Gom Reviews

62 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 146 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Be
Schoonmakster (voormalige medewerker) –  Tongeren1 augustus 2019
Slecht ambiance. Roddelen . Stiekem controleren. Gevaarlijk
. Veel stof' niet eerlijk personeel
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Heel vroeg
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hele toffe job
Team Leader (huidige medewerker) –  Teamlaeder26 mei 2019
Ik werk zeer graag voor deze firma zoek alleen nog een bijverdienste
Pluspunten
Goed loon
Minpunten
Twee schiften
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gemiddeld goed en slecht
arbeider (huidige medewerker) –  Lummen23 januari 2019
Toffe collega's.
Management laat te wensen over.
Word teveel verwacht met te weinig personeel, (bv: met 2 personen alle produktiehallen van Nike schoonmaken),en daar bedoel ik mee o.a trappen, vloeren,transportbanden,deuren,waterkoelers,brandblussers en nog veel meer.
Minpunten
geen maaltijdcheques, geen overuren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travaille chronométrer
Agent d'entretien (voormalige medewerker) –  Brussel21 oktober 2018
Il faut travaille vite pour que les taches demandées soient fini à temps.
Minpunten
Pas assez de temps
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
technicienne de surface
Technicienne de surface (voormalige medewerker) –  La Louvière8 oktober 2018
bonne acquisition de l apprentissage , entreprise sans parole
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
trés mauvaise expérience
Femme de chambre (voormalige medewerker) –  Dinant18 september 2018
vraiment , mais vraiment la pire expérience que j'ai connu de ma vie, salaire pas a la hauteur du travail effectuer, des erreurs dans les paiements ,et le temps de travail catastrophique, payer deux heures , travail 4 voir 5 heures , une véritable horreur , de plus un très mauvais environnement de travail avec une chef d’équipe qui prend les employer de haut et passe la plupart du temps a les ridiculiser, UNE SOCIÉTÉ A FUIR IMPÉRATIVEMENT !!!!!!!
Pluspunten
rien
Minpunten
tout
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Trabajos muy bueno
Limpieza (voormalige medewerker) –  Bruselas8 maart 2018
Todo bien los compañeros súper bien conmigo me gustaba era de limpieza y me gustaría volver a trabajar allí mismo o en otra que sea de limpieza de hotel o oficinas me da igual.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bon patron
Delta stib (voormalige medewerker) –  Etterbeek8 februari 2018
Trop de chomage technique ou sinon tous se passer bien
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke rustige job in team van 2 man
Jobstudent schoonmaker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)21 januari 2018
Aangename rustige, job dat je in team van 2 man doet en heel goed betaald wordt.
Pluspunten
wordt heel goed betaald
Minpunten
om 4 uur in de ochtend opstaan
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collègue sympa
job étudiant (voormalige medewerker) –  Brussel29 november 2017
L'entreprise Gom de CHARLEROI offre un service agréable
Pluspunten
Travaille dans l'harmonie
Minpunten
La paye n'est pas conséquente
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig samenwerking
schoon (voormalige medewerker) –  Deurne17 november 2017
werkervaring opgelopen met opleiding
leuke verbinding met openbaar vervoer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mauvaise expérience au sein de gom
Technicienne de surface (voormalige medewerker) –  province Luxembourg17 oktober 2017
Pour ma part j'ai eu une mauvaise expérience avec GOM pas au niveau de l'entente avec mon superviseur mais niveau papier
Moi aussi j'ai perdu ma place à cause du manque d'heure il n'y en avait pas assez pour la région (Sud province du Luxembourg) et pour avoir mes papiers (c4, c131a employeur (ça prend 2min car c'est informatisé moi ça a pris 3mois) mes c4 n'avait pas les bonnes date ni autres donc voilà mais si non ca pouvais aller niveau salaire c'était satisfaisant pour moi voilà mon expérience au sein de la société GOM
Minpunten
manque d'organisation pour les papiers, pour les horaires
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je moet werk doen voor 2man in 4 uur
poetsvrouw (huidige medewerker) –  Gent24 september 2017
Werk niet bij gom je moet werken heel werk in 4uur
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb altijd goede band en respect voor collega's gehad.
Fulltime medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag13 juli 2017
Ik werkte samen met collega's in een team verband, het was gezellig en toch werd hard gewerkt, ik heb veel geleerd en ook wijzer geworden, ik heb veel respect voor collega's en mijn leidinggevende.
Pluspunten
Mijn leidinggevende en collega's stonden altijd voor me klaar.
Minpunten
Af en toe wil je meer doen terwijl de tijd kort is.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tout était bien
Technicienne (voormalige medewerker) –  Jambes19 mei 2017
Le travail agréable, je souhaite vraiment reprendre le travail avec Gom s.a..
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Un travail ardu
Nettoyage (voormalige medewerker) –  Parlement Européen24 april 2017
Nous devions travailler de 6h du matin à 11h du matin.
Notre travail consistait essentiellement en nettoyer les bureaux, toilettes, cuisines.
C'était pas le plus ludique des travaux que j'ai entrepris.
Pluspunten
Bon salaire
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rustige werkomgeving
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Mechelen1 maart 2017
Bij gom werken vond ik het best je kreeg een goede loon voor het vroeg opstaan dat ik moest doen. Mijn baas was ook een zeer vriendelijke hij hielp me met alles en toonde me hoe ik aan iets moest beginnen.
Pluspunten
Goed loon
Minpunten
Dat het geen vast weekend heeft en geen 8 uur per dag is
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Communication primordial
nettoyage (voormalige medewerker) –  Jette31 januari 2017
Pour travailler au sein de GOM, la communication est essentielle. La société de GOM l'a très bien compris et c'est pour moi un énorme point fort qui rend la société unique.
Pluspunten
La flexibilité
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Salaire moyen
Technicienne de surface (voormalige medewerker) –  Mons19 januari 2017
Pas assez bien payé pour le travail effectué. Car on dépassé toujours les heures fixes donc les surpls n'étais pas payé
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mes avis sur Gom
nettoyage (voormalige medewerker) –  Zaventem29 november 2016
je trouve que c'est une bonne entreprise , les chefs sont très motivées et respectueux envers les étudiants qui ne s'y connaissent pas beaucoup.Il y a un bon esprit d'équipe et donc beaucoup de coopération. Tout le monde fais son travail , le client est satisfait de la propreté , la tâche est accomplite.
Pluspunten
le prix
Minpunten
très fatiguant
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Gom. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 146 reviews
537
446
339
214
110

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,5Bedrijfscultuur