Janssen Pharmaceuticals Employee Reviews

Found 42 reviews matching the search See all 772 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
ik had goede en leuke collega s
inpakster (Former Employee) –  Beerse8 September 2019
Ik heb veel bijgeleerd in de tijd dat ik bij janssen gewerkt hebt.Het hecht veel belang aan orde en stiptheid maar dat is ook nodig om tot een goed resultaat te komen.Tof bedrijf om te werken
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
tijdelijke job voor mezelf
Technisch operator (Former Employee) –  Beerse15 October 2018
Weinig doorgroeimogelijkheden, leuke job maar was ideaal om terwijl mijn woning te bouwen.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer groot bedrijf waar men oog heeft voor de mens.
IT Manager (Current Employee) –  Antwerpen (provincie)11 October 2018
Het bedrijf zet zich goed in voor de gezondheid van de medewerkers.
Zo is er bijvoorbeeld een Health Center / fitness zaal.

De cultuur is hierarchisch aan de ene kant en informeel aan de andere kant. Dit hangt ook wel van de afdeling af.

In mijn lange carriere bij het bedrijf heb ik geleerd te werken vanuit de klant. Dit terwijl de IT wereld graag diensten oplegt.

Het moeilijkste van mijn baan als Continuous Improvement Manager was mensen, verspreid in de EMEA regio, te motiveren om tijd te investeren om te verbeteren. Dit terwijl de winst uiteindelijk groter kan zijn.

Het leukste van mijn baan was het werken met collega in de hele EMEA regio. Verschillende culturen, verschillende persoonlijkheden. Erg uitdagend!
Pros
Fitness onsite, goed restaurant voor de lunch, loopbaan coaching, goede arbeidsvoorwaarden
Cons
Hoge werkdruk binnen mijn organisatie
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Very fun workplace - great opportunities
Warehouse specialist (Current Employee) –  Antwerpen (provincie)1 July 2018
Janssen Pharmaceutica is a very nice place to work. Only over the past years they've changed salary classification and now pay even worse than logistics companies...
Cons
High work pressure - low salary
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangename uitdagende functie en werksfeer
Allround (Former Employee) –  Beerse7 March 2018
Ik heb enorm veel bijgeleerd en kunnen groeien in mijn job. Ik heb van kwaliteitscontroles van narcotica en klinische studies, staalnames nemen, in SAP gegevens verwerken en producten uitvragen, vernietigers uitvragen/controleren en verwerken in SAP, schadegevallen behandelen, mailing, telefoons, back-up teamlead, planningen opmaken, ...
Pros
Heel goede verloning en veel vakantiedagen en veel voordelen
Cons
Geen werkzekerheid
Was this review helpful?Yes 2NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
ingehuurd
Onderhoudstechnieker , lasser , electriciteit (Current Employee) –  Geel12 December 2017
13 jaar in onderaanneming voor de firma SPIE gewerkt
eigen , beslissingen over de reparatie
zeer strenge veiligheids regels
Pros
veiligheid op het werk
Cons
veel tijdverlies met vergunningen
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een geweldig bedrijf met internationale contacten, heb fantastische mensen leren kennen en veel gelegenheid gehad om zelf te leren
