HEMA Reviews

32 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 511 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Le management
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Place de la monet 15; 1000 Bruxelles17 mei 2018
On travail dans un environnement d' hostilité. La ou tu ne sais pas si demain tu viendra. Il est difficile de travailler dans une société sans avoir l' ambition et la motivation.
Pluspunten
Charenge commercial.
Minpunten
La direction mediocle.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Valse beloftes
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)14 maart 2018
Heb bij Hema een paar maanden gewerkt ben heel teleurgesteld ze laten u beginnen met een smoesje dat je zeker een vastcontract gaat krijgen maanden later nog steeds niks... Organisatie was gaos geen plastikezakken om de klanten te bedienen in welk bedrijf maak je dat mee vraag ik me dan?
Pluspunten
toffe collega's
Minpunten
organisatie is slecht
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele fijne tijd gehad
Medewerkster foto- en klantenservice (voormalige medewerker) –  Eindhoven, BE11 januari 2018
Veel geleerd, opleidingen mogelijk,goed salaris(in die tijd )
Pluspunten
personeelskorting
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Conditions de travail délectables
Employé de libre service (voormalige medewerker) –  Hasselt, Belgique26 november 2017
Un stage d'employé de libre service typique:
-rangement des rayons
-travail à la caisse
-rangement des produits déchargés du camion
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwasser - kassier
Afwasser & kassier (voormalige medewerker) –  Brugge5 oktober 2017
ik leerde hier zeer vlot mijn kassa ervaring mee na 2de dag werk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
belle vision ! mais ....
Assistant Manager (voormalige medewerker) –  Bruxelles toison d'or18 augustus 2017
L’entreprise as une belle vision, avec une stabilité agréable.
c’est dommage que certaine personne du management ait un manque de professionnalisme
en confondant vie privée et vie professionnelle. J’estime qu’il faudrait donner un peu plus de support aux formations surtout à la succursale de la toison d’or.

Obs. : personne n’est parfait, nous apprenons de nos erreur et pas avec nos victoires.
Pluspunten
principes, vision
Minpunten
formation, manque de professionnalisme
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegeaal,arbeidsvoorwaarden
Verkoopster (voormalige medewerker) –  turnhout en hoogstraten15 augustus 2017
Goede werkcultuur en goede werk privé balans.

Flexibel inroosteren, het leukste is omgang met collega en de klanten vriendelijkheid.
Pluspunten
management
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
L'environnement du travail est agréable
Responsable commerciale (huidige medewerker) –  Bruxelles Ixelles6 juli 2017
Le travail lui même est bien mais je suis a la recherche d'un emploi a temps plein
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopster (studentenjob) (huidige medewerker) –  Tongeren8 juni 2017
Super leerrijke en gezellige werkvloer. Je wordt hier heel goed geholpen door je collega's indien iets niet lukt en krijg veel mogelijkheden en kansen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werk omgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Hasselt België29 april 2017
Ik vind het een heel leuk bedrijf om te werken er is een heel leuk sfeer wat er voor zorgt dat ik graag ga werken. In contact komen met mensen ze zo goed mogelijk verder helpen enz ..
Pluspunten
1 uur middag pauze
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
J'aime hema
Job étudiant (voormalige medewerker) –  Charleroi20 maart 2017
Je trouve ce magasin bien parce que j'y vais avec des amies pour acheter des produits de beauté et parfois y acheter des bonbons
Pluspunten
Les cosmétiques
Minpunten
Pas d'avis en nature
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe job
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Wijnegem1 februari 2017
Een toffe eerste job in België.

Een leuke sfeer met een goed team.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
un bon cadre de travail
CDD (voormalige medewerker) –  Liège20 januari 2017
Un excellent cadre de travail. L'accueil des intérimaires est très agréable. Le seul élément négatif est la précarité 2 ans d'intérim à temps plein et toujours pas d'opportunité d'embauche.....
Pluspunten
Chèques repas
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interessante stageplaats om bij te leren
Verkoper (voormalige medewerker) –  Heist-op-den-Berg8 januari 2017
Bij de HEMA hebt ik veel ervaren op kunnen doen.

Hier heb ik vooral rekken mogen bijvullen, de juiste artikelen op de juiste plaats leggen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agréable
Magasinier vendeur (voormalige medewerker) –  Rocourt29 augustus 2016
Je me suis super bien amuser, c'était agréable et vraiment plaisant de me lever pour aller travailler.
Pluspunten
Travailler là bas
Minpunten
Devais prendre deux bus
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangename werksfeer
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Heist-op-den-Berg4 juli 2016
Een typische dag is de kassa bedienen en ondertussen rekken aanvullen.
Ik heb geleerd sneller te werken, meer oog hebben voor detail, omgaan met ontevreden klanten,..
De collega's waren heel leuk en behulpzaam in Heist-op-den-Berg.
Het moeilijkste was op het begin de drukte aan de kassa maar daardoor heb ik geleerd van vrij snel te werken.
Pluspunten
gevarieerd werk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelli en druk
Verkoopster (voormalige medewerker) –  BRASSCHAAT8 juni 2016
Het is heel leuk om bij hema te werken ? Altijd bezig . Lekker druk ook
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeveing
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Sint-truiden9 oktober 2015
korte periode gewerkt in de hema ;)
3 dagjes in de week , korte tijd veel bijgeleerd
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer, het werd je familie
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Brasschaat, VLG7 september 2015
Ik kwam naar werk, ik controleerde mijn afdeling. ik vulde de nodige goederen aan, en rechten waar nodig was. Dan deed ik de nodige dingen wat op de planning stond! Mijn collegas zijn heel vriendelijk, ze zijn een beetje als familie. Er zijn collegas waar ik zelfs op bezoek ga! Ik vond nooit echt iets moeilijk, want ik hou ervan als het even wat harder wordt. Alles was er heel leuk, van inladen tot aan de kassa.
Pluspunten
de vriendschap en liefde
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne sfeer
Kassierster (voormalige medewerker) –  Diest, VLG12 juli 2015
ik werd gebeld voor iemand te vervangen voor paar daagjes vond het wel spijtig dat ik er niet meer moest komen werken het was echt wel een fijne job. elke dag zag ik wel mensen die ik ken. meestal was ik alleen of met nog 1 iemand in het winkel het was soms wel saai maar toch was het fijn. er was helemaal niks moeilijks aan mijn job, en het leukste ervan was dat mijn school vlakbij was dus kon ik meteen na mijn school naar daar gaan.
Pluspunten
vlakbij
Minpunten
ik wouw daar meer werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HEMA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 511 reviews
5124
4201
3134
238
114

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,7Bedrijfscultuur