IRIS THE VISUAL GROUP Reviews

13 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 153 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
technicien de surface
contrat chez Iris en tant qu'agent d'entretien (voormalige medewerker) –  Brussel29 november 2018
j'étais chargé de nettoyer les bureaux des 8 étages d'un des immeubles de la commission européenne.
Pluspunten
bien payer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travaille agréable
nettoyage (voormalige medewerker) –  Brussel25 oktober 2018
C’était bien mes collègue de travaille étais sympas
Pluspunten
Heure de pose correcte
Minpunten
Ce n’étais pas temp plein
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chouette équipe
Agent d'entretien (voormalige medewerker) –  Bruxelles Ixelles20 november 2016
Chouette équipe et salaire intéressant. Les journées ne se ressemblent pas. On bouge souvent et on est bien traité.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
nettoyage (voormalige medewerker) –  Brussels14 oktober 2016
Personnel très agréable
Bonne ententes
M'intégre vite par mis eux
Pluspunten
Boissons pas chères
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail varié et agréable
chef d'équipe cleaning (voormalige medewerker) –  Fleurus9 mei 2016
l'aspect le plus agréable de mon poste était le contact relationnel et l'aboutissement des exécutions de travail sur les chantiers
l'aspect le plus négatif : aucun équilibre vie professionnelle et vie personnelle
Pluspunten
travail assez varié
Minpunten
aucun équilibre entre vie professionnelle et vie privée
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren

Reageer – 29 mei 2017

contacts relationnels clientèle et ouvrier/ouvrières très chaleureux..esprit d'équipe et bonne entente...aucuns équilibre vie professionnelle et privée et ambiance " petits esprits " au siège même;;

3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive
IT Developer (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU14 december 2015
It's a good experience but much clarity has to be provided on the work profile.Enjoyable work atmosphere.Over all management is cool.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte communicatie
poetsvrouw (voormalige medewerker) –  Lummen22 september 2015
Gebrek aan degelijk materiaal, je moet met oud versleten materiaal poetsen.....je bent zelf verantwoordelijk voor het wassen van doeken en dweilen en de vergoeding ervoor is veel te laag en wordt vaak vergeten uit te betalen.
Je krijgt geen opleiding maar moet wel een papier aftekenen dat je deze gevolgd hebt, zo krijgt het bedrijf hier een vergoeding voor van de overheid.
Een duidelijke 'trek je plan' attitude.
Pluspunten
loon staat altijd stipt tijdig op je rekening
Minpunten
geen respect naar werknemers toe
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travaille agreable
Technicien de surface chez iris (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU5 mei 2015
j'aime cette entreprise j'ai travaillez avec des gents remarquable, gentille , dynamique
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agréable
Technicien de surface au Parlement Européen (voormalige medewerker) –  bruxelles12 maart 2015
jobs étudiant c'est un travail simple mais qui demande une bonne gestion du temps
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
iris
Agent de nettoyage (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU25 november 2014
temps coupés.

l'aspect le plus difficile: maintenir les locaux propres et rangés à la lettre.


l'aspect le plus agréable: le contact avec les employers de bureaux.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Un chouette poste
Nettoyage de bureau (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU19 september 2014
je me levais vers 5h du matin pour aller travailler à 6h, il fallait que j'ai fini le nettoyage des bureaux avant l'arrivée des propriétaire, ensuite je devais m'occuper des couloirs et des poubelles pour terminer avec les toilettes et la kitchenette. Je n'avais pas de collègue car j'avais deux étages pour moi. Je finissais vers 11h.

Il n'y avait rien de compliquer dans mon travail mais rien de vraiment agréable non plus
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
chouette boulot
Agent d'Entretien - Job Etudiant (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU23 april 2014
quelques heures dans chaque agence
donc dois se déplacer mais j'aimais beaucoup ce boulot
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 4Rapporteren

Zie meer reviews over IRIS THE VISUAL GROUP

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij IRIS THE VISUAL GROUP. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 153 reviews
564
445
328
27
19

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over IRIS THE VISUAL GROUP gesorteerd op locatie