Hunkemöller Reviews

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 89 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bon emplois
Vendeuse (huidige medewerker) –  Ukkel9 maart 2018
Je trouve que c'est un bon emplois, une bonne équipe, une bonne clientèle.
Pluspunten
L'ambiance et la travail en lui même
Minpunten
Clients mécontents
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie winkel. Verkoop.
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Eeklo6 oktober 2017
Weekendwerk. Geen fulltime contract. Lang contractjes via interim. Wisselende collega's. Uurrooster veranderd zeer vaak...
Pluspunten
Heel tof om nieuwe mensen te leren kennen
Minpunten
Veranderlijke uurroosters
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréable
Assistant Manager (voormalige medewerker) –  Bruxelles centre25 januari 2017
Travailler en magasin est intéressant car il nous offre l'opportunité d'occuper différents postes au sein du magasins ainsi que des taches diversifiées ce qui empêche l'ennui de la répétition.
Pluspunten
diversité des tâches
Minpunten
pas de commission de vente
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agreable
Conseillere en vente (voormalige medewerker) –  Liege21 december 2016
C était mon premier travail après mes études et j en garde un très bon souvenir. Il m a permis d avoir une première expérience. Ils m'ont donné une chance de me lancer dans la vie active alors que je n avais pas d expérience, c est rare de nos jours, car beaucoup d employeurs en demande.. hunckemoller m a formé, il a pris le temps de m apprendre les ficelles du métier même si ce n'était que pour un contrat de remplacement.
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
agreable
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Brussels27 mei 2016
tres bonne experience /esprit d equipe /approche des clients /
Pluspunten
bonne entente du perssonel
Minpunten
pas d avantage
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Un boulot au top du top
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Brussels11 mei 2016
Ce travail m'a permis de m'ouvrir au sein d'une équipe et d'approfondir mon travail en tant que vendeuse.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Une bonne expérience
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Liège7 maart 2016
Une très bonne expérience en tant qu'étudiante, si c'étais possible je le referais.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travaille chez hunkemoller
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Elsene21 februari 2016
j'aimais beaucoup mon poste je m'entendais bien avec mes collègues de travaille , tout ce passer bien mais malheureusement c’était un poste a court terme car j'ai du suivre ma formation d'esthétique par la suite
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
/
vendeuse (voormalige medewerker) –  /3 december 2015
L'entente ne passait pas très bien avec la gérante qui privilégiait les autres collègues à moi alors que nous étions sur le même pied d'égalité.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Les équipes
Vendeuse en lingerie (huidige medewerker) –  Liège, WAL30 januari 2014
Mon équipe personnelle est une équipe qui fonctionne, qui se complète et qui s'entraide. C'est la raison pour laquelle je me lève le matin avec le sourire.
Pluspunten
L'image de l'entreprise
Minpunten
Trop de restrictions
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 16Rapporteren

Zie meer reviews over Hunkemöller

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Hunkemöller. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 89 reviews
525
434
314
26
110

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Hunkemöller gesorteerd op locatie