Goodyear Reviews

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.427 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Passionate people on tires, great products
Manager (voormalige medewerker) –  Diegem14 januari 2018
Passionate people on tires, great products. Company not at potential.yet. Experienced advancement and benefits but less on Job work/life and job culture.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aucun
Ouvrier de production (voormalige medewerker) –  Berg26 december 2017
je ne souhaite pas évaluer un employeur qui ne me concerne plus depuis longtemmps
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Entreprise americaine orienté resultat
Customer Service Manager Belux (voormalige medewerker) –  Kontich23 februari 2017
Il ne faut pas regarder ses horaires. Beaucoup d'outils mis a disposition pour le travail et le team prevaut a la personne.
Pluspunten
Beaucoup d'avantages extralegaux, perspectives de progression en interne
Minpunten
Divergeances entre les managers Hollandais et Belges cree des tensions en interne
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Culture Nord Americaine
Responsable commercial en pneumatique (voormalige medewerker) –  Kontich6 januari 2017
Multinationale, mais prends en compte tous les employés, les avis, les idées. Possibilité d’évolution permanante
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfect enviroment
Consumer Activation & Trade Marketing EMEA (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU8 oktober 2015
It was a really good experience! from my supervisor I learned a lot of different things in terms of Marketing and gained professional experience.

It was a very practical job and I really loved it. My co-workers were professional and incredible people from different cultures (which I loved the most). The hardest part of the job was working in another language but after one month working there everything went easily.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Overview
Procurement Category Manager IT & Telecom. EMEA (huidige medewerker) –  Brussels, BRU27 maart 2015
Overall Goodyear is a great company to work to, however there are major differences between organisations - at one you may find a super place to work, at another can be a very difficult challenge.
Pluspunten
Market above benefits
Minpunten
Conservative approach in many things
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangename collega's
general ledger accountant (huidige medewerker) –  kontich29 januari 2015
Het leuke aan de job is dat je zelf je dag kan plannen
Echter, er zijn wel zeer veel deadlines.
Op GY werken er zeer veel toffe mensen
Pluspunten
tijdskrediet mogelijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
inpakster (voormalige medewerker) –  Wommelgem17 december 2013
Afwisselend werk
bandwerk
pralines inpakken
pralines maken
Pluspunten
gevarieerd
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over Goodyear

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Goodyear. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 2.427 reviews
5814
4737
3532
2184
1160

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Goodyear gesorteerd op locatie