HEMA Employee Reviews

Found 46 reviews matching the search See all 636 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
geweldige bijverdienste
bijverdienste verkoopster (Former Employee) –  Kapellen2 October 2019
Heb hier met de kassa leren werken. Werkdag vloog voorbij.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige collega's maakt de werksfeer aangenamer
verkoopster/kassierster (Current Employee) –  Antwerpen (provincie)12 May 2019
ben klantvriendelijk, kan flexiebele uren aanvaarden
Pros
gratis lunches
Cons
geen koffie op het werk
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werksfeer
Jobstudent winkelverkoopster (Former Employee) –  Brugge4 May 2019
Goede werksfeer, goede begeleiding. Aangename en vriendelijke mensen
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke werkplaats
verkoopster (Former Employee) –  Roeselare8 April 2019
Zeer leuke werkplaats. Je hebt er over de middag voldoende tijd om te eten of zelf een luchtje te scheppen. De collega's zijn super leuke mensen om mee te werken. Als je ergens hulp bij nodig hebt of je verstaat iets niet willen ze het zelf 10 keer uitleggen. Het werk is niet te onderschatten en kan zwaar zijn maar op het einde van de dag heb je echt wel een voldaan gevoel.
Pros
leuke collega's
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Topjob
Assistent filiaalmanager (Current Employee) –  Oostende27 March 2019
Een topper om te werken,veel variatie in job,is nooit saai ,veel uitdagingen op de werkvloer.
Pros
Lage drempel, menselijkheid
Cons
Geen
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving.
afwasser (Former Employee) –  Brugge4 February 2019
Samenwerking met anderen. Orde en netheid, vriendelijkheid naar de klanten.
Pros
gratis drinken
Was this review helpful?Yes 3NoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Nous sommes que des numéros
Employée Vendeuse (Current Employee) –  Bruxelles Ixelles20 January 2019
Vous vous donnez au maximum pour au final que vos supérieures ne soient jamais contentes de vous beaucoup de stress et avec un horaire beaucoup trop variable,il ne faut pas espéré de passer de mi temps a plein temps jamais il le feront...et en plus votre santé en prendra un vrai coup car avec les années... votre dos et tout le restes vous payerais les conséquence des charges des camions ect,un travail qui vous tuera a petit feux,et si vous arrivez a la pension vous toucherer la sommes de 667€ en tant que mi temps!!alors réfléchissez avant d'avoir un poste de mi temps..ensuite se sera trop tard.
Pros
Aucun
Cons
Tout est négatif
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
travaille agréable
Vendeur réassortisseur (job étudiant ) (Current Employee) –  Brussel14 November 2018
une super bonne équipe et un super gérant qui m'as appris pas mal de truc en vente
Was this review helpful?Yes 8No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werksfeer
Verkoper (stage) (Former Employee) –  Aalst23 August 2018
Geweldige stageplek waar ik veel geleerd heb.
Ik heb er mij kunnen ontwikkelen om een betere verkoper te worden.
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Travail agréable dans de bonnes conditions
Job étudiant (Former Employee) –  Vilvoorde11 August 2018
Le travail est agréable, les employés sont chaleureux...
Pros
petit déjeuner gratuit
Cons
peu de temps de pause
Was this review helpful?Yes 6NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environnement agréable
Vendeuse (Former Employee) –  namur et bruxelles9 August 2018
les heure sont bien oraganise, mais la gerante etais très sevère je suis malentende et elle ma dit comme remarque que je devait me reveiller
Pros
pas de positifs
Cons
pas de reduction ni de cadeau
Was this review helpful?Yes 4NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goed
Kassierster (Former Employee) –  Geel26 July 2018
Vriendelijke collega’s, hielpen je goed. Fijne werk sfeer.
Pros
vriendelijkheid
Cons
/
Was this review helpful?Yes 3NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Le management
Vendeuse (Former Employee) –  Place de la monet 15; 1000 Bruxelles17 May 2018
On travail dans un environnement d' hostilité. La ou tu ne sais pas si demain tu viendra. Il est difficile de travailler dans une société sans avoir l' ambition et la motivation.
Pros
Charenge commercial.
Cons
La direction mediocle.
Was this review helpful?Yes 6NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Valse beloftes
Verkoopster (Former Employee) –  Antwerpen (provincie)14 March 2018
Heb bij Hema een paar maanden gewerkt ben heel teleurgesteld ze laten u beginnen met een smoesje dat je zeker een vastcontract gaat krijgen maanden later nog steeds niks... Organisatie was gaos geen plastikezakken om de klanten te bedienen in welk bedrijf maak je dat mee vraag ik me dan?
Pros
toffe collega's
Cons
organisatie is slecht
Was this review helpful?Yes 3NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangenaam bedrijf met leuke collega's
Verkoopsmedewerker (Former Employee) –  Aalst2 March 2018
Mijn ervaring bij Hema was een positieve ervaring het leren omgaan met stress bij drukke periodes heb ik zeker onder de knie.
Dat was dan ook ineens het moeilijkste aan de job.
Het leukste aan de job was dan ook dat er geen momentje van verveling aan te pas kwam .
Er werd ook veel begrip opgebracht van collega's en gerante wanneer er iets niet meteen lukte .
Ik kan alleen maar positief zijn.
Pros
variabele werkuren
Cons
de werkdruk ligt soms heel hoog
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Hele fijne tijd gehad
Medewerkster foto- en klantenservice (Former Employee) –  Eindhoven, BE11 January 2018
Veel geleerd, opleidingen mogelijk,goed salaris(in die tijd )
Pros
personeelskorting
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Conditions de travail délectables
Employé de libre service (Former Employee) –  Hasselt, Belgique26 November 2017
Un stage d'employé de libre service typique:
-rangement des rayons
-travail à la caisse
-rangement des produits déchargés du camion
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Afwasser - kassier
Afwasser & kassier (Former Employee) –  Brugge5 October 2017
ik leerde hier zeer vlot mijn kassa ervaring mee na 2de dag werk.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
belle vision ! mais ....
Assistant Manager (Former Employee) –  Bruxelles toison d'or18 August 2017
L’entreprise as une belle vision, avec une stabilité agréable.
c’est dommage que certaine personne du management ait un manque de professionnalisme
en confondant vie privée et vie professionnelle. J’estime qu’il faudrait donner un peu plus de support aux formations surtout à la succursale de la toison d’or.

Obs. : personne n’est parfait, nous apprenons de nos erreur et pas avec nos victoires.
Pros
principes, vision
Cons
formation, manque de professionnalisme
Was this review helpful?Yes 3No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Collegeaal,arbeidsvoorwaarden
Verkoopster (Former Employee) –  turnhout en hoogstraten15 August 2017
Goede werkcultuur en goede werk privé balans.

Flexibel inroosteren, het leukste is omgang met collega en de klanten vriendelijkheid.
Pros
management
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at HEMA. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,7
Based on 636 reviews
5161
4233
3157
252
133

Ratings by category

3,7Work/Life Balance
3,3Salary/Benefits
3,1Job Security/Advancement
3,2Management
3,7Culture