Questions and Answers about Het Poetsbureau

Here's what people have asked and answered about working for and interviewing at Het Poetsbureau.

See Questions about:

Ask or search question

Don't see your question? Post it publicly! Please don't submit any personal information. Guidelines
The best questions are directly relevant to Het Poetsbureau.
  • What is the work environment and culture like?
  • How are the working hours?
  • What are some tips for doing well in the interview?

7 questions

Deze vraag wordt vaak gesteld.
Je krijgt werkkleding zoals een T-shirt, jeans of joggingbroek, bomberjacket en werkschoenen. Zo maak je je bij onze klanten meteen kenbaar als medewerker van Het Poetsbureau. Geen nood, onze werkkleding is allesbehalve saai en ongemakkelijk. Het gaat om een comfortabele en hippe werkoutfit, styled by JBC. Daarmee wil je ook overdag best gezien worden, in de supermarkt of aan de schoolpoort!

Answered by Het Poetsbureau

Als huishoudhulp leg je je toe op de schoonmaak van de woning van particulieren. Daarnaast kan er ook hulp gevraagd worden bij andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen of het bereiden van maaltijden bij mensen thuis.

Answered

Als we zeggen dat je dichtbij huis kan werken, dan menen we dat ook. We zoeken steeds klanten in de buurt waar jij wil werken.

Answered

Als je bij bij Het Poetsbureau komt werken met een vast contract van minstens 20 uur per week, kan je kiezen voor een wagen, fiets of e-bike. Alle details hierover krijg je bij je kantoor in je buurt!

Answered

Bij Het Poetsbureau vinden we een goede work-life balance inderdaad belangrijk. In samenspraak met je consulent(e) kan je steeds een flexibel werkschema opstellen.

Answered

Claimed Profile