IKEA Reviews

101 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.969 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfecte start voor een mooie loopbaan
Logistiek Medewerker Goodsflow (voormalige medewerker) –  Wilrijk21 juni 2018
Het familiegevoel wordt niet overdreven binnen Ikea. Er wordt regelmatig geëvalueerd, men legt de nadruk op een positieve werkomgeving en men tracht iedereen tevreden te stellen.

Men biedt vrij snel een contract onbepaalde duur aan en recruteert steeds eerst binnen de bestaande werknemersgroep voor openstaande vacatures.

Men begeleidt en traint de werknemers desgewenst zodat dezen verder door kunnen groeien.

Er zijn geen maaltijdcheques voorzien, maar je hebt wel gelijk een bediendenstatuut en de cafetaria is geweldig goedkoop en kwalitatief oerdegelijk.
Pluspunten
Goedkope lunches, positieve werksfeer
Minpunten
Geen hoge lonen, weinig impact op werking
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
in en uit
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Genk10 juni 2018
je blijft lang interim (minstens 2 jaar) en elke zomervakantie zoeken ze er bij, en erna wordt je weer op de dop geplaatst.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er is voor iedereen alles.
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Hasselt Kuringen29 mei 2018
Vanaf de inkom krijg je al kriebels. Hier moet ik iets kopen. Wat hebben we nodig. Niks maar toch ligt er al een kaars in de mand. Alles is zo mooi en gezellig
Pluspunten
5+
Minpunten
_2
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk omgeving
Medewerker afdeling food (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)25 mei 2018
Ze nemen je er meteen bij en zijn allemaal even vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Variatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Salaire avantageux
Etudiant - Département textile (huidige medewerker) –  Hognoul20 mei 2018
IKEA est une entreprise dans laquel nous sommes polyvalent, cela permet de découvrir plusieurs aspects des différents "métiers" présent. Les salaires sont très avantageux, surtout via l'agence Adecco.
Pluspunten
Horaire léger, nourriture peu cher pour le personnel
Minpunten
personnel parfois peu aimable
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Personnel
Employée au restaurant (voormalige medewerker) –  Aarlen18 april 2018
J'ai apprécié ce travail, le temps d'augmenter mes heures de travail en milieu médical et dans l'enseignement. L'esprit d'équipe était positif.
Pluspunten
Le travail en équipe et l'esprit IKEA
Minpunten
Ce n'était pas ma passion première.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environement de travaille agreable
medewerker - Anderlecht (voormalige medewerker) –  Anderlecht28 maart 2018
c'est un travaille agréable mais lourd physiquement
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Entente avec les collègues excellente
Collaboratrice en vente (voormalige medewerker) –  Anderlecht15 maart 2018
Ce qui me reste en mémoire, ce sont les rapports avec les collègues qui étaient très chaleureux, à l'écoute et qui ne manquaient pas de venir en aide quand le besoin s'en fait sentir.
Pluspunten
Multi-tâches
Minpunten
travail physique
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een geweldige werkomgeving
Arbeider (huidige medewerker) –  Wilrijk19 februari 2018
ik heb geleerd hoe je goed kan werken in team maar ook je individuele taken op jezelf neemt en deze goed uitvoerd.
Pluspunten
multinational
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Peut mieux faire pour l'ampleur de la société.
Horeca (voormalige medewerker) –  Anderlecht6 februari 2018
Je ne suis pas très bien placé pour juger car j'avais le contrat le plus minimal possible donc je ne peux me permettre de dire que telle ou telle chose est bonne ou pas, juste que mon environnement d'équipe ne me plaisait pas du tout.
Pluspunten
Repas gratuit(uniquement food), managers superbe, esprit de famille avec quelques collègues.
Minpunten
Aucune compréhension du personnel par certains responsable.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super gehecht team
Customer Service (voormalige medewerker) –  Aftersales medewerker5 februari 2018
Bij Ikea ging ik altijd werken met een glimlach. Het was een zware job maar de sfeer en de vriendschap tussen de collega's maakte alles zo leuk en de dagen vliegen voorbij.
Management was heel toegankelijk en we voelden elkaar als gelijk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiance de travail
Logistique (voormalige medewerker) –  Aarlen29 januari 2018
Le vouvoiement est banni pour resserrer les liens entre les employés et les employeurs.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement pas structuré
Magasinier livreur (voormalige medewerker) –  Zaventem11 januari 2018
société pas structuré engage beaucoup de personnel pour des cdd de 2mois donc on ce retrouve souvent avec des nouveaux a qui ont doit apprendre a évoluer plus notre travaille sa fait que on travaille pour deux personnes tout le temps et on n est pas payé pour faire sa ni pour subir tout le boulot en plus que on subissait suite a sa .
Pluspunten
aucun appart le salaire
Minpunten
trop de chose
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werksfeer
Zaventem (kassamedewerkster) (voormalige medewerker) –  Zaventem19 november 2017
Het was een goede werksfeer, maar je mag geen contact hebben met de mensen van een andere afdeling want dan kreeg je onder u voeten van de baas. Je mocht ook niet van u plaats gaan als je iets mocht drinken.
Pluspunten
goede uren
Minpunten
niet veel pauze
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ikea
Manutentionnaire (voormalige medewerker) –  Liège Hognoul30 oktober 2017
C’est une bonne entreprise et plutôt de bon poste proposé mais pas idéal pour les trajets en transport en commun et plus éloigné de l’aglomeration.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was een heel leuke en leerrijke job
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Gent26 oktober 2017
ik heb daar leren werken met de kassa en met stress leren om gaan
Pluspunten
afwisselende job
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Délocalise à Delft NL
Financial accountant (voormalige medewerker) –  Waterloo15 oktober 2017
Pas d'évolution carrière possible dans cette entreprise .
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail tres agreable
Magasinier (voormalige medewerker) –  Anderlecht13 oktober 2017
Très belle entreprise sauf qu il n y a pas de temps plein
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ikea
Takenpakket (voormalige medewerker) –  Zaventem20 september 2017
politique très Suédoise, mais bénéfique pour le développement personnel
Pluspunten
repas du restaurant -30%
Minpunten
pas de cheques repas
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement très agréable à travailler
Self Service/ logistique (voormalige medewerker) –  Anderlecht13 september 2017
Ikea veut dire beaucoup de couleur, d'origine, festivités, culture, cuisine, ....

Comme chez soi!
Pluspunten
Repas: prix déduit
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij IKEA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 4.971 reviews
51.971
41.682
3900
2243
1175

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
4,0Bedrijfscultuur