Questions and Answers about Jan De Nul Group

Here's what people have asked and answered about working for and interviewing at Jan De Nul Group.

See Questions about:

Ask or search question

Don't see your question? Post it publicly! Please don't submit any personal information. Guidelines
The best questions are directly relevant to Jan De Nul Group.
  • What is the work environment and culture like?
  • How are the working hours?
  • What are some tips for doing well in the interview?

8 questions

Er is gratis soep en een betalende slaatjes bar.
Tot 10u kunnen er broodjes besteld worden.

Answered by Jan De Nul Group

Dat hangt er van af. Als ‘vrijgezel’ is de kans heel groot dat je samen met een collega een studio of appartement deelt. Als je er met je partner of gezin bent, krijgen jullie aparte huisvesting. Indien er in de omgeving geen lokale voorzieningen zijn, bouwen we een heus JDN-kamp met alles erop en eraan!

Answered by Jan De Nul Group

Neen dat niet. We werven je voor een bepaalde afdeling aan, zoals de Uitvoering, Technische Dienst of Survey en niet voor een bepaalde regio. Je vertrekt afhankelijk van de noden op dat moment.

Answered by Jan De Nul Group

Uiteraard! Bij de start van je loopbaan krijg je algemene introducties in onze activiteiten, informatie –en softwaresystemen bovenop je job specifieke opleidingen. JDN investeert in jou en je ontplooiing. Je roest niet vast bij ons, wij investeren in je persoonlijke groei! Ben je aangeworven om te werken in het buitenland, dan word je ook voorbereid op de logistieke en administratieve aspecten van leven en werken in het buitenland en zal je specifieke technische cursussen krijgen.

Answered by Jan De Nul Group

Dat is afhankelijk van je werkplaats. Indien je op kantoor werkt, werk je met flexibele uren. Je start tussen half acht en negen en stopt tussen vier en zes. Je werkt acht uur per dag of 40 uren per week.In het buitenland wordt er meestal gewerkt van 7-19u.

Answered by Jan De Nul Group

Claimed Profile