HUBO Reviews

40 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 46 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super Magasin
Monteur de rack (voormalige medewerker) –  Wavre24 januari 2019
Super belle expérience franchement belle équipe a Wavre super gentil.

au début oulalala my good ce retrouver a monter les racks sans expérience, mais l'instructeur nous a appris a travailler vite bien et surtout en sécurité.

si je suis rappeler chez Hubo je fonce !
Pluspunten
belle équipe de travail
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Inventaris tellen
Interim ( inventaris ) (voormalige medewerker) –  Inventaris12 januari 2019
Was heel leuk om te doen en doe het graag wil het verder doen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Licenciement abusif
Vendeur magasinier (voormalige medewerker) –  Leuze-en-Hainaut3 december 2018
Mauvaise communication entre les divers poste au sein de l'entreprise.
Exemple :
erreur de calcul dans les fiche de paye
mauvaise communication entre les gérants et les simple magasinier
Etc...
Pluspunten
Bonne ambiance et bon contacts avec la clientèle
Minpunten
Horaires
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiance
Stage scolaire (voormalige medewerker) –  Quaregnon10 juli 2018
excellent, esprit d'équipe et solidarité présente, l'équipe était parfaite, on pouvait travailler sérieusement tout en rigolant avec la bonne humeur et l,humour des employé, un maitre de stage que je n'oublierai jamais car il était unique, il m'as vraiment bien integré au groupe et m'as énormement appris, quand je fessais des erreurs, il était la pour m'aider sans pour autant me rabaisser, que du positif, je conseille a tout le monde d'y aller vraiment !
Pluspunten
Les employé, la solidarité et le respect present dans le groupe
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail agréable
Vendeur polyvalent (huidige medewerker) –  Zaventem24 februari 2018
J'aime mon travail sutout le fait d'etre polyvalent. Juste trop de responsabilités comparé au salaire perçu
Minpunten
Le patron donne pas assez de motivations
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environement agreable et proffessionnel
Cariste Manutentionnaire et Magasinier (voormalige medewerker) –  Leuze4 februari 2018
. tout les employeurs sont ponctuels
. les opportunités de développement sont grande dans le poste pourvu
Pluspunten
clientele correcte
Minpunten
néant.. tout le monde a ces problemes
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer
Verkoper (voormalige medewerker) –  Zelzate27 december 2017
De werksfeer was over het algemeen gesproken goed te noemen. Als men van lage humor houdt ben je daar op je plek. Verder zijn de doorgroeimogelijkheden zeer gering.
Pluspunten
korting op aankopen
Minpunten
doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
grote winkel met variabel werk
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Turnhout20 november 2017
Je helpt graag klanten, een tevreden klant, dat geeft voldoening.

Het werk kan zwaar en zeer belastend zijn, maar je werkt wel in een leuk team, en je job is zeer variabel.

je krijgt doorheen de week een vrije dag en een halve dag.
Pluspunten
Contact met de klant, variabel werk
Minpunten
elke zaterdag werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement et équipe agréable
Caissière-réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Lessines4 juli 2017
Environnement et équipe agréable, pas de souci avec l'équipe.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travaille agreable
Vendeur bricolage (huidige medewerker) –  Soignies Naast28 juni 2017
super travaille, acceuil et conseiller les client, et remettre les rayon en ordre
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
teamwerking
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Herentals9 april 2017
het was een heel leuke ervaring
de collega's waren heel vriendelijk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
management
responsable rayon san,plomb,élec (voormalige medewerker) –  Leval-Trahegnies8 maart 2017
Mon travail était irréprochable mais on m'a reproché de ne pas être assez ouvert avec certains collègues ce qui engendre de la jalousie
Pluspunten
responsabilité
Minpunten
équipe
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer comunicatieve job
Bediende (voormalige medewerker) –  Brasschaat9 februari 2017
Gezellige werkomgeving, zeer sociale omgang met klanten dorpswinkel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke aangename klanten
kassierster/ administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  lebbeke24 januari 2017
ik zat aan de kassa en deed dat werk enorm graag, het contact met de klanten, de administratie, het kassawerk,.... deed ik met veel plezier
Pluspunten
goede parkeerplaatsen
Minpunten
geen duidelijke afspraken, loon
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Formidable
Vendeur (voormalige medewerker) –  Mouscron14 november 2016
Très bonne équipes de travaille , bonne ambiance , puis le travail étais chouette à faire
Pluspunten
La clientèle
Minpunten
Les horaires
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen al te gezellige verantwoordelijke.
Magazijnier (voormalige medewerker) –  Heist20 april 2016
Hard werken en dikwijls op de vingers getikt. De rayons moesten dikwijls aangepast en heringericht worden. Paletten moesten zeer vlug leeg gemaakt worden en de artikelen vlug in de schappen liggen.
Pluspunten
Gratis koffie.
Minpunten
Strenge zaakvoerder.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Très agréable
Stage (voormalige medewerker) –  Herstal8 maart 2016
Réception de marchandise.
Scan de la marchandise.
Très bien entourer par le gérant.
Aucun problème avec les collègues.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
très bon travail
Employé de commerce (voormalige medewerker) –  Péruwelz, WAL31 januari 2016
J'appréciais énormément mon travail.
Quotidiennenent , je faisais de la caisse lorsqu'il y avait des clients. Entre temps je devais réapprovisionner les produits soit avec le clarck, soit manuellement, renseigner la clientelle et faire les commandes.
Nous étions une bonne équipe avec une bonne ambiance.
L'aspect le plus agréable est d'être en contact avec les clients, de les conseiller.
l'aspect le moins agréable est d'être dehors par tout les temps.
Pluspunten
chéques repas et chéque éco
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Une grande joie d'y travailler malgré un seul soucis
Magasinier vendeur (voormalige medewerker) –  Gembloux, WAL28 januari 2016
Le gérant et le co-gérant sont très proches des employés et savent différencier les moments pour rigoler et les moments où il faut travailler sérieusement avec des objectifs explicites venant de leur part.

Des collègues souvent avec le sourire présent pour aider en cas de réel soucis.

Le seul problème que j'y ai remarqué ce sont les différents entre collègues qui peuvent peser dans l'atmosphère du magasin.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangename werksfeer
Bediende verkoper (huidige medewerker) –  Roeselare, VLG14 januari 2016
elke dag worden er leveringen weggestoken en klanten geholpen.
1 maal per week moet elke collega bepaalde leveranciers bestellen.
Pluspunten
dichtbij woonplaats
Minpunten
pesten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HUBO. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 46 reviews
510
424
310
22
10

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over HUBO gesorteerd op locatie