Het Poetsbureau
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Het Poetsbureau Careers and Employment

About us
Onze ambitie

Uitblinken in ontzorgen...


… Het is al meer dan tien jaar onze drijfveer. Van woning over werkvloer tot onze kantoren. Het verschil? Dat maken we met onze medewerkers. Zij zijn zoveel meer dan poetshulpen, uitzendkrachten, consulenten of bedienden. Ze zijn onze ‘sterren’. We waarderen hen. Respecteren hen. Een verbondenheid die motiveert
 – more... en engageert. Dat voel je! Onze sterren stralen van binnenuit. Ze hebben liefde voor het vak. Ze werken met zorg om jou te ontzorgen. Ze blinken uit. In hun werk én hun houding. Zodat jij hen met de glimlach bezig ziet.

... ook op de werkvloer


Sommige sterren van Het Poetsbureau schitteren liever in een professionele omgeving. Of sprankelen in andere domeinen. Via Het Poetsbureau for business en Work Wizards verruimen ze hun horizon. Met activiteiten in diverse sectoren. Maar altijd met dezelfde mentaliteit. Met hetzelfde enthousiasme.


• Het Poetsbureau for business etaleert dezelfde zorg als onze huishoudelijke hulp. Aangevuld met de instelling die een zakelijke omgeving vereist. Omzichtig. Discreet. Onopvallend in aanwezigheid, opvallend in resultaat.


• Work Wizards richt zich op tijdelijke versterking: van arbeiders tot bedienden, van kantoor tot industrie, van studenten- tot flexijobs.


Anders en beter


We kijken verder dan de grenzen van de eigen organisatie. We poetsen het imago van de sector op. Centraal daarin? Onze sterren. We ondersteunen hen. Met een loonpakket dat uitblinkt in de sector. Met een warme omgeving en een professioneel menselijke begeleiding. Met de kans om hun ideale werk-leefbalans samen te stellen. Om jobs te combineren. Om hun sterktes uit te spelen – in een huiselijke én/of zakelijke omgeving. Bij gezinnen, bedrijven, in onze kantoren én ons hoofdkantoor.


We willen …


• … tegen 2020 dé referentie zijn in de schoonmaaksector. Met de beste en meest enthousiaste werknemers. Die uitblinken. En zich volop engageren om onze klanten dagelijks te ontzorgen met een vijfsterrenservice. In hun thuisomgeving. Op de werkvloer. Als tijdelijke versterking in jouw bedrijf. En in onze kantoren en ons hoofdkantoor.


• … onze sterren ook intern laten stralen. Dankzij een warme werkplaats waar ze zich goed voelen. Gerespecteerd. Gewaardeerd. Verbonden.


• … de jobs van huishoudhulp, van professionele schoonmaker en van uitzendkracht opwaarderen. En zo het imago van onze sectoren oppoetsen. Zodat onze sterren én klanten er beter van worden.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at Het Poetsbureau?

3,4
Work/Life Balance
3,2
Salary/Benefits
2,5
Job Security/Advancement
2,6
Management
2,8
Culture

What are people saying about the leadership at Het Poetsbureau?

58%
of employees approve of CEO’s performance
CEO Approval is based on 24 ratings

What did candidates say about the interview at Het Poetsbureau?

Interview experience
Based on 31 interviews
Favorable
Interview difficulty
Based on 31 interviews
Medium
Interview process length
Based on 29 interviews
About a day or two
See Het Poetsbureau interviews