Administratieve Assistente (Former Employee) –  Beerse1 November 2017
Binnenkomen en iedereen goede morgen gaan wensen, alleen niet als de kantoordeur toe was, dat betekende "niet storen".
PC opstarten en agenda's van alle managers bekijken, checken of vergaderzalen en apparatuur ok is.
E-mail checken op dringende zaken, checken met lopende werkzaamheden en belangrijke/dringende jobs eerst afhandelen.
Plannen van teammeetings, dit gebeurde jaarlijks, soms halfjaarlijks, maar moest ook regelmatig opgevolgd worden: soms nieuwe teammembers, als het mensen uit de US waren, meetings naar namiddag plaatsen. Vaak erg ingewikkeld: ik werkte voor een 8-tal managers waarvan sommige 3 of 4 projecten hadden en voor elk project een team wetenschappers.
Voor de lunch e-mail checken. Na de lunch, kleine fietstocht door het bedrijf om zuurstof op te doen.
Op administratief gebied heb ik enorm veel bij Janssen geleerd. Toen ik er begon, werd er nog niet met PCs gewerkt! Dus ik heb alles op gebied van PC op het bedrijf geleerd.
Ik heb ook vele cursussen op het gebied van "personal development" mogen volgen.
De bedrijfscultuur bij Janssen Pharmaceutica is waarschijnlijk één van de beste, zoniet de beste in België.
Het moeilijkste was misschien voor mij de laatste jaren om de werk/privé balans goed te beheersen.
Leuke dingen waren het organiseren van congressen met een internationale groep deelnemers.
Maar vooral ook de fijne groep waarvoor ik de laatste 15 jaar voor gewerkt heb.
Pros
glijdende uren, goede voorwaarden, hospitalisatie, extra legaal pensioen, goede cafetaria aan vriendelijke prijzen, groene omgeving
Cons
de afstand woon-werk
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
werken en collegas was goed.
Hulpoperator (Former Employee) –  Beerse12 October 2017
Ik heb 3 jaar gewerkt bij et Janssens Pharmaceutica als hulpoperator op de produktie afdeling Nazicht. Mijn functie was om elke dag maximaal 1400 spuiten manueel na te zien. De collegas waren leuk, er werd altijd gecommuniceerd over het werk.
Pros
Elke week vers fruit.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Management Assistant (Former Employee) –  Merksem29 August 2017
Zelfstandig werken
Veel verantwoordelijkheid als interimaris
Heel veel toffe collega's
Heel leuke, amicale werksfeer
Pros
Gratis fruit, gratis Roycosoepen
Cons
Spijtig genoeg geen tussentijdse beoordelingen over prestaties
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werksfeer
Cleaner keukenmedewerkster afwasser (Current Employee) –  Beerse14 June 2017
Ik werk graag steek graag de handen uit de mauwen
Zie werk liggen en ben altijd beschikbaar
Pros
Toffe werksfeee
Cons
Geen
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangename werkomgeving en collegialiteit
administratief medewerker/project manager (Former Employee) –  Beerse5 June 2017
- Een typische dag op het werk kan ik het best omschrijven als een aangename werksfeer, werk komt eerst, er mag uiteraard wel gelachen worden. Pauze is noodzakelijk voor een goede collegialiteit.

