IKEA Reviews

110 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.451 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ouverture magasin anderlecht
Caissière (voormalige medewerker) –  Anderlecht8 november 2018
ambiance pas géniale, et après 2CDD et beaucoup de promesses, pas de CDI
Pluspunten
CONTACT CLIENT
Minpunten
trop grosse entreprise
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
entreprise sympa
Job étudiant Good Flow LS (voormalige medewerker) –  Hognoul5 november 2018
Entreprise à culture familiale.
Bon acceuil.
Collégue agréable.
Job diversifié.
Pluspunten
cantine à prix réduit
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
management a revoir
employé commerciale (huidige medewerker) –  arlon belgique14 oktober 2018
Valuers et chartes de l'entreprise sur le papiers geniale.
Malheureusement non tenue. Rh, stor manger, mangers imcompteant!
Harcèlement morale dissimulé pendant plussieurs années!
Changement régulier de manger.
Possibilité d'evolué nul
Sauf si copinage avec les bonnes personnes.
Les mangeurs ne se melange pas au petit personnel aux repas.
Repas a prix coûtant mais pas très bon et répétitif.
Travail dans le bruit le stress et tâche repetitif non reconnue.
Impossible de travaille a Temps complet en temps que simple employé car la charge de travail est trop lourde, mais aucun problème pour nos cher manager qui sont les pions des personnes au dessu d'eux.
Objectifs non atteignable pour ne pas pouvoir pretandre au bonus.
Fin de contrat,vacances,et longue malaide non remplacé... enorme charges de travail 1 personne pour le travail de 3. Planning très changement pour comblé les trous.

La seule choses qui me fait tenir est le salaire...
Quel dommage tous ses changements de mangeur,stor mangeur et autres, tu ne peux jamais t'epanouire comme tu le souhaiterais car a chaques changement te voila reparti de zéro.
Tu peux passé d'employé extrêmement bien vue et doué avec un avenir prometteur à un employé bon a rien qu'on va mètre au placard et te dénigré.
Quel dommage!!!
Il fauderai revoir leurs facon de faire
Pluspunten
salaire code paritaire 311. certains. collegues devienne des vrais amis voir ta famille!!
Minpunten
rh, mangement teme incompétent trop changement, tenue horrible fourni, travaille répétitif dans le stress et le bruit
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk op de dag
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Wilrijk12 oktober 2018
ik heb de geleerd als samen werken moet zijn flexibel en sociaal en ook vriendelijk .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super employeur
employé au service clientèle (voormalige medewerker) –  Sterpenich21 september 2018
super employeur, beaucoup d'avantage, bonne ambiance.

très peu d'heure supplémentaire.
Respect des jours de repos, horaire prévu plusieurs semaines à l'avance.
Culture d'entreprise très familiale.
Le management pourrait être à revoir dans certains secteurs, mais en général c'est bien.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamic place to work with many possibilities
Coordinator/Supervisor (huidige medewerker) –  Antwerpen (provincie)5 september 2018
Ikea offers young workers chances. It's a dynamic work environment which includes customer services, team work, meetings and social challenges. Retail is a sector that needs people to be able to handle stress and think of quick solutions while maintaining the long term goal.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
caissière et réassortisseuse
Employée polyvalente (voormalige medewerker) –  Hognoul4 september 2018
Début de carrière mais société géniale avec ambiance géniale.J'y retournerai volontié
Pluspunten
ambiance géniale
Minpunten
pas d'horaire complet
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Superbe entreprise
Employée logistique (voormalige medewerker) –  Val-de-Marne13 augustus 2018
J'ai eux la chance de travailler pour le groupe IKEA france pour le qu'elle il y a une gestion humaine extraordinaire.
Pluspunten
gestion humine
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Evergem26 juni 2018
Goede werksefeer mooie uren sociaal goeie teamwork
Pluspunten
Goedkoop lunh
Minpunten
Korte pauzes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfecte start voor een mooie loopbaan
Logistiek Medewerker Goodsflow (voormalige medewerker) –  Wilrijk21 juni 2018
Het familiegevoel wordt niet overdreven binnen Ikea. Er wordt regelmatig geëvalueerd, men legt de nadruk op een positieve werkomgeving en men tracht iedereen tevreden te stellen.

