General Motors Reviews

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Produktieve en gezellige werkomgeving
Operator (voormalige medewerker) –  Ekeren30 december 2016
Goede werksfeer.goede samenwerking met collegas.tof om in dit bedrijf te werken.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik zat tussen werkvolk en de bazen, dus niet altijd gemakkelijk
Pilootarbeider (voormalige medewerker) –  Noorderlaan Antwerpen2 juni 2015
Met mijn ervaring naar het buitenland om wagens vanaf klei, tot een auto te zien worden en meewerken in praktijk om nadien info over te brengen naar fabriek in Antwerpen
Training van 300 personen, in alle shiften, dus moest ik heel flexibel zijn en 100 uren per week was meer regel dan uitzondering

Als training gedaan was, was het dagelijkse routine te zien wat er beslist was in duitsland en alles voorzien om eventueel te (laten) veranderen aan de lijn, veranderingen werden meestal gedaan in de vakantie's van de arbeiders

Beheren van klein materiaal, handschoenen, klein gereedschap, toebehoren hoorde er ook bij

Kleine herstellingen aan de lijn of wagentje's tijdens lunch periode of bij break down

Tijdstudie's maken van al de jobs, en verwerken in jobverandering (minder volk)

Lay out maken van elke werkstatie's en onderhouden
Pluspunten
was eigen baas, maar moest wel zorgen dat alles in orde bleef, ook uren waren vrij te kiezen voor mij, wat intressant is als je kinderen hebt
Minpunten
sluiten van fabriek
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sport na het werk
Operator (voormalige medewerker) –  Antwerpen25 mei 2015
Sportactiviteiten met sommige collega's van het fabriek , zoals hardlopen en mountainbiken. Super en lekker plezant
Pluspunten
Activiteiten met je teamcollega's
Minpunten
Geen goede verstandhouding tussen kader en lijnpersoneel
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke werksfeer
Bandwerk bedrading (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG15 december 2014
Was altijd drukke werksfeernzelf weinig tijd om naar toilet te gaan
Pluspunten
redelijk loon
Minpunten
drukke werksfeer
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gestructureerde werkomgeving met goede werksfeer
unitverantwoordelijke (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG9 september 2014
Bij General Motors was er een duidelijke structuur waar de verwachtingen steeds gekaderd waren.

De laatste 2 jaren waren moeilijk, maar er werd steeds getracht een menselijke werkomgeving te behouden.

Ik had de dagelijkse uitdaging om een gehele afdeling mee op te volgen en te begeleiden. Daarin werd ik bijgestaan door 5 verantwoordelijken in elke shift.

De procedures opvolgen en zorgen dat de afspraken werden nagekomen behoorde tot mijn dagelijkse takenpakket .
Pluspunten
Goede verloning / gestructureerde werkomgeving.
Minpunten
fabriekssluiting
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
GM was a great place to work at the time. My Boss was a mentor and thought me a lot.
Personnel assistant to General Manager (voormalige medewerker) –  Antwerp, Belgium28 februari 2014
GM was my first job coming out of College.
My last position was Ciber in SF, California.
During all my working career, I worked mainly in personnel, putting to use my Psychology degree background.
As you can guess from the information I sent you, I am retired but still very active in all kind of intellectual work.
I learned during my career that every work involves a team effort and it helps, even when you manage a team or a department to consult the other members of the team to make a final decision.
This advice giving to me in the beginning of my career served me until the end of it.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Operator Assemblage (voormalige medewerker) –  Antwerpen8 januari 2014
Bandwerk, assemblage van auto's. Handig zijn. Toffe collega's. Correcte directie. We moesten alles op een heel korte tijd onder de knie hebben. De tijd vloog voorbij. Ik werkte er ontzettend graag, maar spijtig genoeg heeft het bedrijf haar deuren moeten sluiten.
Pluspunten
Auto's aan een voordelige prijs kopen
Minpunten
Werkdruk was redelijk hoog
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
opel belgium heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  antwerpen7 januari 2014
het was wel zwaar werken .
met heel leuke collegas.
was wel strenge regels.
Pluspunten
goed betaalt
Minpunten
veel lawaai in het magazijn
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alles goed georganiseerd
Bandwerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG2 september 2013
Bij General Motors was alles goed georganiseerd .Men werd goed betaald. Ik werkte in shiften ,vroeg 6-14 en 14-20 u.
De meeste collega's vielen best mee. Het moeilijkste aan deze taak was ,er moet een bepaalde snelheid aangehouden worden.
Het leukste is dat men weet wanneer men begint en wanneer men gedaan heeft.
Pluspunten
Een goed loon
Minpunten
Er werd veel geeist
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bestaat niet meer
Bandarbeider (voormalige medewerker) –  antwerpen11 juli 2013
dit bedrijf werdt opgedoekt om een andere fabriek te openen in een ander land
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over General Motors

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 4.662 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
4,0
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,2
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,7
Bedrijfscultuur
4,0

Reviews over General Motors gesorteerd op locatie