Het Notariaat
Get weekly updates, new jobs, and reviews

About Het Notariaat

We doen het voor de glimlach

Werken in het notariaat, komt misschien niet meteen in je op. Toch biedt zo’n job best wel boeiende uitdagingen. Notarissen zijn vertrouwenspersonen, bij wie mensen aankloppen als ze belangrijke beslissingen nemen. Bijvoorbeeld als ze huwen of gaan samenwonen, als ze een woning kopen, een onderneming oprichten of een testament opstellen.

Niet alleen voor juristen

Ook niet-juristen zoals boekhouders, administratief bedienden of onthaalmedewerkers komen voor een baan in het notariaat in aanmerking.

Kies voor een job bij de notaris!

Op al die sleutelmomenten staat de notaris paraat met deskundig advies. Hij legt uit wat de mogelijkheden en eventuele valkuilen zijn. De notaris is bovendien een onafhankelijk raadgever. Hij reikt oplossingen aan waardoor de burgers op beide oren kunnen slapen. Hij vermijdt dat beslissingen uitmonden in ruzies of aanslepende geschillen. De notaris zorgt voor gemoedsrust.

Geef het beste van jezelf

Bouw aan je carrière. Teken voor een job bij de notaris.

Teken voor een job bij de notaris

Bij de notaris kan je terecht voor correct advies bij de meeste belangrijke beslissingen in je leven. We ondersteunen klanten als ze gaan samenwonen, huwen, een huis kopen, iets erven, een eigen zaak opstarten, ... We staan mensen bij met goede raad bij alles wat er echt toe doet.