Men biedt vrij snel een contract onbepaalde duur aan en recruteert steeds eerst binnen de bestaande werknemersgroep voor openstaande vacatures.

Men begeleidt en traint de werknemers desgewenst zodat dezen verder door kunnen groeien.

Er zijn geen maaltijdcheques voorzien, maar je hebt wel gelijk een bediendenstatuut en de cafetaria is geweldig goedkoop en kwalitatief oerdegelijk.
Pluspunten
Goedkope lunches, positieve werksfeer
Minpunten
Geen hoge lonen, weinig impact op werking
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
in en uit
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Genk10 juni 2018
je blijft lang interim (minstens 2 jaar) en elke zomervakantie zoeken ze er bij, en erna wordt je weer op de dop geplaatst.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er is voor iedereen alles.
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Hasselt Kuringen29 mei 2018
Vanaf de inkom krijg je al kriebels. Hier moet ik iets kopen. Wat hebben we nodig. Niks maar toch ligt er al een kaars in de mand. Alles is zo mooi en gezellig
Pluspunten
5+
Minpunten
_2
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk omgeving
Medewerker afdeling food (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)25 mei 2018
Ze nemen je er meteen bij en zijn allemaal even vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Variatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Salaire avantageux
Etudiant - Département textile (huidige medewerker) –  Hognoul20 mei 2018
IKEA est une entreprise dans laquel nous sommes polyvalent, cela permet de découvrir plusieurs aspects des différents "métiers" présent. Les salaires sont très avantageux, surtout via l'agence Adecco.
Pluspunten
Horaire léger, nourriture peu cher pour le personnel
Minpunten
personnel parfois peu aimable
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Personnel
Employée au restaurant (voormalige medewerker) –  Aarlen18 april 2018
J'ai apprécié ce travail, le temps d'augmenter mes heures de travail en milieu médical et dans l'enseignement. L'esprit d'équipe était positif.
Pluspunten
Le travail en équipe et l'esprit IKEA
Minpunten
Ce n'était pas ma passion première.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environement de travaille agreable
medewerker - Anderlecht (voormalige medewerker) –  Anderlecht28 maart 2018
c'est un travaille agréable mais lourd physiquement
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Entente avec les collègues excellente
Collaboratrice en vente (voormalige medewerker) –  Anderlecht15 maart 2018
Ce qui me reste en mémoire, ce sont les rapports avec les collègues qui étaient très chaleureux, à l'écoute et qui ne manquaient pas de venir en aide quand le besoin s'en fait sentir.
Pluspunten
Multi-tâches
Minpunten
travail physique
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een geweldige werkomgeving
Arbeider (huidige medewerker) –  Wilrijk19 februari 2018
ik heb geleerd hoe je goed kan werken in team maar ook je individuele taken op jezelf neemt en deze goed uitvoerd.
Pluspunten
multinational
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Peut mieux faire pour l'ampleur de la société.
Horeca (voormalige medewerker) –  Anderlecht6 februari 2018
Je ne suis pas très bien placé pour juger car j'avais le contrat le plus minimal possible donc je ne peux me permettre de dire que telle ou telle chose est bonne ou pas, juste que mon environnement d'équipe ne me plaisait pas du tout.
Pluspunten
Repas gratuit(uniquement food), managers superbe, esprit de famille avec quelques collègues.
Minpunten
Aucune compréhension du personnel par certains responsable.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super gehecht team
Customer Service (voormalige medewerker) –  Aftersales medewerker5 februari 2018
Bij Ikea ging ik altijd werken met een glimlach. Het was een zware job maar de sfeer en de vriendschap tussen de collega's maakte alles zo leuk en de dagen vliegen voorbij.
Management was heel toegankelijk en we voelden elkaar als gelijk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij IKEA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 5.454 reviews
52.134
41.856
3986
2279
1199

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
4,0Bedrijfscultuur