HEMA Reviews

20 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Conditions de travail délectables
Employé de libre service (voormalige medewerker) –  Hasselt, Belgique26 november 2017
Un stage d'employé de libre service typique:
-rangement des rayons
-travail à la caisse
-rangement des produits déchargés du camion
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
belle vision ! mais ....
Assistant Manager (voormalige medewerker) –  Bruxelles toison d'or18 augustus 2017
L’entreprise as une belle vision, avec une stabilité agréable.
c’est dommage que certaine personne du management ait un manque de professionnalisme
en confondant vie privée et vie professionnelle. J’estime qu’il faudrait donner un peu plus de support aux formations surtout à la succursale de la toison d’or.

Obs. : personne n’est parfait, nous apprenons de nos erreur et pas avec nos victoires.
Pluspunten
principes, vision
Minpunten
formation, manque de professionnalisme
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegeaal,arbeidsvoorwaarden
Verkoopster (voormalige medewerker) –  turnhout en hoogstraten15 augustus 2017
Goede werkcultuur en goede werk privé balans.

Flexibel inroosteren, het leukste is omgang met collega en de klanten vriendelijkheid.
Pluspunten
management
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopster (studentenjob) (huidige medewerker) –  Tongeren8 juni 2017
Super leerrijke en gezellige werkvloer. Je wordt hier heel goed geholpen door je collega's indien iets niet lukt en krijg veel mogelijkheden en kansen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
J'aime hema
Job étudiant (voormalige medewerker) –  Charleroi20 maart 2017
Je trouve ce magasin bien parce que j'y vais avec des amies pour acheter des produits de beauté et parfois y acheter des bonbons
Pluspunten
Les cosmétiques
Minpunten
Pas d'avis en nature
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interessante stageplaats om bij te leren
Verkoper (voormalige medewerker) –  Heist-op-den-Berg8 januari 2017
Bij de HEMA hebt ik veel ervaren op kunnen doen.

Hier heb ik vooral rekken mogen bijvullen, de juiste artikelen op de juiste plaats leggen.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agréable
Magasinier vendeur (voormalige medewerker) –  Rocourt29 augustus 2016
Je me suis super bien amuser, c'était agréable et vraiment plaisant de me lever pour aller travailler.
Pluspunten
Travailler là bas
Minpunten
Devais prendre deux bus
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangename werksfeer
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Heist-op-den-Berg4 juli 2016
Een typische dag is de kassa bedienen en ondertussen rekken aanvullen.
Ik heb geleerd sneller te werken, meer oog hebben voor detail, omgaan met ontevreden klanten,..
De collega's waren heel leuk en behulpzaam in Heist-op-den-Berg.
Het moeilijkste was op het begin de drukte aan de kassa maar daardoor heb ik geleerd van vrij snel te werken.
Pluspunten
gevarieerd werk
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelli en druk
Verkoopster (voormalige medewerker) –  BRASSCHAAT8 juni 2016
Het is heel leuk om bij hema te werken ? Altijd bezig . Lekker druk ook
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeveing
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Sint-truiden9 oktober 2015
korte periode gewerkt in de hema ;)
3 dagjes in de week , korte tijd veel bijgeleerd
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer, het werd je familie
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Brasschaat, VLG7 september 2015
Ik kwam naar werk, ik controleerde mijn afdeling. ik vulde de nodige goederen aan, en rechten waar nodig was. Dan deed ik de nodige dingen wat op de planning stond! Mijn collegas zijn heel vriendelijk, ze zijn een beetje als familie. Er zijn collegas waar ik zelfs op bezoek ga! Ik vond nooit echt iets moeilijk, want ik hou ervan als het even wat harder wordt. Alles was er heel leuk, van inladen tot aan de kassa.
Pluspunten
de vriendschap en liefde
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne sfeer
Kassierster (voormalige medewerker) –  Diest, VLG12 juli 2015
ik werd gebeld voor iemand te vervangen voor paar daagjes vond het wel spijtig dat ik er niet meer moest komen werken het was echt wel een fijne job. elke dag zag ik wel mensen die ik ken. meestal was ik alleen of met nog 1 iemand in het winkel het was soms wel saai maar toch was het fijn. er was helemaal niks moeilijks aan mijn job, en het leukste ervan was dat mijn school vlakbij was dus kon ik meteen na mijn school naar daar gaan.
Pluspunten
vlakbij
Minpunten
ik wouw daar meer werken
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de samenwerking en contact met de mensen
Kassierster (voormalige medewerker) –  Dendermonde, VLG19 juni 2015
ik heb geleerd rustig te blijven en me niet af te jagen aan de kassa als er meerdere mensen staan .
mijn collega's helpte mij goed als ik iets niet bergreep.
het moeilijkste was de kassa snel onder de knie te krijgen .
ik vond het wel leuk om de klanten te bedienen met een lach
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Uccle25 februari 2015
Bonne entente entre les collègues
Pas de perception de hiérarchie
Toujours une tâche à faire
....
Was deze review nuttig?Ja 13Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving
Allround medewerker en afdelingsverantwoordelijke (huidige medewerker) –  Diest, VLG14 januari 2015
Een heel leuke job maar nu ben ik klaar om iets meer verantwoordelijkheid.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnment travail agréable
AIDE EN CUISINE_ COLLABORATRICE COFFEE SHOP (voormalige medewerker) –  Liège, WAL26 november 2013
difficulté : resté debout mais on s'y fait et les pause sont bien organisée
laspect agréable quand la clientèle vs remercie de façon positive
Pluspunten
découvrir tous les aspect de l'entreprise hema
Minpunten
aucun
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Centrale dienst bevindt zich boven filiaal
Commercial Director Hema Belgium and Luxembourg (voormalige medewerker) –  Commercieel Manager25 november 2013
Dagdagelijkse operationele issues oplossen en verdere strategie ontwikkelen.

Supermarktgebeuren

Leuk

ononderbroken aan acties

Merk
Pluspunten
Brand
Minpunten
sfeer door moeilijke resultaten
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stresserende job,veel druk
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Aalst, NB31 mei 2013
is een werkgever die correct loon geeft,werkdruk zeer hoog
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne job
assistant manager (voormalige medewerker) –  wijnegem3 juli 2012
goede werkomgeving, met toffe mensen .
Goede werkuren , zondagen vrijaf.
Veel sociaal contact met een goede verloning.
Was deze review nuttig?Ja 5NeeRapporteren

Zie meer reviews over HEMA

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 310 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5
Doorgroeimogelijkheden
3,2
Management
3,3
Bedrijfscultuur
3,8

Reviews over HEMA gesorteerd op locatie