ISS Facility Services Reviews

162 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.178 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Poetshulp (voormalige medewerker) –  Turnhout16 september 2019
Als je een bedrijfsongeval krijgt zullen ze er alles aan doen om jouzelf de schuld te laten krijgen.
Pluspunten
Liegen
Minpunten
Liegen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Le top...
Technicien industriel (voormalige medewerker) –  Bruxelles7 augustus 2019
Un réel plaisir d avoir été dans cette société ...
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Entreprise sérieuse
15/02/2019 (huidige medewerker) –  Brussel29 juli 2019
Très bonne société et sérieuse dommage que je n’ai pas plus d’heures
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel goede werksfeer
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Leuven3 juni 2019
Toffe collega's, aangename werksfeer, appreciatie voor je werk.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Review
poetsvrouw (huidige medewerker) –  Westerlo26 mei 2019
Ik ben niet tevreden over verschillende dingen op mijn werf
bv op vrijdag mogen bepaalde mensen een halfuur vroeger stoppen en als ik op mijn werf extra uren krijg moet ik vroeger beginnen en ga ik op hetzelfde uur als anders naar huis ook heb ik uren bij gekregen en heb ik geen ander contrakt gekregen .
Verlof dagen kunnen op elk moment ingetrokken worden of krijg je soms zelfs niet , je moet soms zeuren voor verlofbriefjes je krijgt er namelijk maar 3 met de post.
Ik sta met de late en vaak als iemand van de vroege ziek is of verlof heeft word iemand van de late naar de vroege gehaald waardoor de late het s' avonds maar moet oplossen.
Je kan op elk moment opgebelt worden om vroeger te beginnen.
Toen ik begon bij iss leek alles ok maar later ontdekte ik meer en meer waar ik het niet mee eens ben op mijn werf en ik wil er weg. Al veel mensen die via interim werken zijn er gestopt en ik ben er vast dus weggaan is niet zo simpel.
Loon is eigenlijk te weinig en geen maaltijdcheques of andere voordelen .
Pluspunten
Loon word meestal op tijd betaald
Minpunten
Veel
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agreable
Technicienne de surface (voormalige medewerker) –  Bouge9 april 2019
chouette société, ambiance familial , des horaires flexibles par rapport a ce qu'on demande
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fun workplace
Internship (voormalige medewerker) –  Brussel-Hoofdstad7 april 2019
interesting.
the work can be ripetitive but in general is very fascinating.
The working environment is welcoming and variegated. People from different nationalities work together.
Pluspunten
social
Minpunten
long hours
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fonction
nettoyage (voormalige medewerker) –  Luik (provincie)31 maart 2019
Pour ma part, ce n'était qu'un job étudiant. Il fallait se lever tôt pour ne travailler que deux heures.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aucun avis
Chargeur (voormalige medewerker) –  Brussel29 maart 2019
le boulot était fatiguant, on avait pas droit à des écouteurs alors qu'on faisait un métier dur
Pluspunten
pas de points positifs
Minpunten
pas de points négatids
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
chantier
Jobiste étudiant (technicien de surface) (voormalige medewerker) –  Vilvoorde25 maart 2019
J'ai eu l'occasion de travailler en technicien de surface dans différents bureaux d'entreprise étant client chez ISS Facility Services, et je trouve cela agréable de nettoyer dans des endroits comme des bureaux dans lesquels les conditions de travail sont confortables.
Pluspunten
remboursement du transport et du nettoyage des vêtements
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Nettoyeur (huidige medewerker) –  Anderlecht24 maart 2019
Travail agréable est presque libéral.
A chacun de gérer son temps
Le contact humain tres important
Pluspunten
Autonomie
Minpunten
Le personnel
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht behandeld
poetsvrouw (voormalige medewerker) –  Hasselt België24 maart 2019
Heb er 9 jaar gewerkt hebben mij ontslagen omdat ik mijn zoon die ook voor hun werkte bij de cm ging helpen dus deed het nog gratis
Pluspunten
Geen
Minpunten
Heel veel loon nooit in orde
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
CM pakte het over
hulpkok (voormalige medewerker) –  Gent18 maart 2019
ik was daar hulpkok en deed het eigenlijk wel graag alleen ze wouden per se personeel hebben van de CM zelf dus wij zijn moeten stoppen.
Voor de rest niks van commentaar
Pluspunten
bijna alles
Minpunten
dat het overgenomen is door de CM
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tof bedrijf
Site Coördinator (huidige medewerker) –  Antwerpen (provincie)13 maart 2019
Veel mogelijkheden en kansen met opleidingen op het hoofdkantoor.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Supervisor cleaning & handeling team (voormalige medewerker) –  Diest8 maart 2019
mooie job goede kansen gekregen
wel veel vriendenpolitiek
Pluspunten
loon
Minpunten
je moet er iemand zeer goed kennen om aan het wek te blijven
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was vroeger een beter bedrijf dan nu
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Oevel27 februari 2019
Ik heb er vroeger gewerkt en dan was dat een top bedrijf nu dit jaar 1 maand voor hun gewerkt wist niet of het vervanging was of optie vast kreeg daar ook geen antwoord op na 2weken had ik al een ongelukje op het werk waardoor mijn duim gekneusd was heb dit niet vermeld omdat het dan verkeerd zou overkomen maar wel blijven werken die inspectrice was heel onbeschoft heb ook niet de kans gekregen om mij te bewijzen de maand was bijna om ik vraag op 30januari of mijn contract verlengd word via telefoon en sms en kreeg antwoord dat mijn contract word verlengd 31januari nog steeds geen nieuw contract inspectrice was op het bedrijf gekomen en op eennonbeschofte manier werd ik aan de kant gezet moest niet meer terug komen ben heel lang tevreden geweest over iss maar nu vind ik dat het onbeschofte mensen zijn vooral dan de inspectrice
Pluspunten
Leuke collega's, gratis koffie enz
Minpunten
Slechte inspectrice
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Technicienne de surface (voormalige medewerker) –  Brussel9 februari 2019
Super équipe et très motivé !
La séance d’info Est complète et bien expliquée.
Pluspunten
Équipe dynamique
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail
Cleaning (voormalige medewerker) –  Brussel14 januari 2019
Une journée de travail est assez pénible , le plus difficile sont les remises en doute du travail effectué par certains responsables.
Le plus agréable par contre est la possibilité d'effectuer des heures supplémentaires avantageuses
Pluspunten
Les heures supplémentaires plus relaxes
Minpunten
la pénibilité et la surveillance continue du travail
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote onderneming met doorgroeipotentieel
Account manager complex selling (voormalige medewerker) –  Vilvoorde10 januari 2019
Grote onderneming
Structureel en hoge verwachtigen
Pluspunten
Bedrijfsrestaurant
Minpunten
Hoge verwachtingen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agréable mais fatiguant à la longue
nettoyage (voormalige medewerker) –  feb, ing26 december 2018
Je travaillais 3 heures le matin dans un établissement et 3 heures fin d'après-midi dans un autre établissement. Je nettoyais des bureaux
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ISS Facility Services. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 4.178 reviews
51.262
41.177
3901
2365
1473

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,4Bedrijfscultuur