Intertoys Employee Reviews

Found 15 reviews matching the search See all 254 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Werkomgeving
Bediende verkoper (Former Employee) –  Antwerpen (stad)11 August 2018
Als bediende moest ik vooral achter de kassa staan. Daarnaast moest ik rechttrekken, ettiketeren, vracht en stofzuigen.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke werksfeer en collega's
Bediende (Former Employee) –  Genk24 August 2017
Ik vond dit een leuke werkplaats, omdat ik leuke collega's had.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
premiere experience
Vendeuse à Ville (Former Employee) –  Ville, BE13 September 2016
Pour une première expérience dans le domaine de la vente, j'ai été bien accueillie. J'ai beaucoup appris.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe collegas
Verkoop (Former Employee) –  Wijnegem3 May 2016
Drukke periodes worden we extra op proef gesteld (Sinterklaas, Kerstmis,..), het sociaal contact met de klanten is voor mij het aangenaamste.
Je leert meer op de kleine mankementen in de winkel te letten (ordelijkheid, fout geplaatst van artikels,..).
Pros
Werksfeer
Cons
Onregelmatige werkdagen
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke,vrolijke werkomgeving
Verkoopster (Former Employee) –  Schoten14 May 2015
Veel geleerd over de inrichting van de winkel.
Met mijn collega's kwam ik heel goed overeen en hadden we een heel gezellig personeels uitje.
Het leukste aan de baan... Klanten helpen en hen buiten zien gaan met een lach op het gezicht :-)
Pros
maaltijdcheques en leuke collega's
Cons
geen eigenlijk :-)
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
travaille agréable
étudiante (Former Employee) –  Brussels, BRU18 April 2015
une journée agréable
l'espacement moyen
les vendeurs et vendeuses m'aidaient quand j'en avais besoin
j'avais du mal à faire les emballages cadeaux
le réassort et le rangement et ouvrir les colis avec l'autorisation de la gérante.
Pros
acheter des jouets
Cons
la fin du mois de job étudiant
Was this review helpful?Yes 6No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
trés agréable ma plus belle expérience
Employée de vente - assistante gérante (Former Employee) –  bruxelles27 March 2015
- Planifie, organise (horaires, inventaire, carnet de salaire, commande)
- Constituer et/ou actualiser des dossiers
- Assure le traitement rapide du courrier (tri et distribution)
- Collecter, enregistrer, classer et gérer les données
- Dactylographie
- Communique oralement avec aisance
- Dispatcher les appels téléphoniques
- Gérer agenda (rendez-vous, réservation, mission,…)
- Rédige des lettres, mise en page, des mémos et des rapports
- Utilise les machines de bureau (fax, scanne, téléphone, photocopieuse, …).
- Prendre note (informatique ou écrite)
- Utiliser un ordinateur (internet, intranet, e-mail, MS-Office)
- Etablir un document de synthèse (simple, tableau statistique, graphique, tableau de bord, ect).
- Vérifier bons et/ou autre a partir de progiciel

Assistante gérante,
Pros
cheque repas
Cons
salaire
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environnement de travail
Caisse et réassortisseuse, employée (Former Employee) –  Liège, WAL14 January 2015
l environnement de travail très agreable, Motivation sourire toute la journee
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Stage in Bart Smit
Stage (Former Employee) –  Antwerpen29 December 2014
In 1 week heb ik veel geleerd in Bart Smit. Ik had al ervaring om met klanten om te gaan maar kassa en labelprijzen scannen/afdrukken heb ik vroeger nog nooit gedaan tot ik Bart Smit leerde kennen. Ook lieten ze me display ontwerpen en het was zo goed dat ik er veel had moeten doen. Schoonmaken hoort ook in het wereld van verkoop en daarmee bedoelde ik Stofzuigen, Rekken poetsen maar ieder geval had ik enorm veel geleerd.
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
trés bon environnement de travail
vendeuse (Former Employee) –  mons et jemappes26 July 2014
-Le matin encoder les données de la veille dans l'ordinateur ainsi que vérifier la caisse de la veille et celle du matin. faire les changements de prix, déballer la marchandise et la mettre en rayon. Remettre en ordre le magasin et faire les prix de la nouvelle marchandise.
Aider et conseiller les clients à l'achat d'un jouet pour les enfants de 0 a 14 ans.
-Le plus difficile au moment des fêtes gérer le stress de la clientèle.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Verkoopster (Former Employee) –  Keerbergen14 May 2014
Het leukste aan deze baan is werken tussen speelgoed.
Toffe jonge collega's en vlotte communicatie met de directie.
Ik heb leren omgaan met jonge klanten (kinderen)
Pros
Bij verjaardagen -> taart
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
de eerste jaren een toffe sfeer, daarna wat verzwakt
assistente bedrijfsleidster (Former Employee) –  Maasmechelen Eisden,28 April 2014
Samen met de (vorige) garante heb ik de winkel vanaf nul opgestart, en was er een heel goede sfeer, fijne en gezellige collega's. Al snel kreeg ik dan ook de functie als assistente, wat ik met plezier heb aangenomen. Jammer genoeg is hier na 4 jaar een einde aan gekomen en is er een nieuwe garant aangesteld, en is de sfeer er snel op achteruit gegaan, wat zich ook liet blijken in de cijfers.
Pros
werdt rekening gehouden met de familiale sfeer
Cons
geen groeikansen
Was this review helpful?Yes 4No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
il on fermé
vendeur (Former Employee) –  rue des tongres13 November 2013
il on fermé
car il a eu un problem avec son collaborateur

l'ambiance etais bonne le travail dans magasin de jouet
fut une tres bonne experience

la fermeture du magasin

les clients les voir heureux pour leur enfants ce fut super
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail agréable
Vendeur / Caissier / Réassort (Former Employee) –  Namur18 October 2012
Une journée de travail : Réassort des rayons, conseil clientèle, assurer la caisse, nettoyage en fin de journée.

Les opportunités : je n'en ai pas eu car j'etais en stage

Management : //

Collaborateurs : Bonne ambiance et bon respect des consignes de la patronne.

Aspect le plus difficile : Travailler sur un tapis " mou " a longueur de journée ( mal aux pieds )

Aspect le plus agréable : Rapport vendeur / client. Tout se passait bien.
Pros
une remise de 10% sur mes achats
Cons
///
Was this review helpful?Yes 1NoReport

See more Intertoys reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Intertoys. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,0
Based on 254 reviews
584
497
355
213
15

Ratings by category

3,8Work/Life Balance
3,5Salary/Benefits
3,2Job Security/Advancement
3,4Management
3,8Culture

Intertoys Reviews by Location