Honda Reviews

16 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.652 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stabiel bedrijf
Contact Center (voormalige medewerker) –  Gent3 juli 2018
Dankzij Honda kan ik met AS400 werken en heb ik de unieke kans gekregen om de opstart van een gloednieuw contact center te beleven.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Magazijnwerker (voormalige medewerker) –  Gent18 mei 2018
Het was leuk om daar te werken. Maar het nadeel was dat ik het te donker vond binnen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Autosector heel boeiend
magazijnier/orderpicker (voormalige medewerker) –  Gent10 juni 2017
Was mijn eerste werkervaring heel leuk
Heb hier mijn heftruck vaardigheden geleerd en mocht alles besturen
Pluspunten
Veel variatie leuke collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Gent11 december 2016
Leuke sfeer van werken en aangename collega's. Taken wisselen af van in welke afdeling je staat.
Pluspunten
Regelmatige werkuren
Minpunten
Dagelijks dezelfde taken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Concession phare en Europe
Manager 2 Wheels (voormalige medewerker) –  Brussels4 mei 2016
Emplacement et présentation impeccable de l'activité via des installations modernes.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede ervaring opgedaan, aangename collegiale werksfeer
bediende (voormalige medewerker) –  Gent17 maart 2016
Zeer goede ervaring opgedaan !! Vriendelijke collega's, goede werksfeer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke maar onproductieve werkomgeving
Sales Coordinator Benelux (huidige medewerker) –  Zellik12 augustus 2015
Voor mij was dit bedrijf geen goede 'fit', voor iemand anders misschien wel. Hier wil ik bijgevolg niet te veel over zeggen.
In ieder geval zeer leuke collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
The power of dreams
polyvalent magazijnier (voormalige medewerker) –  Gent, VLG2 maart 2015
Het is fijn om tot de Honda familie te behoren je beseft dat kwaliteit hoog in het vaandel staat en je met een kwaliteitsproduct te maken hebt. Je hebt collega's die klaarstaan om je te helpen of waar je altijd iets mag aan vragen.....Iedereen wordt in zijn waarde gelaten en het heeft een gevoel van voldoening als je je doelstelling bereikt.
Pluspunten
gezellige refter met uitgebreide keuze
Minpunten
geen kans op vast
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuke werkomgeving met een mooie verdienste
Parkingmedewerker (voormalige medewerker) –  Gent,26 januari 2015
Iedereen was er altijd heel erg vriendelijk.
Het was niet echt een stressvolle job.
Er was veel sociaal contact.
Ik heb meer bijgeleerd over het plaatsen of vervangen van auto-onderdelen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Firma waar ik veel ervaring heb mogen opdoen, vooral het positief gevoel van de klantencontacten blijft bij.
Customer Care Officer (voormalige medewerker) –  Zellik,14 oktober 2014
Flexibiliteit is een must bijna iedere dag.
Elke dag is een nieuw begin. Wat gisteren regel was, is vandaag misschien anders.
In een periode van crisis en geschrapte budgetten klanten tevreden houden was een hele uitdaging maar tegelijk een heel leuke ervaring.
Pluspunten
grote zelfstandigheid in de job
Minpunten
sterk wisselend beleid
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer
orderpicken (voormalige medewerker) –  Gent, VLG2 juni 2014
leuke werksfeer, leuke collega's en fijne werktijden goed bereikbaar. En een mooi salaris
Pluspunten
werksfeer en de collega's zijn heel goed
Minpunten
de tijden dat je geen vrij mag nemen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede groepsgeest binnen een nauwsamenwerkend operations team
It operations specialist (huidige medewerker) –  Gent, VLG19 juli 2013
Opvolging batch problemen, netwerkmonitoring, opvolging printproblemen + bestellen en opvolging papier en etiketten.

Nauwe samenwerking met collega's aangezien je volcontinue systeem werkt.

Het moeilijkste dat je tijdens de nacht vaak alleen zit en onder druk staat om de SLA's te behalen.

Het leukste is dat je veel vrije tijd hebt omdat je in shiften werkt + je hebt ook 38 verlof waardoor opofferingen van weekendwerk goed gecompenseert worden.
Pluspunten
groepsverzekering, leasen van wagens
Minpunten
werkplanning is slechts voor 2 maanden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
journée type
technicien moto (voormalige medewerker) –  zaventem29 april 2013
passion de mon boulot
pas d'evolution
cadre de travail inadaptée
relation collegue positive
sous sol
contact client
Pluspunten
horaire
Minpunten
pas d'avantages extra
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environement de travail agreable
manoeuvre en mecanique (voormalige medewerker) –  bruxelles25 januari 2013
journee de travail resonnable
le management est complique
l entende entre les collegues sont bon
Pluspunten
les horraires agreable
Minpunten
les heures sup sont pas recuperable
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
l'ambiance
scan (voormalige medewerker) –  Gent17 september 2012
Au sein de cette grande société j'ai travaillé avec une équipe très sympathique, j'avais de l'aide à tout moment et un grand respect régnait entre les collègues.
Pluspunten
repas pas cher et propre
Minpunten
travail à courte durée
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over Honda

Je kan het volgende proberen:

Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Honda. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 5.653 reviews
52.362
41.785
31.005
2309
1192

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Honda gesorteerd op locatie