Jan De Nul Group Reviews

15 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 43 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Correct bedrijf
Afdeling Internationaal Transport (voormalige medewerker) –  Aalst8 maart 2019
Jan De Nul is een heel correct bedrijf naar voorwaarden toe.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf om voor te werken
Administratief bediende (huidige medewerker) –  Aalst9 januari 2019
Dankzij de glijdende uren en veel verlof (12 ADV) is de work/life balance super.

Ik was 1 maand in dienst toen ik samen met enkele collega's Start to run startte (op initiatief van de firma). Je kan onder de middag ook yoga doen, er zijn soms workshops (bvb koken), ...

Hoewel een groot bedrijf met veel werknemers toch een aangenaam contact met alle collega's in de wandelgang/lift/lunchruimte. Iedereen is vriendelijk !

Onthaal de 1ste dag= super! Samen met andere opstartende collega's kreeg ik eers een presentatie over JDN, daarna meteen enkele opleidingen over het bedrijf en over baggeren, ik kreeg mijn laptop, een korte rondleiding,...
Pluspunten
Glijdende uren, gratis soep, saladbar (betalend), sport onder de middag
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangenaam bedrijf om binnen te werken
11 weekse stage (voormalige medewerker) –  Aalst31 mei 2018
Bedrijf met zeer veel Know- how. Aangename werkomgeving
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great work environment
Operations Administrative Support (voormalige medewerker) –  Luxembourg, Belgium3 januari 2018
Very productive and intriguing company. Wonderful supervisor, everyone is professional. The projects are always interesting if yor into machinary. The scenery always changes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
global company with local mindset
Senior Buyer ad interim new build ships (voormalige medewerker) –  Aalst25 juli 2017
I spend one year at this company, and the most annoying was the KMO mindset for this global company with 4000 FTE's worldwide.
every purchase order was signed by the owner of the company in written signature, the purchase manager was having a signature approval of 150 euro.....
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf.
Vletschipper met taak-accent Survey (voormalige medewerker) –  Aalst Belgie15 juni 2017
Na een baan bij de Waterpolitie, in 2008 de overstap naar de Dredging gemaakt. Wereldwijd gewerkt. Veel geleerd en altijd met veel plezier bij DJN gevaren. Veel leuke collega's erbij gekregen. Interessant werk
Pluspunten
Mooie vloot, Nieuw materiaal, goede salariering, veel leuke collega's
Minpunten
Groot bedrijf en daarom "lange lijnen"
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kok plus aankoop buitenlaandd
kok ,aankoop voeding (voormalige medewerker) –  wereldwijd11 januari 2017
verantwoordelijke aankoop voeding buiten europa,kok aan boord van de schepen
Pluspunten
vergoeding
Minpunten
sfeer
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
enjoyable workplace with golf,table tenis and basketball
Seaman Welder Offshore (voormalige medewerker) –  Belgium6 april 2016
everyday keep in busy with daily task and priority job.
Sailing offshore and its safety related.
very flexible Captain and engineer.
excellent behaviours and open minded co-worker.
hardest part need to stay on board for long and 12 hours shift.
lots of entertainement on board,
Pluspunten
every month BBQ main deck while sailing
Minpunten
very long hours
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel leerzame werkomgeving
2nd engineer (huidige medewerker) –  Aalst, VLG2 oktober 2014
en typische dag op het werk is rondje lopen smorgens vroeg de logboek invullen dan kijken wat er als gepland onderhoud op schema staat en wat er nog extra te doen valt, werk verdelen over de dag, en dan rapporteren.
Pluspunten
gratis eten en drinken aanboord. verre reizen
Minpunten
werksfeer en werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede firma
Stortploegbaas (voormalige medewerker) –  Hofstade, VLG23 september 2014
Ik heb er graag gewerkt , helaas wilde ik niet naar het buitenland , en aangezien er in het binnenland zeer weinig werk was is onze samenwerking spaak gelopen .
Pluspunten
zeer goed loon
Minpunten
vriendjespolitiek
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve dagen geven goede voldoening
first operator ponton (huidige medewerker) –  Aalst, VLG4 mei 2014
Productieve dagen geven een goed gevoel , maar soms bij technische problemen moeten die ook zo vlug mogelijk herseld worden .
Pluspunten
Goede hotels om te slapen
Minpunten
soms rare uitvoerders staf
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stageplaats
Bediende - Stagiaire (voormalige medewerker) –  Aalst, VLG24 juli 2013
Bij dit internationale baggerbedrijf heb ik de verscheidene diensten van het secretariaat kunnen doorlopen, van receptie tot archief. Ik werd elke week tewerkgesteld op een andere afdeling en kwam terecht bij nieuwe mensen. Dit was een zeer leerrijke ervaring doordat ik veel kon opsteken van de manier van werken van anderen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and stressful work place
Chief mate / SDPO / 2nd mate (voormalige medewerker) –  Aalst, VLG11 mei 2013
Fast growing company. One of the biggest dragging companies in the world.Consist of group of companies. I worked in Off-shore division, rock dumping with a fall pipe, underwater construction.
Pluspunten
All meals included
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 7Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
It depends on the crew but over all view there is a good atmosphere
chief engineer (huidige medewerker) –  Aalst, VLG5 maart 2013
Jan De Nul is a good company but it is time after 13 years to explore myself more. I am living in Brazil in the state Santa Caterina, I am married and have 1 son. We are working 6 weeks on and 6 weeks off.
Pluspunten
accomodation and food
Minpunten
long travelling and travelling in your own time.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
curses mogelijkheden goed
cutterschipper (voormalige medewerker) –  aalst2 oktober 2012
te weinig groei mogelijkheden en te weinig waardering voor je inzet
Pluspunten
salaris
Minpunten
leidinggevende
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren

Zie meer reviews over Jan De Nul Group

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Jan De Nul Group. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 43 reviews
518
415
38
21
11

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Jan De Nul Group gesorteerd op locatie