef. Verder je collega's bijsturen en meehelpen bij eventuele storingen aan de machines. Het leukste aan deze baan is de afwisseling en je creativiteit en ervaring kunnen doorgeven aan je collega's.
Pluspunten
Gratis fruit en koffie, soep
Minpunten
De mensen doorsturen die zich niet aan de veiligheidsregels houden.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toujour agreable
Ouvrier polyvalent (voormalige medewerker) –  belgique/ Aalter28 september 2014
bonjour

j ai aimer travailler ds cette entreprise qui produit du lait , l ambiance etais super et les collegue aussi, j avais une mission de quelque moi. j y retourner de temps en temps avec l interim.
merci
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
we zyn net als 1 familie op het werk het sfeer enz
produktie operator 4opleidingen en plc (huidige medewerker) –  Sleidinge, VLG4 september 2014
ik heb echt veel geleert over hccp en veel andere dingen ben echt blij maar ja laatste jaar gaat niet goed met productie wil er voor gaan als het sluit dat ik weer snel andere functie leer en werk graag en leer snel bij zijn ook veel opleinding die we krijgen zo als auditers en over werkveiligheid en arbeid reglementen het sfeer was altyd leuk omgaan met andere operatoren lijk net tweede huis ik zoek nu 3 ploegen of 5 ploegen of vaste wekend of vaste nacht
Pluspunten
broodjes kregen we met met bestel bonnetjes
Minpunten
koffie zet apparaat hadden we twee met veerschillende stoffen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een leerrijk bedrijf met mogelijkheden
accountdesk medewerkster (huidige medewerker) –  lummen20 november 2013
Een tof bedrijf, met leuke collega's.
Ik heb hier heel veel geleerd en ik heb hier heel graag gewerkt.
Maar ik ben op zoek naar een parttime functie en dit is niet langer mogelijk in dit bedrijf.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren

Zie meer reviews over FrieslandCampina

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij FrieslandCampina. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 232 reviews
560
4120
338
27
17

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over FrieslandCampina gesorteerd op locatie