ISS Facility Services Reviews

150 review gevonden voor deze zoekopdracht150 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.112 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
CM pakte het over
hulpkok (voormalige medewerker) –  Gent18 maart 2019
ik was daar hulpkok en deed het eigenlijk wel graag alleen ze wouden per se personeel hebben van de CM zelf dus wij zijn moeten stoppen.
Voor de rest niks van commentaar
Pluspunten
bijna alles
Minpunten
dat het overgenomen is door de CM
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Supervisor cleaning & handeling team (voormalige medewerker) –  Diest8 maart 2019
mooie job goede kansen gekregen
wel veel vriendenpolitiek
Pluspunten
loon
Minpunten
je moet er iemand zeer goed kennen om aan het wek te blijven
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was vroeger een beter bedrijf dan nu
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Oevel27 februari 2019
Ik heb er vroeger gewerkt en dan was dat een top bedrijf nu dit jaar 1 maand voor hun gewerkt wist niet of het vervanging was of optie vast kreeg daar ook geen antwoord op na 2weken had ik al een ongelukje op het werk waardoor mijn duim gekneusd was heb dit niet vermeld omdat het dan verkeerd zou overkomen maar wel blijven werken die inspectrice was heel onbeschoft heb ook niet de kans gekregen om mij te bewijzen de maand was bijna om ik vraag op 30januari of mijn contract verlengd word via telefoon en sms en kreeg antwoord dat mijn contract word verlengd 31januari nog steeds geen nieuw contract inspectrice was op het bedrijf gekomen en op eennonbeschofte manier werd ik aan de kant gezet moest niet meer terug komen ben heel lang tevreden geweest over iss maar nu vind ik dat het onbeschofte mensen zijn vooral dan de inspectrice
Pluspunten
Leuke collega's, gratis koffie enz
Minpunten
Slechte inspectrice
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Technicienne de surface (voormalige medewerker) –  Brussel9 februari 2019
Super équipe et très motivé !
La séance d’info Est complète et bien expliquée.
Pluspunten
Équipe dynamique
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail
Cleaning (voormalige medewerker) –  Brussel14 januari 2019
Une journée de travail est assez pénible , le plus difficile sont les remises en doute du travail effectué par certains responsables.
Le plus agréable par contre est la possibilité d'effectuer des heures supplémentaires avantageuses
Pluspunten
Les heures supplémentaires plus relaxes
Minpunten
la pénibilité et la surveillance continue du travail
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote onderneming met doorgroeipotentieel
Account manager complex selling (voormalige medewerker) –  Vilvoorde10 januari 2019
Grote onderneming
Structureel en hoge verwachtigen
Pluspunten
Bedrijfsrestaurant
Minpunten
Hoge verwachtingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agréable mais fatiguant à la longue
nettoyage (voormalige medewerker) –  feb, ing26 december 2018
Je travaillais 3 heures le matin dans un établissement et 3 heures fin d'après-midi dans un autre établissement. Je nettoyais des bureaux
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer lieve werknemers
Poetshulp (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)10 december 2018
Een zeer sterke teamgeest
Je krijgt een schema die je optijd afkrijgt
Je hebt pauzes
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk, beloftes worden niet nagekomen.
cleaning worker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)5 december 2018
Balans privé en werk was prima in verhouding.
Ik kreeg flexibele uren op mijn werf.
Het werk was leuk, maar ik kreeg geen kans om iets bij te leren,
om vragen te stellen, mijn leidinggevende zag ik zo goed als nooit op de werf. Ik moest zelf vragen achter bedrijfskledij en poetsmateriaal, anders kreeg/had ik niets. Beloftes komen ze niet na. Tegenspraak werd niet geduld. Gelukkig kreeg ik dank van de mensen zelf waar ik werkte, dit maakte mijn dag toch de moeite waart. Loonbrieven waren regelmatig niet in orde.
Pluspunten
flexibiliteit
Minpunten
geen poetsproducten
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toujours à l'écoute des employer
Technicienne de surface (huidige medewerker) –  Sint-Lambrechts-Woluwe7 november 2018
journée de travail assez agréable l'aspect le plus difficile c'est qu'il faut accepter
Pluspunten
horaire flexible
Minpunten
être disponible a tout instant
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
société sournoise
technicien adsl (voormalige medewerker) –  bruxelles6 november 2018
restructure des services sans déplacé les employer vers des postes employé par des intérimaires
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agréable
Technicienne de surface (voormalige medewerker) –  Louvain-la-Neuve9 oktober 2018
travailler en tant que technicien de surface pour la première fois était assez difficile
Pluspunten
boissons gratuites
Minpunten
travaille difficile
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail ISS
Secteur Facility management (voormalige medewerker) –  Hognoul8 oktober 2018
Les journées sont toujours mouvementées et se ressemblent fortement.
Pluspunten
Matériel adéquat
Minpunten
Peu de temps pour une grande quantité de travail
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
job étudiant
nettoyage (voormalige medewerker) –  Anderlecht2 oktober 2018
franchement c'est le meilleur job étudiant car nous somme jeune et nous voyons le monde du travaille et sa nous motive a finir l’école
mais c 'est une belle expérience
si il m'appelle je vais direct sans discute
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkposten
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)25 september 2018
was een leuke ploeg om met samen te werken .leuke collegas en uren waren goed .Spytig dat ze meestal een rybewys vragen .
Pluspunten
leuk werk
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met toffe collega's
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)30 juli 2018
ik vond het leuk om bij ISS te werken.Er waren goede en vriendelijke collega's.
Pluspunten
genoeg pauzes
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
conditions de travail
Gérant de stations service SHELL (voormalige medewerker) –  Brussel28 juli 2018
Travail mis en confiance dés le début. Staff trés compréhensif et a l'écoute.
Pluspunten
travail amusant
Minpunten
pas de collégues
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
poetsen (voormalige medewerker) –  Antwerpen1 juli 2018
Het bedrijf is na 18uur leeg, dan kan ik op mijn gemak werken. Zonder gestoord te worden.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Niet alle producten liggen naast u.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een groot bedrijf
Poetshulp als vakantiejob (voormalige medewerker) –  Antwerpen28 juni 2018
Als je graag poetst dit op een goed tempo kan en goed betaald wil worden, is dit de job voor jouw.
Pluspunten
Veel voordelen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail agreable
Serveuse en restauration (voormalige medewerker) –  Brussel20 juni 2018
Travail tres agreable bonne ambiance
Etudiant tres agreable

Collegue agreable
Pluspunten
Rien a dire
Minpunten
Repas non gratuit
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ISS Facility Services. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 4.112 reviewGebaseerd op 4.112 reviews
51.301
41.199
3913
2343
1356

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,4Bedrijfscultuur