HUBO Reviews

36 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 41 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiance
Stage scolaire (voormalige medewerker) –  Quaregnon10 juli 2018
excellent, esprit d'équipe et solidarité présente, l'équipe était parfaite, on pouvait travailler sérieusement tout en rigolant avec la bonne humeur et l,humour des employé, un maitre de stage que je n'oublierai jamais car il était unique, il m'as vraiment bien integré au groupe et m'as énormement appris, quand je fessais des erreurs, il était la pour m'aider sans pour autant me rabaisser, que du positif, je conseille a tout le monde d'y aller vraiment !
Pluspunten
Les employé, la solidarité et le respect present dans le groupe
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail agréable
Vendeur polyvalent (huidige medewerker) –  Zaventem24 februari 2018
J'aime mon travail sutout le fait d'etre polyvalent. Juste trop de responsabilités comparé au salaire perçu
Minpunten
Le patron donne pas assez de motivations
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environement agreable et proffessionnel
Cariste Manutentionnaire et Magasinier (voormalige medewerker) –  Leuze4 februari 2018
. tout les employeurs sont ponctuels
. les opportunités de développement sont grande dans le poste pourvu
Pluspunten
clientele correcte
Minpunten
néant.. tout le monde a ces problemes
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
grote winkel met variabel werk
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Turnhout20 november 2017
Je helpt graag klanten, een tevreden klant, dat geeft voldoening.

Het werk kan zwaar en zeer belastend zijn, maar je werkt wel in een leuk team, en je job is zeer variabel.

je krijgt doorheen de week een vrije dag en een halve dag.
Pluspunten
Contact met de klant, variabel werk
Minpunten
elke zaterdag werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement et équipe agréable
Caissière-réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Lessines4 juli 2017
Environnement et équipe agréable, pas de souci avec l'équipe.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travaille agreable
Vendeur bricolage (huidige medewerker) –  Soignies Naast28 juni 2017
super travaille, acceuil et conseiller les client, et remettre les rayon en ordre
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
teamwerking
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Herentals9 april 2017
het was een heel leuke ervaring
de collega's waren heel vriendelijk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
management
responsable rayon san,plomb,élec (voormalige medewerker) –  Leval-Trahegnies8 maart 2017
Mon travail était irréprochable mais on m'a reproché de ne pas être assez ouvert avec certains collègues ce qui engendre de la jalousie
Pluspunten
responsabilité
Minpunten
équipe
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer comunicatieve job
Bediende (voormalige medewerker) –  Brasschaat9 februari 2017
Gezellige werkomgeving, zeer sociale omgang met klanten dorpswinkel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke aangename klanten
kassierster/ administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  lebbeke24 januari 2017
ik zat aan de kassa en deed dat werk enorm graag, het contact met de klanten, de administratie, het kassawerk,.... deed ik met veel plezier
Pluspunten
goede parkeerplaatsen
Minpunten
geen duidelijke afspraken, loon
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Formidable
Vendeur (voormalige medewerker) –  Mouscron14 november 2016
Très bonne équipes de travaille , bonne ambiance , puis le travail étais chouette à faire
Pluspunten
La clientèle
Minpunten
Les horaires
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen al te gezellige verantwoordelijke.
Magazijnier (voormalige medewerker) –  Heist20 april 2016
Hard werken en dikwijls op de vingers getikt. De rayons moesten dikwijls aangepast en heringericht worden. Paletten moesten zeer vlug leeg gemaakt worden en de artikelen vlug in de schappen liggen.
Pluspunten
Gratis koffie.
Minpunten
Strenge zaakvoerder.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Très agréable
Stage (voormalige medewerker) –  Herstal8 maart 2016
Réception de marchandise.
Scan de la marchandise.
Très bien entourer par le gérant.
Aucun problème avec les collègues.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
très bon travail
Employé de commerce (voormalige medewerker) –  Péruwelz, WAL31 januari 2016
J'appréciais énormément mon travail.
Quotidiennenent , je faisais de la caisse lorsqu'il y avait des clients. Entre temps je devais réapprovisionner les produits soit avec le clarck, soit manuellement, renseigner la clientelle et faire les commandes.
Nous étions une bonne équipe avec une bonne ambiance.
L'aspect le plus agréable est d'être en contact avec les clients, de les conseiller.
l'aspect le moins agréable est d'être dehors par tout les temps.
Pluspunten
chéques repas et chéque éco
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Une grande joie d'y travailler malgré un seul soucis
Magasinier vendeur (voormalige medewerker) –  Gembloux, WAL28 januari 2016
Le gérant et le co-gérant sont très proches des employés et savent différencier les moments pour rigoler et les moments où il faut travailler sérieusement avec des objectifs explicites venant de leur part.

Des collègues souvent avec le sourire présent pour aider en cas de réel soucis.

Le seul problème que j'y ai remarqué ce sont les différents entre collègues qui peuvent peser dans l'atmosphère du magasin.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangename werksfeer
Bediende verkoper (huidige medewerker) –  Roeselare, VLG14 januari 2016
elke dag worden er leveringen weggestoken en klanten geholpen.
1 maal per week moet elke collega bepaalde leveranciers bestellen.
Pluspunten
dichtbij woonplaats
Minpunten
pesten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
POSITIF
Etudiant (voormalige medewerker) –  Rocourt26 november 2015
inventaire, bien accueilli.. pas possibilité de développement
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Mol, VLG15 september 2015
Bij aanvang dag kassa starten, bij afsluit kassa tellen.
Presentaties, etalage maken.
Administratie: Bestellingen opmaken, opvolgen.
Facturen maken.
Leveringsbonnen inschrijven.
Inkomende Facturen sorteren.
Telefoon: opnemen en klanten verder helpen.
Klanten bellen met info over hun bestellingen.

Fijne collega's.
Pluspunten
Drank aanwezig.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Avis Hubo
Remplacement chez " Hubo " (Inventoriste) (voormalige medewerker) –  Verlaine14 september 2015
Bon cadre de travail
Bon horaire

Inventaire des produits
Étiquetage
Rangement des rayons et organisation de ceux-ci
Pluspunten
Horaire
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hubo
Verkoopsmedewerker (voormalige medewerker) –  Gent, VLG19 juni 2015
Een dag in de hubo start altijd een half uur te vroeg en eindigt altijd een half uur te laat.
Dit wil zeggen vanaf half 9 aanwezig tot 7 uur maar je word maar betaald van 9 tot half 7.
Er zijn altijd taken die je in de ochtend kunt doen zoals retours van klanten terug in de rekken steken of opkuissen van de rayons , spiegelen van de rayons. Als dit allemaal gedaan is kan je begin aan de goederontvangst , elke dag staan er nieuwe leveringen klaar en kan je die dus beginnen wegsteken.

Dan heb je nog je dagelijkse bestellingen die je moet doen afhankelijk van leverancier tot leverancier.

De sfeer en collegaliteit zijn goed in de hubo waar ik werkte.
Het lastigste aspect aan de verkoopfunctie is dat je ELKE zaterdag moet werken en dit is mezelf ook teveel geworden.

Al bij al een goede job voor mensen die willen werken zonder te groeien.
Pluspunten
personeelskorting
Minpunten
veel werken weinig betaald
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HUBO. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 41 reviews
58
422
310
21
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over HUBO gesorteerd op locatie