i-mens
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Questions and Answers about i-mens

Ask or search question

Don't see your question? Post it publicly! Please don't submit any personal information.Guidelines
The best questions are directly relevant to i-mens.
  • What is the work environment and culture like?
  • How are the working hours?
  • What are some tips for doing well in the interview?

11 questions

Een goede voorbereiding kan je al een heel eind op weg helpen voor een succesvol sollicitatiegesprek! Denk vooraf goed na waarom je graag deze job wil uitvoeren binnen onze organisatie. Een bezoekje brengen aan onze website kan je al een heel eind op weg helpen om meer over onze diensten te vernemen. Tijdens het gesprek is het natuurlijk belangrijk gewoon jezelf te blijven. Wil je graag meer sollicitatietips? Neem dan eens een kijkje op https://www.vdab.be/solliciteren.

Answered by i-mens9 July 2019

Beste,
Het aantal verlofdagen is afhankelijk van een aantal factoren: specifieke functie, contracturen, leeftijd, anciënniteit, opbouw vakantiedienstjaar,... Het is bijgevolg niet makkelijk hier een algemeen antwoord op te formuleren. Indien je voltijds werkt met volledige opbouw aan nul jaar anciënniteit heb je alvast recht op minstens 20 verlofdagen. Met leeftijd en anciënniteit kan je nog aanspraak maken op extra verlofdagen.

Answered by i-mens20 May 2019

Wettelijke vakantiedagen + compensatieverlof bij 40u/week + ADV

Answered by i-mens18 March 2020

Woon-werkverkeer + onkosten als er in functie van de job een verplaatsing moet gebeuren (maar altijd mogelijkheid om bedrijfswagen van een collega te lenen)

Answered by i-mens18 March 2020

Meer empathie tonen voor moeilijke situaties.
Bij de mensen thuis gaan is niet hetzelfde als bureauwerk.

Answered 6 March 2020

Dat de klant de dupe is door personeelsgebrek

Answered 27 December 2019

Positief, werkzekerheid, stabiliteit

Answered 13 June 2019

Het is vele jaren geleden, maar als de leidinggevenden zien dat u wilt werken en enthousiast bent, zal u automatisch door de selectieproeven zult geraken.

Answered 31 May 2019

Wij bieden diverse diensten aan binnen de zorg en zoeken bijgevolg ook regelmatig naar nieuwe medewerkers, zowel arbeiders als bedienden. Voorbeelden van functies waarvoor je bij ons terechtkan: thuisverpleegkundige, huishoudhulp, verzorgende, zorgkundige, nachtzorgkundige, sectorverantwoordelijke, administratief bediende, gezinsbegeleider, leefgroepbegeleider, begeleider van kinderen, ergotherapeut, onthaalouder, analist-programmeur, diverse functies als jobstudent,... Voor een actueel overzicht van onze openstaande vacatures kan je steeds terecht op https://www.solidariteit.be/jobs

Answered by i-mens20 May 2019
Please note that all of this content is user-generated and its accuracy is not guaranteed by Indeed or this company.
Claimed Profile