HEMA Reviews

45 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 612 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's maakt de werksfeer aangenamer
verkoopster/kassierster (huidige medewerker) –  Antwerpen (provincie)12 mei 2019
ben klantvriendelijk, kan flexiebele uren aanvaarden
Pluspunten
gratis lunches
Minpunten
geen koffie op het werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Jobstudent winkelverkoopster (voormalige medewerker) –  Brugge4 mei 2019
Goede werksfeer, goede begeleiding. Aangename en vriendelijke mensen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkplaats
verkoopster (voormalige medewerker) –  Roeselare8 april 2019
Zeer leuke werkplaats. Je hebt er over de middag voldoende tijd om te eten of zelf een luchtje te scheppen. De collega's zijn super leuke mensen om mee te werken. Als je ergens hulp bij nodig hebt of je verstaat iets niet willen ze het zelf 10 keer uitleggen. Het werk is niet te onderschatten en kan zwaar zijn maar op het einde van de dag heb je echt wel een voldaan gevoel.
Pluspunten
leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Topjob
Assistent filiaalmanager (huidige medewerker) –  Oostende27 maart 2019
Een topper om te werken,veel variatie in job,is nooit saai ,veel uitdagingen op de werkvloer.
Pluspunten
Lage drempel, menselijkheid
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving.
afwasser (voormalige medewerker) –  Brugge4 februari 2019
Samenwerking met anderen. Orde en netheid, vriendelijkheid naar de klanten.
Pluspunten
gratis drinken
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nous sommes que des numéros
Employée Vendeuse (huidige medewerker) –  Bruxelles Ixelles20 januari 2019
Vous vous donnez au maximum pour au final que vos supérieures ne soient jamais contentes de vous beaucoup de stress et avec un horaire beaucoup trop variable,il ne faut pas espéré de passer de mi temps a plein temps jamais il le feront...et en plus votre santé en prendra un vrai coup car avec les années... votre dos et tout le restes vous payerais les conséquence des charges des camions ect,un travail qui vous tuera a petit feux,et si vous arrivez a la pension vous toucherer la sommes de 667€ en tant que mi temps!!alors réfléchissez avant d'avoir un poste de mi temps..ensuite se sera trop tard.
Pluspunten
Aucun
Minpunten
Tout est négatif
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travaille agréable
Vendeur réassortisseur (job étudiant ) (huidige medewerker) –  Brussel14 november 2018
une super bonne équipe et un super gérant qui m'as appris pas mal de truc en vente
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Verkoper (stage) (voormalige medewerker) –  Aalst23 augustus 2018
Geweldige stageplek waar ik veel geleerd heb.
Ik heb er mij kunnen ontwikkelen om een betere verkoper te worden.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail agréable dans de bonnes conditions
Job étudiant (voormalige medewerker) –  Vilvoorde11 augustus 2018
Le travail est agréable, les employés sont chaleureux...
Pluspunten
petit déjeuner gratuit
Minpunten
peu de temps de pause
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement agréable
Vendeuse (voormalige medewerker) –  namur et bruxelles9 augustus 2018
les heure sont bien oraganise, mais la gerante etais très sevère je suis malentende et elle ma dit comme remarque que je devait me reveiller
Pluspunten
pas de positifs
Minpunten
pas de reduction ni de cadeau
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Kassierster (voormalige medewerker) –  Geel26 juli 2018
Vriendelijke collega’s, hielpen je goed. Fijne werk sfeer.
Pluspunten
vriendelijkheid
Minpunten
/
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Le management
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Place de la monet 15; 1000 Bruxelles17 mei 2018
On travail dans un environnement d' hostilité. La ou tu ne sais pas si demain tu viendra. Il est difficile de travailler dans une société sans avoir l' ambition et la motivation.
Pluspunten
Charenge commercial.
Minpunten
La direction mediocle.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Valse beloftes
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)14 maart 2018
Heb bij Hema een paar maanden gewerkt ben heel teleurgesteld ze laten u beginnen met een smoesje dat je zeker een vastcontract gaat krijgen maanden later nog steeds niks... Organisatie was gaos geen plastikezakken om de klanten te bedienen in welk bedrijf maak je dat mee vraag ik me dan?
Pluspunten
toffe collega's
Minpunten
organisatie is slecht
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangenaam bedrijf met leuke collega's
Verkoopsmedewerker (voormalige medewerker) –  Aalst2 maart 2018
Mijn ervaring bij Hema was een positieve ervaring het leren omgaan met stress bij drukke periodes heb ik zeker onder de knie.
Dat was dan ook ineens het moeilijkste aan de job.
Het leukste aan de job was dan ook dat er geen momentje van verveling aan te pas kwam .
Er werd ook veel begrip opgebracht van collega's en gerante wanneer er iets niet meteen lukte .
Ik kan alleen maar positief zijn.
Pluspunten
variabele werkuren
Minpunten
de werkdruk ligt soms heel hoog
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele fijne tijd gehad
Medewerkster foto- en klantenservice (voormalige medewerker) –  Eindhoven, BE11 januari 2018
Veel geleerd, opleidingen mogelijk,goed salaris(in die tijd )
Pluspunten
personeelskorting
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Conditions de travail délectables
Employé de libre service (voormalige medewerker) –  Hasselt, Belgique26 november 2017
Un stage d'employé de libre service typique:
-rangement des rayons
-travail à la caisse
-rangement des produits déchargés du camion
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwasser - kassier
Afwasser & kassier (voormalige medewerker) –  Brugge5 oktober 2017
ik leerde hier zeer vlot mijn kassa ervaring mee na 2de dag werk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
belle vision ! mais ....
Assistant Manager (voormalige medewerker) –  Bruxelles toison d'or18 augustus 2017
L’entreprise as une belle vision, avec une stabilité agréable.
c’est dommage que certaine personne du management ait un manque de professionnalisme
en confondant vie privée et vie professionnelle. J’estime qu’il faudrait donner un peu plus de support aux formations surtout à la succursale de la toison d’or.

Obs. : personne n’est parfait, nous apprenons de nos erreur et pas avec nos victoires.
Pluspunten
principes, vision
Minpunten
formation, manque de professionnalisme
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegeaal,arbeidsvoorwaarden
Verkoopster (voormalige medewerker) –  turnhout en hoogstraten15 augustus 2017
Goede werkcultuur en goede werk privé balans.

Flexibel inroosteren, het leukste is omgang met collega en de klanten vriendelijkheid.
Pluspunten
management
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
L'environnement du travail est agréable
Responsable commerciale (huidige medewerker) –  Bruxelles Ixelles6 juli 2017
Le travail lui même est bien mais je suis a la recherche d'un emploi a temps plein
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HEMA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 612 reviews
5155
4229
3153
247
128

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,7Bedrijfscultuur