GAMMA Reviews

30 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 192 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet veel te doen
Jobstudent (voormalige medewerker) –  Heist-op-den-Berg13 juni 2019
Er was nooit veel te doen, dus veel opvul werk en slecht management.
Pluspunten
Toffe collega's
Minpunten
Slecht management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte management
Verkoper en assistant manager (huidige medewerker) –  Dilbeek5 juni 2019
Ik werd in het begin aangenomen als verkoper voor het bedrijf gamma.
na 3 maanden mijn beste voet voor te zetten werd ik in het bedrijf opgemerkt en gaf de Bouwmarktleider mij een promotie met name ''Derde man''.
Met deze functie kreeg ik een loonopslag van 30€/maand, en ik moest daarbij volgende taken meenemen.
Maken van uurroosters en dagplanningen.
Oriënteren en opleiden van personeel op de werkvloer.
Klanten orders en Klachten Afhandellen.
Tellen van kassa's en opening en sluiting van de winkel.
na verloop van tijd kwar er een nieuw mt team (assistent manager en manager), die ik dan heb moeten opleiden.
Pluspunten
dicht bij huis
Minpunten
Slechte management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel toffe werksfeer!
Inventarismedewerker (voormalige medewerker) –  Geraardsbergen23 mei 2019
Heel leuk zou het graag nog eens doen daarom dat ik ingeschreven ben voor de volgende inventaris.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
algemeen medewerker
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  peer4 mei 2019
leuke job alleen werktijden zijn minder.
je moet een kwartier van te voren aanwezig zijn.
en wachten tot iedereen klaar is dus savonds ook 20 min extra tijd die niet betaald wordt.
verder is het salaris om te janken
Pluspunten
je staat meestal droog
Minpunten
je krijgt amoer tijd voor de klanten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Jobstudent (voormalige medewerker) –  Gent10 januari 2019
Toen ik op mijn eerste dag aankwam hebben de medewerkers mij ontzettend aangenaam ontvangen. Mijn werkervaring was heel erg positief en ik heb niets negatiefs om op te merken. De sfeer tussen de medewerkers was gezellig en aangenaam.
Pluspunten
Pauzes
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomstandigheden waren niet optimaal
Jobstudent (voormalige medewerker) –  Wilrijk19 december 2018
Voor het werk dat ik deed bij Gamma te Wilrijk. Vond ik dat ze mijn loon mochten verhogen. Nadien heb ik ander werk gezocht en gevonden en verdiende ik bijna dubbel zoveel. Werksfeer was ook niet 100 procent. Het was ieder voor zich en een lach was bij vele niet te zien.
Minpunten
Colle
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving met leuke collega's
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Antwerpen (provincie)17 oktober 2018
leuke job
leuke collega's
de dagen lopen heel rap voorbij daar de veel de bezig heden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangename werkervaring
Kassabediende, aanvullen, kuisen, voorschuiven (voormalige medewerker) –  Ruiselede26 juli 2018
Ik werkte hier graag, totdat ik daar eens voor de deur stond en hoorde dat ik eigenlijk niet meer moest komen.
Mijn contract was afgelopen maar ik wist hier niets van.
Ik verdiende te weinig.
Pluspunten
Het was het perfecte moment
Minpunten
Ik weet niet zo veel over de Gamma en zijn producten dus kon ik de mensen niet derekt helpen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe firma, minder beleid
Bediende verkoper - aanvuller (huidige medewerker) –  Roeselare23 mei 2018
Toffe firma om te werken. Correct op tijd betaald.
Vergoeding aantrekkelijk.
Elke dag nieuwe klanten, dus elke dag nieuwe uitdaging.
Klant is koning.
Matig management.
Toffe collega 's met momenten.
Pluspunten
Veel
Minpunten
Weinig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke winkel met zeer aangename collega's, mogelijkheid tot tafeltennis tijdens middagpauze
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Lier16 april 2018
Werken bij GAMMA was aangenaam. ik had leuke collega's.

Contact met klanten is zeer leerrijk.
Pluspunten
zeer flexibele bazen ivm wisselen van dagen of uren
Minpunten
hoog aanleertempo voor oudere personen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bien
Stagiaire magasinier- cariste (voormalige medewerker) –  Verviers2 maart 2018
j'ai bien apprécié le stage chez gamma j'ai appris beaucoup de choses
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Personnel agréable
Caissière et réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Bergen6 februari 2018
Bonne entente et bon esprit au sein de l'équipe. Toujours présents en cas de besoin
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Verkoopster (huidige medewerker) –  Wetteren22 januari 2018
positief:
- aangenaam bedrijf om voor te werken .
- aangename collega's
- familiale sfeer


negatief :
- geen of weinig doorgroeimogelijkheden
- weinig opleiding mogelijkheden
- niet heel erg vooruitziende mentaliteit
Pluspunten
gratis koffie en water
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement au sein du bâtiment
homme à tout faire (voormalige medewerker) –  Herstal8 januari 2018
une bonne ambiance régnais.
tout le monde était toujours bien organisés,ce qui me laissait plus de facilité à m'organiser moi même
Pluspunten
employés examplaires
Minpunten
aucuns
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Bouwmarktleider (huidige medewerker) –  Hasselt België20 mei 2017
prima werkplek,
Fijne werksfeer
goede structuur
direct contact met de klant
Pluspunten
fijne werksfeer
Minpunten
altijd het zelfde
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel veel bijgeleerd op 6 jaar
Kassierster, verkoopdienst en administratief werk (voormalige medewerker) –  Halle, GE3 februari 2016
werk sinds 2010 voor gamma .heb heel veel geleerd in de verkoop ,klanten bedienen .administratief werk leverbonnen en bestellingen opmaken .ook maak ik verf .klanten zoeken een kleur .en met de verfmengmachine hebben ze" de gewenst kleur ben vakverantwoordelijke van de lampen en gordijnen.doe graag mijn werk ,maar tyd voor verandering .ben sinds december verhuist naar sint genesuis rode ,En wil werk korter bij huis,en ook elke zaterdag .werken van 9 tot 6 en nooit is een zaterdag vrij begint door te wegen
Pluspunten
drank op het werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een gevarieerde job
winkelbediende bij gamma (voormalige medewerker) –  Leuven, VLG4 december 2015
mijn functie was vrij gevarieerd,de collega' waren vriendelijk ma gestresseerd waardoor ik geleerd hebt dat je je beter rustig kunt houden i.p.v. te stressen
Pluspunten
toffe collega's
Minpunten
de mensen waren te stressend
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
superfijn
winkel bediende (huidige medewerker) –  Hasselt België, VLG17 mei 2015
super leuke colegas maar er is geen werk zekerheid en dat vind ik jammer
Pluspunten
fijne colegas
Minpunten
geen werkzekerheid
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Magazijnmedewerker
Stage (voormalige medewerker) –  Genk, VLG25 maart 2015
-Er was geen typische dag maar wel elke dag een fijne dag
-Heb geleerd :
-Producten naar een afdeling brengen
-Producten op rekken of schappen plaatsen
-Producten van een afdeling verpakken en etiketteren
-Controleren van verpakking en etiketten
-De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen bestellingen plaatsen
-De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken

-Een correcte en beleefde directie
-Fijne collega's
-Niets was moeilijk
-Ik vond alles in principe leuk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
très bonne entente et esprit d'équipe
Stage d'orientation professionnel (voormalige medewerker) –  verviers15 augustus 2014
si j'avais le choix d'y retravailler je dirai oui s'en ésiter
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij GAMMA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 192 reviews
540
473
357
213
19

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over GAMMA gesorteerd op locatie