Play YouTube video button
Jan De Nul Group
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Questions and Answers about Jan De Nul Group

See questions about

Ask or search question

Don't see your question? Post it publicly! Please don't submit any personal information.Guidelines
The best questions are directly relevant to Jan De Nul Group.
  • What is the work environment and culture like?
  • How are the working hours?
  • What are some tips for doing well in the interview?

9 questions

Neen dat niet. We werven je voor een bepaalde afdeling aan, zoals de Uitvoering, Technische Dienst of Survey en niet voor een bepaalde regio. Je vertrekt afhankelijk van de noden op dat moment.

Answered by Jan De Nul Group25 April 2019

Dat is afhankelijk van je werkplaats. Indien je op kantoor werkt, werk je met flexibele uren. Je start tussen half acht en negen en stopt tussen vier en zes. Je werkt acht uur per dag of 40 uren per week.In het buitenland wordt er meestal gewerkt van 7-19u.

Answered by Jan De Nul Group25 April 2019

Wij hebben geen kantoor in Polen. Het gebeurt wel eens dat we aan het werk zijn op een werf in Polen maar we kunnen niet garanderen dat jij daar kan werken. We werven je voor een bepaalde afdeling aan, zoals de Uitvoering, Technische Dienst of Survey en niet voor een bepaalde regio. Je vertrekt afhankelijk van de noden op dat moment.

Answered by Jan De Nul Group17 March 2020

Wij groeien nog dagelijks dus we zijn constant op zoek naar nieuwe collega's. Je kan best solliciteren voor een vacature die je aanspreekt of spontaan. Binnen de 3 weken na je sollicitatie nemen we contact met je op.

Answered by Jan De Nul Group17 March 2020

Voor sommige functies voorzien we vanuit het bedrijf een wagen, dit is een dienstwagen. Voor andere functies is een bedrijfswagen voorzien vanaf een bepaald aantal jaar ervaring in die functie. Voor het merendeel van de functies wordt echter geen bedrijfswagen voorzien.

Answered by Jan De Nul Group17 March 2020

Er is gratis soep en een betalende slaatjes bar.
Tot 10u kunnen er broodjes besteld worden.

Answered by Jan De Nul Group25 April 2019

Dat hangt er van af. Als ‘vrijgezel’ is de kans heel groot dat je samen met een collega een studio of appartement deelt. Als je er met je partner of gezin bent, krijgen jullie aparte huisvesting. Indien er in de omgeving geen lokale voorzieningen zijn, bouwen we een heus JDN-kamp met alles erop en eraan!

Answered by Jan De Nul Group25 April 2019

Op kantoor werk je veertig uur per week. Dus, je hebt, boven op je twintig dagen, nog recht op twaalf extra ADV-dagen. Bij de civiele afdeling volg je de periodes van het bouwverlof. Voor collega's op internationale werven, is het iets ingewikkelder. Dit leggen we graag persoonlijk aan je uit tijdens een telefonisch gesprek.

Answered by Jan De Nul Group17 March 2020

Uiteraard! Bij de start van je loopbaan krijg je algemene introducties in onze activiteiten, informatie –en softwaresystemen bovenop je job specifieke opleidingen. JDN investeert in jou en je ontplooiing. Je roest niet vast bij ons, wij investeren in je persoonlijke groei! Ben je aangeworven om te werken in het buitenland, dan word je ook voorbereid op de logistieke en administratieve aspecten van leven en werken in het buitenland en zal je specifieke technische cursussen krijgen.

Answered by Jan De Nul Group25 April 2019
Please note that all of this content is user-generated and its accuracy is not guaranteed by Indeed or this company.
Claimed Profile