HEMA Reviews

36 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 531 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail agréable dans de bonnes conditions
Job étudiant (voormalige medewerker) –  Vilvoorde11 augustus 2018
Le travail est agréable, les employés sont chaleureux...
Pluspunten
petit déjeuner gratuit
Minpunten
peu de temps de pause
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement agréable
Vendeuse (voormalige medewerker) –  namur et bruxelles9 augustus 2018
les heure sont bien oraganise, mais la gerante etais très sevère je suis malentende et elle ma dit comme remarque que je devait me reveiller
Pluspunten
pas de positifs
Minpunten
pas de reduction ni de cadeau
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Kassierster (voormalige medewerker) –  Geel26 juli 2018
Vriendelijke collega’s, hielpen je goed. Fijne werk sfeer.
Pluspunten
vriendelijkheid
Minpunten
/
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Le management
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Place de la monet 15; 1000 Bruxelles17 mei 2018
On travail dans un environnement d' hostilité. La ou tu ne sais pas si demain tu viendra. Il est difficile de travailler dans une société sans avoir l' ambition et la motivation.
Pluspunten
Charenge commercial.
Minpunten
La direction mediocle.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Valse beloftes
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)14 maart 2018
Heb bij Hema een paar maanden gewerkt ben heel teleurgesteld ze laten u beginnen met een smoesje dat je zeker een vastcontract gaat krijgen maanden later nog steeds niks... Organisatie was gaos geen plastikezakken om de klanten te bedienen in welk bedrijf maak je dat mee vraag ik me dan?
Pluspunten
toffe collega's
Minpunten
organisatie is slecht
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangenaam bedrijf met leuke collega's
Verkoopsmedewerker (voormalige medewerker) –  Aalst2 maart 2018
Mijn ervaring bij Hema was een positieve ervaring het leren omgaan met stress bij drukke periodes heb ik zeker onder de knie.
Dat was dan ook ineens het moeilijkste aan de job.
Het leukste aan de job was dan ook dat er geen momentje van verveling aan te pas kwam .
Er werd ook veel begrip opgebracht van collega's en gerante wanneer er iets niet meteen lukte .
Ik kan alleen maar positief zijn.
Pluspunten
variabele werkuren
Minpunten
de werkdruk ligt soms heel hoog
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele fijne tijd gehad
Medewerkster foto- en klantenservice (voormalige medewerker) –  Eindhoven, BE11 januari 2018
Veel geleerd, opleidingen mogelijk,goed salaris(in die tijd )
Pluspunten
personeelskorting
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Conditions de travail délectables
Employé de libre service (voormalige medewerker) –  Hasselt, Belgique26 november 2017
Un stage d'employé de libre service typique:
-rangement des rayons
-travail à la caisse
-rangement des produits déchargés du camion
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwasser - kassier
Afwasser & kassier (voormalige medewerker) –  Brugge5 oktober 2017
ik leerde hier zeer vlot mijn kassa ervaring mee na 2de dag werk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
belle vision ! mais ....
Assistant Manager (voormalige medewerker) –  Bruxelles toison d'or18 augustus 2017
L’entreprise as une belle vision, avec une stabilité agréable.
c’est dommage que certaine personne du management ait un manque de professionnalisme
en confondant vie privée et vie professionnelle. J’estime qu’il faudrait donner un peu plus de support aux formations surtout à la succursale de la toison d’or.

Obs. : personne n’est parfait, nous apprenons de nos erreur et pas avec nos victoires.
Pluspunten
principes, vision
Minpunten
formation, manque de professionnalisme
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegeaal,arbeidsvoorwaarden
Verkoopster (voormalige medewerker) –  turnhout en hoogstraten15 augustus 2017
Goede werkcultuur en goede werk privé balans.

Flexibel inroosteren, het leukste is omgang met collega en de klanten vriendelijkheid.
Pluspunten
management
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
L'environnement du travail est agréable
Responsable commerciale (huidige medewerker) –  Bruxelles Ixelles6 juli 2017
Le travail lui même est bien mais je suis a la recherche d'un emploi a temps plein
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopster (studentenjob) (huidige medewerker) –  Tongeren8 juni 2017
Super leerrijke en gezellige werkvloer. Je wordt hier heel goed geholpen door je collega's indien iets niet lukt en krijg veel mogelijkheden en kansen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werk omgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Hasselt België29 april 2017
Ik vind het een heel leuk bedrijf om te werken er is een heel leuk sfeer wat er voor zorgt dat ik graag ga werken. In contact komen met mensen ze zo goed mogelijk verder helpen enz ..
Pluspunten
1 uur middag pauze
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
J'aime hema
Job étudiant (voormalige medewerker) –  Charleroi20 maart 2017
Je trouve ce magasin bien parce que j'y vais avec des amies pour acheter des produits de beauté et parfois y acheter des bonbons
Pluspunten
Les cosmétiques
Minpunten
Pas d'avis en nature
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe job
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Wijnegem1 februari 2017
Een toffe eerste job in België.

Een leuke sfeer met een goed team.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
un bon cadre de travail
CDD (voormalige medewerker) –  Liège20 januari 2017
Un excellent cadre de travail. L'accueil des intérimaires est très agréable. Le seul élément négatif est la précarité 2 ans d'intérim à temps plein et toujours pas d'opportunité d'embauche.....
Pluspunten
Chèques repas
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interessante stageplaats om bij te leren
Verkoper (voormalige medewerker) –  Heist-op-den-Berg8 januari 2017
Bij de HEMA hebt ik veel ervaren op kunnen doen.

Hier heb ik vooral rekken mogen bijvullen, de juiste artikelen op de juiste plaats leggen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agréable
Magasinier vendeur (voormalige medewerker) –  Rocourt29 augustus 2016
Je me suis super bien amuser, c'était agréable et vraiment plaisant de me lever pour aller travailler.
Pluspunten
Travailler là bas
Minpunten
Devais prendre deux bus
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangename werksfeer
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Heist-op-den-Berg4 juli 2016
Een typische dag is de kassa bedienen en ondertussen rekken aanvullen.
Ik heb geleerd sneller te werken, meer oog hebben voor detail, omgaan met ontevreden klanten,..
De collega's waren heel leuk en behulpzaam in Heist-op-den-Berg.
Het moeilijkste was op het begin de drukte aan de kassa maar daardoor heb ik geleerd van vrij snel te werken.
Pluspunten
gevarieerd werk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HEMA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 531 reviews
5134
4205
3136
241
115

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur