H. Essers Employee Reviews

Found 34 reviews matching the search See all 36 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zooitje ongeregeld
Heftruckchauffeur (Former Employee) –  Tessenderlo16 November 2018
Onvriendelijke boeren, roepen, commanderen, nooit iets goeds kunnen doen, beticht worden voor andermans problemen, zooitje ongeregeld, onveilige werkplaats, onvriendelijke mensen.
Enige pluspunt, leuke collega's.
Pros
hierboven vermeld
Cons
hierboven vermeld
Was this review helpful?Yes 6No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
H. Essers
Retour verantwoordelijke (Current Employee) –  Lommel24 October 2018
Toffe sfeer, leuke collega's.
Minder leuke bazen momenteel.
Fijne werktijden.
Goed salaris.
Pros
Salaris en werktijden
Cons
Balans arbeiders / bedienden
Was this review helpful?Yes 4NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
balie bediende
balie bediende magazijn (Former Employee) –  Wilrijk20 October 2018
veel geleerd over documenten van chauffeurs
leuke collega's
Pros
verlof dagen
Cons
yves finé
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Great place to work!
IT Analyst (Current Employee) –  Genk19 October 2018
H.Essers is a wonderful company to work for. It has the culture and dynamics of a family company (which it is), while it has the interesting challenges of a larger enterprise. The company values also mean something at H.Essers, they are not just used to decorate the walls.

I really like the freedom I have in shaping my own role, and the constructive and collaboration oriented attitude of the colleagues and the management. Since the organization is growing really fast, you also have a lot of opportunities to grow together with the company.
Pros
Company Culture, Growth Opportunities, Colleagues, Management
Cons
Limited flexibility in work schedule / homeworking
Was this review helpful?YesNo 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Experience working in a dynamic and fun workplace
HR Business Partner (Current Employee) –  Genk12 October 2018
H.Essers is known for its growth and can offer a high level of job security. The company is also very employee oriented, e.g. they offer a range of fringe benefits and invest in our personal and professional growth.
It's a pleasure being a part of the H.Essers group!
If you enjoy working in a fast moving environment, surrounded with dynamic and fun colleagues, H.Essers will be the ideal workplace for you too!
Pros
Atmosphere, personal development, work-life balance, ...
Was this review helpful?YesNo 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Internationaal bedrijf in groei met een familiale sfeer
Business Unit Manager (Current Employee) –  Genk12 October 2018
H.Essers is een bedrijf dat snel groeit, zowel nationaal als internationaal en veel kansen biedt aan mensen die willen doorgroeien en er voor willen gaan, zowel in België als in het buitenland.
Pros
Veel mogelijkheden om door te groeien
Was this review helpful?YesNo 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Trots om te werken voor een geweldig familiebedrijf en CEO die hun medewerkers respecteren
Plant Manager (Current Employee) –  Wilrijk12 October 2018
Een geweldig familiebedrijf waar iedereen elkaar nog met de voornaam kan aanspreken. Een CEO die zijn deur steeds openstaat en wil luisteren naar zijn medewerkers. Door de enorme groei zijn er vele doorgroeimogelijkheden in diverse vakgebieden. De beslissingslijnen zijn heel kort waardoor je snel weet of jou idee zal uitgevoerd worden.
Pros
Familiewaarden en groeibedrijf
Was this review helpful?YesNo 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Kansen om jouw stempel te drukken, om mee na te denken over verbeteringen, in team
Bediende (Current Employee) –  Genk12 October 2018
H.Essers is een sterk groeiend bedrijf met een familiale sfeer waardoor je het gevoel krijgt dat je samen voor één doel gaat. Je krijgt de kans om mee na te denken over zaken, om te groeien samen met het bedrijf zonder dat het onpersoonlijk of afstandelijk wordt. De perfecte combinatie van toffe collega's, afwisselende taken en verantwoordelijkheden en de insteek om samen naar één doel te werken!
Pros
dynamisch; sterk groeiend; collegiaal; lokaal gevestigd
Was this review helpful?YesNo 3Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Kwalitatieve, sterk groeiende en ambitieuze logistieke speler
Bediende (Current Employee) –  Antwerpen (provincie)8 October 2018
H. Essers is een mooi voorbeeld van een groeiende multinational waar je elkaar nog bij de voornaam kunt aanspreken en waar gekeken wordt naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Mooie menselijke en sterke ondernemende waarden gaan hier hand in hand. Trots dat ik hier deel van kan uitmaken!
Pros
interne mobiliteit, ambitieuze mentaliteit
Was this review helpful?Yes 1No 3Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Waarom heb ik gekozen voor H.Essers?
Bediende (Current Employee) –  Genk4 October 2018
Dynamisch familiebedrijf ✅
Enthousiaste, vriendelijke en behulpzame collega’s ✅
Uitdagende job, leuke job met veel afwisseling ✅
Filevrij en dichtbij✅
In volle groei ✅
En nog geen moment spijt gehad van mijn keuze! ☺️
Pros
Bedrijfsrestaurant
Cons
Geen
Was this review helpful?Yes 5No 4Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Correcte werkgever met voldoende doorgroeimogelijkheden
Bediende (Current Employee) –  Genk3 October 2018
H.Essers is een correcte werkgever waar er voldoende doorgroeimogelijkheden zijn op alle niveau's. Ben trots om deel uit te maken van de Essers familie.
Was this review helpful?Yes 3No 3Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Ideale werkplek voor ambitieuze en collegiale enthousiastelingen!
Bediende (Current Employee) –  Genk1 October 2018
Collegiale werksfeer / dynamische teamgeest.
Er heerst een sterke 'we gaan ervoor' - mentaliteit!
Samen doen - samen realiseren - onder het motto: 'Yes it's transpossible!'
Tijdens de middagpauze wordt er samen gelunched in het bedrijfsrestaurant, waar dagelijks andere gerechten op het menu staan.
Trots om deel uit te maken van H.Essers!
Was this review helpful?Yes 3No 3Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zwaar maar plezant
operator (Current Employee) –  Crossdock14 August 2018
Bij H. Essers werkte ik graag. Het laden en lossen van camions was wel zwaar maar de collega's lieten me dat vergeten. Spijtig dat dit alleen met dagcontracten via interim is.
Pros
Veel pauze
Cons
Zwaar tilwerk
Was this review helpful?Yes 2NoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Slechte werkgever m.b.t. personeel en doorgroeimogelijkheden
Business Analyst (Former Employee) –  Genk7 August 2018
Slechte werkervaring. Oninteressante leidinggevenden die verhinderen om door te stromen naar een andere functie binnen het bedrijf. Er wordt te weinig geleerd en werk kan zeer eentonig zijn.