- De belangrijkste dingen die aangeleerd werden waren: Leiderschap, nieuwe programma's.

- Management was aanwezig, aangenaam in de omgang en recht door zee.

- Het moeilijkste van de baan waren de strikte deadlines.

- Het leukste van de baan, waren de taken en de omgang tussen collega's.
Pros
Grote keuze aan eten tijdens pauze.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
A big pharma company
Scientist (Former Employee) –  Beerse, Belgium15 April 2017
Good compensation. Typical corporate culture, a bit buracraticl. The campus is huge, and the company offer good food and welfare to the employees. The promotion is slow within.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werksfeer onder collega's
schoonmaak (Current Employee) –  Beerse30 March 2017
Het is een goed bedrijf met een mooi loon. Enkel een betere begeleiding zou leuk zijn.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
perfecte werksetting
Kwaliteitsdeskundige (Former Employee) –  Beerse12 March 2017
een bedrijf waar je in kan groeien en je eigen inbreng zeker wordt gewaardeerd. eten aan een schappelijke prijs. genoeg pauzes. Aangename collega's, glijdende werktijden.
Pros
gewoon een perfecte werkplaats
Cons
reorganisaties en de Amerikaanse inbreng
Was this review helpful?Yes 1NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Inneficient Swamp
Ninja (Current Employee) –  Beerse1 March 2017
One step forward three steps back is the management style. Absurd processes that keep building its own complexity at expense of speed , efficiency and cost. Worshiping thoughtless process minutia they continue to ignore tremendous lack of quality in almost every aspect of their work. 90% of the time they engage in fixing things that are broken due to their convoluted processes. Entrenched bureaucracy at the top driving the company of the cliff while thoroughly ignoring a big picture. No talent , no ability just blind following down the rabbit hole of inefficiency. Worshiping of stupid processes created by people who have never seen the world outside of Janssen. Incredible capacity to make the simplest things convoluted and complicated.
Pros
Company has a lot of money & it throws it around for nothing
Cons
Nothing goes as planned
Was this review helpful?Yes 1NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Stagnant pool of Kafkaesque bureaucracy
Ninja (Former Employee) –  Beerse25 October 2016
A lot of people have been there most of their lives, they have no clue how things are done elsewhere or could be improved and just try to indoctrinate everyone in theri own ineffective way of working & thinking.Focus of the company is on documenting daily work without any attention paid to quality or process improvement. When gross errors or delays happen they just throw bodies at the problem. They don't take any steps to prevent the same errors from happening in the future, they often reject suggestions on how to improve the process, stating that they rather be consistent than improve. We have done it this way for so long we not going to change it now- this is verbatim what they say.Fear of innovation, resistance to change, incredible lack of focus from the management. If you have time work will fill that time-that is how Janssen operates. Incredible penchant for pointless bureaucracy that has no return on investment (see lack of focus). Culture of bureaucratic complacency. Only outside efficiency consulting firm can move this 'rock'. People inside the company are too calcified and too committed to theri way of doing things-it became their culture. Inefficiency, lack of planning or forethought, lack of risk assessment. Janssen is all Quality Control and no Quality Assurance.
Pros
It exists
Cons
It exists
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer goede werkgever
Chemische operator (Current Employee) –  Geel1 October 2016
Ben zeer tevreden over deze werkgever zowel naar de werkuren in hun volcontinu systeem als het werk op zijn eigen. Mooi verzorgd bedrijf waar veiligheid echt hoog in het vandel staat. Verloning en extra legale voorwaarden zijn uitstekend.
Helaas gaat de productie nu wat minder waardoor mijn tijdelijk contract niet omgzet kan worden in een vast contract.
Pros
Loon, veilige werkomgeving, goede werksfeer
Cons
Interne communicatie tss verschillende diensten kan beter
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productieve en gezellige werkomgeving
Primaire afdeling - hulp operator (Former Employee) –  beerse30 June 2016
contract van 3 jaar, veel geleerd, toffe collega's, leuke werksfeer. veel afwisseling, iedereen zeer behulpzaam, dagelijks dingen bijleren,
Pros
elke dag iets bijleren
Cons
tijdelijk contract
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een goed georganiseerd bedrijf.
Receptioniste - Telefoniste - Bediende (Former Employee) –  Beerse31 May 2016
Het onthaal en kennismaking met het bedrijf was zeer goed. De richtlijnen om het werk uit te voeren waren tot in de details uitgewerkt. Teamgeest was ook goed; werken met mensen van mijn eigen leeftijd. Ik vond de farmaceutische sector interessant alhoewel nu mijn focus is verlegd op alternatieve producten en terug naar de natuur (kruiden). Zou ik geconfronteerd zijn geweest met testen uitgevoerd op dieren, dan zou ik er zeer ongelukkig geweest zijn. De incentives waren prima en de verloning uiteraard zeer goed. We konden gaan eten in het bedrijfsrestaurant doch ik vind dat meer kan ingespeeld worden op dieetvoeding en alternatieve gerechten klaargemaakt met minder vet en room, eventueel vegetarische gerechten ook. De arbeidsuren vielen mee.
In Geel zat ik in een lokaal volgestouwd met computers en vier à vijf mensen met als gevolg dat ik daar ribbeldij opgedaan heb; door de warmte van de computers kreeg ik diepe lijnen in mijn benen wat een aantasting is van de cellen en hier werd weinig aandacht aan besteed op de medische dienst.
Ik heb geleerd dat ik mezelf niet heb kunnen ontplooien, noch mezelf ontdekken. Ik werk ook liefst alleen aan een project.
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Variabel werk
Operator Packaging and Labeling (Current Employee) –  Beerse26 February 2016
Goede werksfeer, Het is helaas enkel via interim met weekcontracten.
Was this review helpful?YesNo 1Report
Claim this company page

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Janssen Pharmaceuticals. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,2
Based on 772 reviews
5345
4310
376
226
115

Ratings by category

4,0Work/Life Balance
4,1Salary/Benefits
3,6Job Security/Advancement
3,8Management
4,0Culture

Janssen Pharmaceuticals Reviews by Location