GROEP INTRO Reviews

Alle 12 reviews worden getoond
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
organisatie met veel doorgroeimogelijkheden en diversiteit aan opdrachten.
Opleider ; trajectbegeleider (ook zorg) (voormalige medewerker) –  Oost-Vlaanderen15 mei 2017
Ik was betrokken bij de opbouw van het decreet Deeltijds Leren vanuit het ACW te Oudenaarde. Hierdoor was er ook een direct contact met de deelafdelingen van het ACW dus ook de mutualiteit waarbij ik nog steeds lid ben. Groep Intro is verder gegroeid vanuit deze beweging en ik heb steeds kunnen meewerken aan het opstarten van nieuwe projecten. Deze diversiteit en afwisseling aan taken gaf me ook de mogelijkheid om mijn know how verder uit te breiden. Het werken met jonge nieuwe medewerkers en ik als ancien betekende enerzijds een 'nieuwe' wind voor mij met nieuwe aanpak en methodieken maar anderzijds kon ik een rust brengen en een realistische kijk op hun opdracht en het delen van mijn ervaring.
Jammer genoeg heeft het 'projectmatig' werken en de privatisering van de aanbestedingsdossiers, met hieraan verbonden de subsidiëring,gemaakt dat mijn loonkost te groot werd. Het werken 'samen met' kansengroepen en hen zien evolueren tot een sterker wordend persoon die zich 'nuttig' voelde in de Mij. was één van de fijnste ervaringen. Een evenwicht zoeken tussen een 'mensgerichte' aanpak en een 'resultaatsgericht werken' (= cijfers) was voor mij de moeilijkste uitdaging.
Minpunten
het niet inbrengen van verplaatsingstijden tijdens de opdrachten door ifv gesprekken/vergaderingen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel presteren zonder ontwikkelingsmogelijkheden !!!!
Fietspunt bewaker / bediende (voormalige medewerker) –  Londerzeel21 september 2016
Er werd geen kans gegeven om door te groeien !! Er werd niet geluisterd naar mijn ideeën of voorstellen !! Fietspunten werden monddood gemaakt en zijn nu aan het doodbloeden door gebrek aan innovativiteit en gemotiveerd personeel !!
Pluspunten
Maandelijkse loon
Minpunten
Miniloontje van nog geen 1300 € / m.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ervaring op de baan en terplaatse alles goed bekijken en oplossen
Klusjesman (voormalige medewerker) –  Antwerpen Hoboken23 maart 2016
Bereid om in het weekend te werken en op wachtdienst te werken ben flexibel spreek Frans, Nederlands,en engels
Pluspunten
goede afwerking
Minpunten
altijd standby
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgelegenheid
renovatiearbeider (voormalige medewerker) –  Ronse, VLG15 september 2015
meegaan naar de werf en de taken doen die smorgens opgegegd waren alle jobs van te renoveren van woning zoals schilderen behangen,tegelen,houtwerk,sanitair en cv,dakwerken gyproc ,enz;
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve omgeving
Administratief bediende (voormalige medewerker) –  Temse27 maart 2015
Ik leer elke dag bij. Heb toffe collega's, goeie werksfeer en een uitgebreid takenpakket, wat ik heel belangrijk vind in mijn functie.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
moeilijk te beschrijven
Instructeur (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU9 maart 2015
moeilijk samenwerking
met collega's en directie
werkomstandigheden niet fijn
weinig begrip voor het privé leven
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klantencontact al dan niet vertrouwelijk
Fietspunt bewaker / medewerker (voormalige medewerker) –  Londerzeel, station NMBS25 november 2014
Leuk, zelfstandig zelfbeleid, ploeg van 3 a 6 man aan't werk zetten
Pluspunten
Gratis openbaar vervoer, eigen beleid
Minpunten
Geen doorgroei mogelijkheden !!!! En dit dankzij vriendjes politiek, onderlinge slechte communicatie !
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkervaring
Brugproject (voormalige medewerker) –  lokeren14 juni 2014
het zijn toffe collega's er is een gezellige werksfeer je leert bij er is niets moeilijk aan deze baan
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niets om bij te blijven
arbeider (voormalige medewerker) –  maldegem17 februari 2014
laag kwa verdienste.werken van 8 tot 4u30 in weer en wind staan we er,nood aan regen kledij
Pluspunten
geen drug of drank op het werk
Minpunten
laag verdienste
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dagelijks leven
renovatie (voormalige medewerker) –  Temse, VLG25 januari 2014
camionnet inladen dan naar werk gaan alles klaar zeten voor te beginnen we moesten toen renoveren . ik heb geleert om rustig te werken en als ik iets niet snapte dat ik het altijd kon vragen

de directie zag ik nooit

men collega's waren ook goed ze hielpen me altijd
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer en kans om veel aan te leren
polyvalent arbeider (voormalige medewerker) –  Maldegem20 mei 2012
grope intro biedt ons de kans om werkervaring op te doen, waarbij allerlei kan aangeleerd worden
Pluspunten
zeer variabel werk
Minpunten
contract van bepaalde duur
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 12 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
4,1
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0
Doorgroeimogelijkheden
2,8
Management
2,5
Bedrijfscultuur
3,8

Reviews over GROEP INTRO gesorteerd op locatie