Daarnaast duurt pauze veel te lang wat natuurlijk buiten je werkuren staat. Geen flexibiliteit en saaie collega's.
Pros
Groeiend bedrijf
Cons
Slechte leidinggevenden, vast uur pauze, 9 to 5 job
Was this review helpful?Yes 5No 3Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Nice
Tir soforu (Former Employee) –  Genk26 June 2018
Een bedrijf met doorgroeimogelijkheden en werkzekerheid
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Té prestatiegerichte werkgever met weinig respect voor werknemers
Assistent-ploegbaas (Current Employee) –  Boom21 June 2018
Werkdruk wordt steeds opgevoerd wanneer prestaties behaald worden, zodat het eigenlijk onmogelijk wordt voor werknemers om doelstellingen te blijven behalen.

Planning gebeurt volgens het "zo weinig mogelijk personeel voor zoveel mogelijk opdrachten"-principe.

Geen rekening gehouden met vakantieperiodes en dergelijke in de planning.

Onvriendelijke en respectloze behandeling van werknemers door de ploegbaas.

Mensen krijgen niet de tijd om zich aan te passen aan het ritme, en worden pas vijf minuten voor het einde van hun laatste shift ingelicht dat hun contract niet verlengd zal worden (met dus loonverlies de volgende week tot gevolg).

Verantwoordelijkheid falen wordt steeds afgeschoven naar de werknemers, hoe hard die zich ook ingespannen hebben, hoe onduidelijk of onvolledig hun instructies en opleiding ook mogen zijn.

Overuren worden niet correct uitbetaald indien je hier zelf niet achteraan gaat.
Pros
Gemiddeld loon, gratis koffie
Cons
diverse (zie review)
Was this review helpful?Yes 12No 5Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
magazijnmedewerker
Reachtruckchauffeur (Former Employee) –  Genk10 June 2018
postenwerk
reachtruck
heftruck
saaie omgeving
eerder mannenwerk
Was this review helpful?Yes 3No 2Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Behandelen personeel als slaven
Orderpicker (Former Employee) –  Genk17 September 2017
Slechte werkervaring, slecht loon naar geland het werk,prestaties maken er niet uit, zielige bazen
Was this review helpful?Yes 15No 7Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
heb er graag gewerkt
chauffeur ce (Former Employee) –  Genk2 August 2017
door het toenemend aantal buitenlandse werknemers werden wij naar de achtergrond geduwd op int.transport.
Was this review helpful?Yes 4NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Niks
magazijnier/orderpicker (Former Employee) –  Genk27 January 2017
Als je te traag bent of je doet iets niet goed, komen ze toch naar jou. Je kan beter je tempo iets later en goed doen ipv snel en slecht
Pros
Afwisselend werk
Cons
Loonsvergoeding
Was this review helpful?YesNo 2Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at H. Essers. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 36 reviews
511
415
36
21
13

Ratings by category

3,6Work/Life Balance
3,5Salary/Benefits
3,6Job Security/Advancement
3,4Management
3,6Culture

H. Essers Reviews by Location