Greenyard Prepared
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Greenyard Prepared Careers and Employment

About us
Werken bij Greenyard Prepared (voorheen Noliko) is proeven van een gedegen job met inhoud waarbij je je talenten volledig kan inzetten en verder kan ontwikkelen. Een fijne werksfeer en ruimte voor eigen inbreng in een toffe ploeg geven je elke dag weer voldoening om ertegenaan te gaan.

Greenyard Prepared verwerkt pas geoogste groenten en fruit
 – more... tot voedingsproducten alsook soepen, sauzen, dips en pastagerechten klaar voor consumptie. We bieden onze klanten – waaronder zowel retailers als foodservicebedrijven en de voedingsindustrie – een uitgebreid gamma aan producten, van de klassieke conserven in blik en glas tot kant-en-klare soepen, sauzen en gerechten, alsook hoogwaardige ingrediënten. We spelen met onze producten in op de behoeften van moderne consumenten die lekker, gemakkelijk en snel maar tegelijk ook gezond willen eten.

Greenyards Prepared divisie realiseert met 919 werknemers een omzet van meer dan € 329 miljoen op drie productie locaties, Bree (B), Rijkevorsel (B) en Velden (NL). Op Europees vlak bevinden we ons in de top 5. We dragen aandacht voor kwaliteit en het milieu hoog in het vaandel. De certificeringen en de getrouwheid van onze klanten vormen hiervan het beste bewijs.
 – less
See Why Join Us