ISS Facility Services Reviews

142 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 3.964 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail
Cleaning (voormalige medewerker) –  Brussel14 januari 2019
Une journée de travail est assez pénible , le plus difficile sont les remises en doute du travail effectué par certains responsables.
Le plus agréable par contre est la possibilité d'effectuer des heures supplémentaires avantageuses
Pluspunten
Les heures supplémentaires plus relaxes
Minpunten
la pénibilité et la surveillance continue du travail
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote onderneming met doorgroeipotentieel
Account manager complex selling (voormalige medewerker) –  Vilvoorde10 januari 2019
Grote onderneming
Structureel en hoge verwachtigen
Pluspunten
Bedrijfsrestaurant
Minpunten
Hoge verwachtingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agréable mais fatiguant à la longue
nettoyage (voormalige medewerker) –  feb, ing26 december 2018
Je travaillais 3 heures le matin dans un établissement et 3 heures fin d'après-midi dans un autre établissement. Je nettoyais des bureaux
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer lieve werknemers
Poetshulp (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)10 december 2018
Een zeer sterke teamgeest
Je krijgt een schema die je optijd afkrijgt
Je hebt pauzes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk, beloftes worden niet nagekomen.
cleaning worker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)5 december 2018
Balans privé en werk was prima in verhouding.
Ik kreeg flexibele uren op mijn werf.
Het werk was leuk, maar ik kreeg geen kans om iets bij te leren,
om vragen te stellen, mijn leidinggevende zag ik zo goed als nooit op de werf. Ik moest zelf vragen achter bedrijfskledij en poetsmateriaal, anders kreeg/had ik niets. Beloftes komen ze niet na. Tegenspraak werd niet geduld. Gelukkig kreeg ik dank van de mensen zelf waar ik werkte, dit maakte mijn dag toch de moeite waart. Loonbrieven waren regelmatig niet in orde.
Pluspunten
flexibiliteit
Minpunten
geen poetsproducten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toujours à l'écoute des employer
Technicienne de surface (huidige medewerker) –  Sint-Lambrechts-Woluwe7 november 2018
journée de travail assez agréable l'aspect le plus difficile c'est qu'il faut accepter
Pluspunten
horaire flexible
Minpunten
être disponible a tout instant
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
société sournoise
technicien adsl (voormalige medewerker) –  bruxelles6 november 2018
restructure des services sans déplacé les employer vers des postes employé par des intérimaires
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agréable
Technicienne de surface (voormalige medewerker) –  Louvain-la-Neuve9 oktober 2018
travailler en tant que technicien de surface pour la première fois était assez difficile
Pluspunten
boissons gratuites
Minpunten
travaille difficile
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail ISS
Secteur Facility management (voormalige medewerker) –  Hognoul8 oktober 2018
Les journées sont toujours mouvementées et se ressemblent fortement.
Pluspunten
Matériel adéquat
Minpunten
Peu de temps pour une grande quantité de travail
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
job étudiant
nettoyage (voormalige medewerker) –  Anderlecht2 oktober 2018
franchement c'est le meilleur job étudiant car nous somme jeune et nous voyons le monde du travaille et sa nous motive a finir l’école
mais c 'est une belle expérience
si il m'appelle je vais direct sans discute
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkposten
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)25 september 2018
was een leuke ploeg om met samen te werken .leuke collegas en uren waren goed .Spytig dat ze meestal een rybewys vragen .
Pluspunten
leuk werk
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met toffe collega's
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)30 juli 2018
ik vond het leuk om bij ISS te werken.Er waren goede en vriendelijke collega's.
Pluspunten
genoeg pauzes
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
conditions de travail
Gérant de stations service SHELL (voormalige medewerker) –  Brussel28 juli 2018
Travail mis en confiance dés le début. Staff trés compréhensif et a l'écoute.
Pluspunten
travail amusant
Minpunten
pas de collégues
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
poetsen (voormalige medewerker) –  Antwerpen1 juli 2018
Het bedrijf is na 18uur leeg, dan kan ik op mijn gemak werken. Zonder gestoord te worden.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Niet alle producten liggen naast u.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een groot bedrijf
Poetshulp als vakantiejob (voormalige medewerker) –  Antwerpen28 juni 2018
Als je graag poetst dit op een goed tempo kan en goed betaald wil worden, is dit de job voor jouw.
Pluspunten
Veel voordelen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail agreable
Serveuse en restauration (voormalige medewerker) –  Brussel20 juni 2018
Travail tres agreable bonne ambiance
Etudiant tres agreable

Collegue agreable
Pluspunten
Rien a dire
Minpunten
Repas non gratuit
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
agréable
Comme Technicien (voormalige medewerker) –  Charleroi8 juni 2018
les heures de travail était superbe et pas très difficile
Pluspunten
travail facile
Minpunten
salaire
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail agréable
nettoyage (voormalige medewerker) –  Luik (stad)4 mei 2018
Travail très agréable, bons horaires, personnels agréables, lieu bien entretenu, bonne ambiance de travail
Minpunten
pas d'ATN
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Jobstudent (huidige medewerker) –  Lessines3 mei 2018
Ik werk in de week met vooraf bepaalde uren en in een gezellige werkomgeving. Iedereen is vriendelijk en er is genoeg eetmogelijkheid voor tijdens de pauzes.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
la meilleure
cleaning worker (huidige medewerker) –  Prayon25 april 2018
je travaille pour ISS depuis octobre 2017. Il y a beaucoup de respect entre collègues et l'ambiance est agréable, le chef d'équipe est toujours à l'écoute pour répondre aux questions, les collègues sont sympas et aiment échanger leur propre expérience au lieu de garder jalousement leur méthode de travail, bon salaire, entreprise très soucieuse des règles de sécurité, matériel adéquat. Seul bémol en commun avec la plupart des entreprises de nettoyage reste le temps de travail et la quantité de chose à faire.
Pluspunten
salaire, respect, matériel
Minpunten
il faut courir pour respecter le planning des travaux à effectuer
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ISS Facility Services. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 3.966 reviews
51.263
41.167
3884
2328
1324

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,4Bedrijfscultuur