Het Poetsbureau Reviews

Alle 17 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel aangenaam bureau om voor te werken .
Huishoudhulp (huidige medewerker) –  Brasschaat13 maart 2019
Werken voor het Poetsbureau is heel fijn .
Communicatie ligt goed als ook onderling contact en overleg.
Bied een goed loon en vele extra's.
Pluspunten
Electrische fiets of bedrijfswagen, maaltijdcheques van dag 1, hospitalisatie verzekering. Kortingsbonnen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onbeschofte klanten
HUISHOUDHULP (voormalige medewerker) –  Geel4 november 2018
Ik heb in totaal 3 weken gewerkt voor het Poetsbureau te Geel.
Ik had de eerste 2 weken 5 verschillende gezinnen, de eerste persoon was ontzettend vriendelijk en zeer tevreden van mijn werk, de volgende dag ging ik naar een andere persoon en ze was zeer vriendelijk in mijn gezicht en haar kindjes vonden me ook zeer leuk (ze hadden tekeningen gemaakt voor mij,...) maar eens ik thuis aan kwam kreeg ik telefoon van het Poetsbureau dat ik naar die persoon niet meer terug moet omdat ze me geen toffe vond etc. terwijl ze zeer tevreden over kwam naar mij persoonlijk toe.
De 3de week had ik 3 verschillende gezinnen, de eerste persoon was zeer tevreden over me in het begin dat ik begon te poetsen, maar eens ik bezig was begon ze heel onbeschoft over te komen dat ik te traag werk en dat ik nooit alles optijd af ging krijgen tot ze van me te horen kreeg dat ik nog 2 uurs tijd had en daar schrok ze van (ze wist dus niks af van mijn werkuren!).
Ik ga nooit meer werken voor het Poetsbureau want ik vind sommige klanten zeer onrespectvol!
Ik heb op school en thuis leren poetsen en ik weet van mezelf dat ik altijd tot het uiterste ga om alles zo proper mogelijk te krijgen maar ik vind het niet leuk om met klanten te werken die me maar raar bekijken als poetsvrouw, het wilt niet zeggen omdat ik werk als poetsvrouw dat ik minder ben dan al de rest!
Pluspunten
Onmiddelijk maaltijdcheques
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe werksfeer bij de klanten
Huishoudhulp (voormalige medewerker) –  Lede16 september 2018
hele toffe werksfeer ook bij de klanten, mijn werk wordt steeds geaprecieerd .
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte werkgever
Huishoudhulp (huidige medewerker) –  Tessenderlo1 september 2018
De slechtste werkgever.als je zwanger raakt word je blood gesteld aan gezondheidsrisico..je moet werken bij mensen die in huis roken en maandverband en vieze troep opruimen, dit terwijl je volgens de arbeidvoorwaarden het niet hoeft te doen er word dan schuldgevoel aangesproken door te zeggen je collega's doen het wel..Doe je dat niet ben je een slechte werknemer en word je op het matje geroepen.ze maken misbruik en communiceren heel slecht. Leugens van een klant worden niet nagetrokken, je word direct beschuldigd.ook klanten worden heel slecht behandeld. Ik adviseer niemand om bij ze te werken of klant te worden.het is pure slavenarbeid wat je verricht.
Pluspunten
Er zijn geen pluspunten
Minpunten
Als je een bedrijfsauto krijgt word je geld ingehouden, benzine vergoeding, maaltijdchecks
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht in omgang met hun personeel!
Huishoudhulp (voormalige medewerker) –  Herent6 augustus 2018
Heel slecht in omgang met hun personeel, hier kan je op geen begrip rekenen. Zeer onprofessioneel!
Was deze review waardevol?Ja 21NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
1 ster
Poetshulp (huidige medewerker) –  Gent23 april 2018
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen communicatie
Poetshulp (voormalige medewerker) –  Deinze3 april 2018
totaal geen communicatie tussen werkgever,werknemer en klanten.als werknemer sta je er alleen voor,geven ook een totaal verkeerd beeld in hun reclame over het voordeelpakket dat je als werknemer krijgt.je moet je eigen werkkledij betalen
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Is een goed kantoor
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)27 februari 2018
Zeer vriendelijk altijd graag gewerkt de consulentes zijn begripvol
Pluspunten
Zelfstandig zijn
Minpunten
Geen pauze
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever en aangename consulenten
Huishoudhulp (huidige medewerker) –  Lommel24 oktober 2017
Er word goed rekening gehouden met de wensen van het personeel.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
je bent vrij maar toch ergens eenzaam
poetsdame (voormalige medewerker) –  Brasschaat31 augustus 2017
9 op de 10 klanten zijn heel blij als ze na een lange werkdag in een mooi proper huis terug komen , het fijne aan de job is dat je op je eigen tempo werkt maar het nadeel is dat je bijna overal helemaal alleen bent dus ook geen sociale contacten hebt !
Pluspunten
maaltijdcheques
Minpunten
je kan natuurlijk nooit voor iedereen goed doen ook al probeer je
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leugens en grootspraak
geen (voormalige medewerker) –  Leuven26 april 2017
Slechte ervaring met de directie van het poetsbureau. Probeert met leugens en grootspraak zijn gelijk te halen.
Pluspunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 37Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
poetshulp
Poetshulp (huidige medewerker) –  Zemst, VLG25 januari 2016
gaan poetsen bij mensen thuis dit met oog voor detail en netheid.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 18Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aangename sfeer
Huishoudhulp (voormalige medewerker) –  Tienen, VLG14 september 2015
De communicatie tussen het bureau en het personeel/klanten verliep zeer moeizaam.
Er waren momenten dat ik voor een gesloten deur stond of dat de mensen mij niet hadden verwacht en ik dus terug naar huis moest.
Als ik ziek was werden de klanten niet verwittigd.
Was deze review waardevol?Ja 73Nee 13Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen job voor mij eigenlijk
poetsvrouw (huidige medewerker) –  Hoogstraten, VLG16 mei 2015
men collega s ken ik niet daar we steeds bij mensen thuis werken en elkaar dus niet zien . vind het zeker niet fijn om steeds heel de dag alleen te zijn in ander mensen hun woning . het enige leuke aan de job is dat je zelf u uren en dagen kiest
Was deze review waardevol?Ja 37Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht
poetsvrouw (voormalige medewerker) –  hasselt13 april 2015
kan hier niets goed over zeggen,
toen ik daar zat voor papieren, bleven ze maar tetteren tegen elkaar, zagen niet naar u om.
verkeerde telefoonnummers geven van klanten, verkeerd adres
Was deze review waardevol?Ja 37Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
poetsen
poetsvrouw (voormalige medewerker) –  paal6 mei 2014
poetsen op zich is voor mij geen probleem
maar mensen verwachten soms veel van je terwijl je zelf dat thuis ook niet gedaan krijgt op die uren
ben zelf van mening dat poetsen geen slechte job is want wie op een ander niet kan poetsen zal zeker bij hun thuis ook niet het doen
Was deze review waardevol?Ja 51Nee 10Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Het Poetsbureau. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

2,7
Gebaseerd op 17 reviews
51
44
36
21
15

Waarderingen per categorie

3,1Werk-Privé Balans
2,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
1,8Doorgroeimogelijkheden
2,0Management
2,1Bedrijfscultuur

Reviews over Het Poetsbureau gesorteerd op locatie