ISS Facility Services Employee Reviews

Ratings by category
3,2Job Security & Advancement
3,3Management
3,4Culture
Found 158 reviews matching the search See all 4.238 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke plaatsen om te poetsen
Kuisen (Former Employee) –  Oostende20 May 2019
Ik had leuke plaatsen om te poetsen MAAR, ik ben -18 jaar en was dus een jobstudent. Ze hielden totaal geen rekening met het openbaar vervoer en mijn uren. Ik moest ook heel veel weg en weer lopen naar plaatsen die ook niet in mijn rooster stonden, het loon was wel mooi maar hun begrip naar studenten zouden groter mogen.
Pros
Loon
Cons
Respect & begrip
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environnement de travail agreable
Technicienne de surface (Former Employee) –  Bouge9 April 2019
chouette société, ambiance familial , des horaires flexibles par rapport a ce qu'on demande
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
fun workplace
Internship (Former Employee) –  Brussel-Hoofdstad7 April 2019
interesting.
the work can be ripetitive but in general is very fascinating.
The working environment is welcoming and variegated. People from different nationalities work together.
Pros
social
Cons
long hours
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fonction
nettoyage (Former Employee) –  Luik (provincie)31 March 2019
Pour ma part, ce n'était qu'un job étudiant. Il fallait se lever tôt pour ne travailler que deux heures.
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
aucun avis
Chargeur (Former Employee) –  Brussel29 March 2019
le boulot était fatiguant, on avait pas droit à des écouteurs alors qu'on faisait un métier dur
Pros
pas de points positifs
Cons
pas de points négatids
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
chantier
Jobiste étudiant (technicien de surface) (Former Employee) –  Vilvoorde25 March 2019
J'ai eu l'occasion de travailler en technicien de surface dans différents bureaux d'entreprise étant client chez ISS Facility Services, et je trouve cela agréable de nettoyer dans des endroits comme des bureaux dans lesquels les conditions de travail sont confortables.
Pros
remboursement du transport et du nettoyage des vêtements
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail agréable
Nettoyeur (Current Employee) –  Anderlecht24 March 2019
Travail agréable est presque libéral.
A chacun de gérer son temps
Le contact humain tres important
Pros
Autonomie
Cons
Le personnel
Was this review helpful?Yes 3NoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Slecht behandeld
poetsvrouw (Former Employee) –  Hasselt België24 March 2019
Heb er 9 jaar gewerkt hebben mij ontslagen omdat ik mijn zoon die ook voor hun werkte bij de cm ging helpen dus deed het nog gratis
Pros
Geen
Cons
Heel veel loon nooit in orde
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
CM pakte het over
hulpkok (Former Employee) –  Gent18 March 2019
ik was daar hulpkok en deed het eigenlijk wel graag alleen ze wouden per se personeel hebben van de CM zelf dus wij zijn moeten stoppen.
Voor de rest niks van commentaar
Pros
bijna alles
Cons
dat het overgenomen is door de CM
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Tof bedrijf
Site Coördinator (Current Employee) –  Antwerpen (provincie)13 March 2019
Veel mogelijkheden en kansen met opleidingen op het hoofdkantoor.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goed
Supervisor cleaning & handeling team (Former Employee) –  Diest8 March 2019
mooie job goede kansen gekregen
wel veel vriendenpolitiek
Pros
loon
Cons
je moet er iemand zeer goed kennen om aan het wek te blijven
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Was vroeger een beter bedrijf dan nu
schoonmaakster (Former Employee) –  Oevel27 February 2019
Ik heb er vroeger gewerkt en dan was dat een top bedrijf nu dit jaar 1 maand voor hun gewerkt wist niet of het vervanging was of optie vast kreeg daar ook geen antwoord op na 2weken had ik al een ongelukje op het werk waardoor mijn duim gekneusd was heb dit niet vermeld omdat het dan verkeerd zou overkomen maar wel blijven werken die inspectrice was heel onbeschoft heb ook niet de kans gekregen om mij te bewijzen de maand was bijna om ik vraag op 30januari of mijn contract verlengd word via telefoon en sms en kreeg antwoord dat mijn contract word verlengd 31januari nog steeds geen nieuw contract inspectrice was op het bedrijf gekomen en op eennonbeschofte manier werd ik aan de kant gezet moest niet meer terug komen ben heel lang tevreden geweest over iss maar nu vind ik dat het onbeschofte mensen zijn vooral dan de inspectrice
Pros
Leuke collega's, gratis koffie enz
Cons
Slechte inspectrice
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail agréable
Technicienne de surface (Former Employee) –  Brussel9 February 2019
Super équipe et très motivé !
La séance d’info Est complète et bien expliquée.
Pros
Équipe dynamique
Was this review helpful?Yes 6NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail
Cleaning (Former Employee) –  Brussel14 January 2019
Une journée de travail est assez pénible , le plus difficile sont les remises en doute du travail effectué par certains responsables.
Le plus agréable par contre est la possibilité d'effectuer des heures supplémentaires avantageuses
Pros
Les heures supplémentaires plus relaxes
Cons
la pénibilité et la surveillance continue du travail
Was this review helpful?Yes 5NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Grote onderneming met doorgroeipotentieel
Account manager complex selling (Former Employee) –  Vilvoorde10 January 2019
Grote onderneming
Structureel en hoge verwachtigen
Pros
Bedrijfsrestaurant
Cons
Hoge verwachtingen
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Agréable mais fatiguant à la longue
nettoyage (Former Employee) –  feb, ing26 December 2018
Je travaillais 3 heures le matin dans un établissement et 3 heures fin d'après-midi dans un autre établissement. Je nettoyais des bureaux
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer lieve werknemers
Poetshulp (Former Employee) –  Antwerpen (stad)10 December 2018
Een zeer sterke teamgeest
Je krijgt een schema die je optijd afkrijgt
Je hebt pauzes
Was this review helpful?Yes 3NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuk werk, beloftes worden niet nagekomen.
cleaning worker (Former Employee) –  Antwerpen (provincie)5 December 2018
Balans privé en werk was prima in verhouding.
Ik kreeg flexibele uren op mijn werf.
Het werk was leuk, maar ik kreeg geen kans om iets bij te leren,
om vragen te stellen, mijn leidinggevende zag ik zo goed als nooit op de werf. Ik moest zelf vragen achter bedrijfskledij en poetsmateriaal, anders kreeg/had ik niets. Beloftes komen ze niet na. Tegenspraak werd niet geduld. Gelukkig kreeg ik dank van de mensen zelf waar ik werkte, dit maakte mijn dag toch de moeite waart. Loonbrieven waren regelmatig niet in orde.
Pros
flexibiliteit
Cons
geen poetsproducten
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
toujours à l'écoute des employer
Technicienne de surface (Current Employee) –  Sint-Lambrechts-Woluwe7 November 2018
journée de travail assez agréable l'aspect le plus difficile c'est qu'il faut accepter
Pros
horaire flexible
Cons
être disponible a tout instant
Was this review helpful?Yes 6NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
société sournoise
technicien adsl (Former Employee) –  bruxelles6 November 2018
restructure des services sans déplacé les employer vers des postes employé par des intérimaires
Was this review helpful?Yes 2NoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at ISS Facility Services. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,6
Based on 4.238 reviews
51,3K
41,2K
3937
2350
1397

Ratings by category

3,5Work/Life Balance
3,3Salary/Benefits
3,2Job Security/Advancement
3,3Management
3,4Culture