H&M Reviews

219 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 6.440 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bonne ambiance
Vendeuse (huidige medewerker) –  Vendeuse4 augustus 2019
Super bonne ambiance, personnel ultra sympa chez H&M Westland.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Totaal geen goed gevoel bij deze werkervaring.. gedrild en maken geen vrienden onder elkaar doordat elke persoon doir het manegement geintimideerd wor
Sales Assistant Advizor (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)21 juli 2019
Geen europees respectvolle werkgelegenheid. Slechte ervaring door intimidatie
Als groeiproces voor werknemer geen aanrader..gegarandeerd een burn out effect!
Pluspunten
Gratis water
Minpunten
Geen pauze onder 6u werk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken in de h&m, is net als een dag in de hell
Student (huidige medewerker) –  Antwerpen (stad)2 juli 2019
Werken in de h&m is als werken in de hel!
Het is heel zwaar werk, er is geen afwisseling in het werk je moet soms 7u aan een stuk vakken. Het werk moet vooral snel gebeuren en je moet zo veel mogelijk doen. De vaste werknemers zijn niet altijd even vriendelijk voor de studenten en er heerst ook spanning. Er word ook veel geroddeld, het werk is niet alleen hard maar ook dodelijk saai. Je krijgt ook veel te weinig betaald voor het werk datje doet. Ze geven de studenten de kutjobjes. Het enige fijne moment van de dag is de pauze of als je naar huis mag gaan ;)
Minpunten
druk, zwaar, geen afwisseling, lelijke mensen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)2 juni 2019
slecht rampzalig en racistisch, je kunt niet werken op jou tempo het is gewoon kinderarbeid.
Pluspunten
niets
Minpunten
discriminatie
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was maar een losse interim opdracht
Stockbeheer (voormalige medewerker) –  Schelle22 mei 2019
uitpakken van nieuwe kleding en in rekken hangen stockbeheer
hulp in stock waar nodig - en in de winkel retour goederen inpakken
herhalende opdrachten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bonne entreprise et évolution rapide
Responsable de département (huidige medewerker) –  Liège15 mei 2019
Il faut savoir faire face à une forte activité mais l'environnement de travail est agréable et les possibilité de carrières sont multiples.
L'évolution est rapide et la formation de qualité.
Pluspunten
Avantage sociaux
Minpunten
Horaires
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongezellig
Verkoopster kleding (voormalige medewerker) –  Knokke30 maart 2019
Niet tof om te werken, is eerder een fabriek dan een winkel. Weinig contact met uw klanten
Pluspunten
Geen opmerking
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer
Medewerkster (voormalige medewerker) –  Kortrijk27 maart 2019
Ik vind het dat het een mooie job is voor studenten die willen bijverdienen.
De sfeer is ook leuk
Kassawerk is voor sommige nog moeilijk,
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
vendeuse (voormalige medewerker) –  Luik (stad)25 maart 2019
J'ai travaillé (5 semaines) chez H&M durant les pré-soldes et soldes
Pluspunten
Travail en équipe.
Minpunten
horaires
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
opportunité de developpement
Département manager (huidige medewerker) –  belgique18 maart 2019
il y a une multitude d' évolution possible, que se soit en magasin ou siège social
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
STUDENTENJOB (voormalige medewerker) –  Sint-Niklaas21 februari 2019
Goede omgang met collega's en klanten waarbij elke dag verschillende werkfuncties aangeboden worden.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aucun
vendeuse textile (voormalige medewerker) –  Brussel12 februari 2019
J'ai bien appris ce qu’était vraiment la vente
j'aime avoir un contacte avec les gens les aider les conseiller .
Pluspunten
Les congés
Minpunten
Pas assez de renfort
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nooit hetzelfde
Sales Advisor (voormalige medewerker) –  Knokke11 februari 2019
Elke dag is een andere dag. Je doet nooit het zelfde. Kassa, verwerken van goederen, labelen van nieuwe collectie. Goed hangen van de winkel. Communicatie met collega en klanten.
Pluspunten
Leuke sfeer
Minpunten
Tot laat werken
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Studentenjob
Studentenjob (voormalige medewerker) –  Aalst5 februari 2019
Zeer leuk werken, toffe collega's, leuk takenpakket.
Niets op aan te merken.
Pluspunten
Allemaal
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bonne entreprise
Préparateur de commande (voormalige medewerker) –  ghlin2 februari 2019
bonne entreprise ou il ya du travail adapté pour tout le monde
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vie chez H&M
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Brussel1 februari 2019
Chez H&M on peut faire de belle rencontre,

le travail, varie entre le stock, la caisse, les cabines, le service client, le rangement de la marchandise et plus encore.Il faut être polyvalent

En tant que vendeur vous commencé à 24h Semaine, mais certaine semaine vous pouvez aller jusqu’à 35h semaine en supplément de contrat.

Vous avez l’opportunité d'évoluer dans la société dans différent poste,
Pluspunten
Chèque repas, sortie entre collègue
Minpunten
Nous sommes peut de vendeurs pour les tâches à accomplir
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn eerst dag meegedraaid
hele dag (voormalige medewerker) –  Wijnegem22 december 2018
Ik heb maar een dag in de H&M gestaan. Dit is voor mij hierdoor moeilijk om te zeggen wat ik hier van vond. Je moet meestal een tijdje ergens hebben gewerkt voor je een mening en conclusie kan trekken.
Die ene dag dat ik daar heb gestaan is heel lang geleden, maar vond het in het algemeen goed. Ik heb bij een afdeling gestaan waar ik de klanten kon helpen en de kleding kon plooien. Op het einde van de dag moesten we allemaal de kleding tellen met een scanmachine. Hier kreeg ik niet veel uitleg voor mij en vond dit hierdoor moeilijk om mee te werken. Het duurde even voor ik dit onder de knie had.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Niet veel uitleg gekregen over de scanmachine
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage
Stage (voormalige medewerker) –  Liège Rocourt20 december 2018
environnement agreable et je n pas ete decu de mon stage la bas
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail agréable
Vendeuse (huidige medewerker) –  Marche-en-Famenne16 december 2018
J ai commencé là bas mon premier job étudiant sa n'a durer qu'un jour mais cela ma plus énormément
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vakantiejob
WINKELMEDEWERKSTER (voormalige medewerker) –  verkoopster9 december 2018
Ik heb in de zomer van 2018 gewerkt bij H&M en dat was een enorm leuke ervaring. De collega's zijn super leuk om mee te werken en ze hebben me enorm veel geleerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij H&M. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 6.440 reviews
52.030
42.213
31.384
2451
1362

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur