JBC Employee Reviews for Verkoper (m/v)

Found 24 reviews matching the search See all 134 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Geen goed management
Verkoopster (Former Employee) –  Sint-Denijs-Westrem4 February 2020
Bazen zijn veel weg, op reis... ook wanneer er nog geen stabiel team is. Veel overuren, wordt niets met gedaan, worden ze kwaad om. Niet dankbaar voor de goede dingen, zien alleen de negatieve punten. Vergelijken iemand van een half jaar met iemand van jaren ervaring. Je wordt gekleineerd, zwart gemaakt, geloven je nooit, controleren je constant via camerabewaking. Wekelijks andere uren wat je maar een week op voorhand weet. Geen vast team (mensen wegvallen, nieuwe mensen bij). Heel leuke momenten bij gehad, maar helaas waren de woorden achter de rug en achteraf pijnlijk om te horen. Op de vacature staat contract onbepaalde duur, vast contract, maar je moet eerst een opleidingstraject vanuit de vdab doen en dan nog 3 contracten bepaalde duur.
Pros
Budget kledij als uniform, niet vroeg opstaan, gemakkelijk bereikbaar
Cons
Bedriegelijke vacature, communicatie met bazen, bazen veel weg
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Verkoopsmedewerker (Former Employee) –  Turnhout14 July 2019
Duidelijke afspraken maakt het aangenaam werken bij jbc. Ieder heeft zijn afdeling.de winkel is familiair dit maakt het verkopen ook aangenaam.
Pros
Maaltijdcheques
Cons
Werken op feestdagen
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
geweldig team!
Verkoopsmedewerker (Former Employee) –  Tienen2 May 2019
Ik heb vooral vele taken kunnen opfrissen, door mijn vroegere kennis in de verkoop.
Heb als stagiaire veel kansen gekregen om mij volledig te kunnen ontplooien, namelijk eigen wanden maken, koppen, etaleren, etc...
Pros
Gratis koffie en water
Cons
Soms in de namiddag, heel lang wachten, om heel eventjes te kunnen pauzeren
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Super leuke job
Eerste verkoopster (Former Employee) –  Deinze20 July 2018
Altijd een super leuke job geweest maar past gewoon niet meer bij mijn privé leven wat ik heel spijtig vind!
Pros
Goede baas!
Cons
Weekends en feestdagen werken
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een leuke winkel maar niks voor mij
Verkoopster/Kassa (Former Employee) –  Weert13 June 2018
Een winkel waar de juiste persoon een fijne tijd kan hebben .
Pros
fijne collega`s en uren
Cons
weinig personeel wat het vaak wel eens moeilijk maakte
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productieve werkomgeving, minder goed management
verkoopsmedewerker (Former Employee) –  Vlaams-Brabant9 April 2018
JBC Leuven was de eerste plaats waar ik ooit een studentenjob begon. De collega's waren er gezellig en in het begin verliep alles goed. Het laatste jaar echter werkte ik er niet meer graag. Het management was dikwijls zeer onrespectvol naar het personeel toe.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke winkel met hele vriendelijke winkelmedewerkers
Verkoopsmedewerker (Former Employee) –  Boortmeerbeek8 March 2018
-Winkel op orde houden.
-Klanten advies geven.
-Paskamers op orde houden.
-Eventueel een kledingstuk bestellen voor een klant.
-...
Pros
Leuke maar serieuze werkplaats
Cons
Geen koffie
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Veel beleving op de werkvloer
Verkoopster (Current Employee) –  Wetteren1 March 2018
Klant staat centraal! Veel sociaal contact
Toffe collega’s.
Pros
Personeels korting
Cons
Rekening houden met weekendwerk en feestdagen werken
Was this review helpful?Yes 3NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leidinggevende Is een pester
Verkoopster (Former Employee) –  Kalmthout10 January 2017
Familie bedrijf dus heel vaak gespannen sfeer
directie niet zo vriendelijk
collega's ook niet
En feestdagen en overuren worden heel slecht gecompenseerd !
Pros
Gratis kleding budget
Cons
Geen motiverende directie en bazen
Was this review helpful?Yes 3No 7Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
geen positieve sfeer
VERKOOPSTER (Former Employee) –  Aalst5 January 2017
je wordt er als mens behandeld als nummer.

geen respect voor cliënteel
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productief
Area Visual Merchandiser (Former Employee) –  Houthalen-Helchteren Houthalen19 December 2016
*mogelijkheden voor diverse opleidingen
*Aangename werksfeer
*Familiebedrijf
*Diversiteit in de job
Pros
gratis fruit
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een hele toffe werksfeer
Verkoopster (Current Employee) –  Oostende27 April 2016
In de JBC is het echt tof om te werken, ze zijn vriendelijk tegen je, ze houden rekening met je. Daar ben je geen nummer maar echt een collega.
Ik had het niet verwacht dat ik het daar zo leuk zou vinden, iedereen van het personeel is er zo tof om mee samen te werken!
Pros
af en toe krijg je een attentie.
Cons
Soms niet altijd even duidelijk over de werkdagen dat gepresteerd zal worden.
Was this review helpful?Yes 7No 3Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goede collega's
verkoopster (Former Employee) –  Aartselaar23 March 2016
Ik heb tijdens mijn periode in jbc niet veel bij geleerd .
Ik heb nooit achter de kassa mogen staan wat ik heel jammer vind .
De collega's waren zeer vriendelijk
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werksfeer
jobstudent Verkoopster (Former Employee) –  Balen, VLG22 January 2016
Ik zet mijn spullen weg en vraag als jobstudent welke afdeling ik die dag moet onderhouden. Ik begin eraan en als ik zie dat ze een tweede kassierster nodig hebben ga ik hierbij helpen. De collega's zijn gezellig en zijn wel eens in voor een praatje. De directie is heel strikt en zegt wanneer je het slecht hebt gedaan. In het begin is het heel wat om te onthouden maar ze helpen je goed verder waardoor het minder moeilijk werd.
Was this review helpful?Yes 1No 4Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
2 gerantes in 1 winkel ..
Verkoopster (Former Employee) –  Tielt-Winge17 September 2015
Moeder en dochter samen in 1 winkel gaf zo nu en dan een gespannen sfeer.
Pros
de korting op aankopen
Was this review helpful?Yes 5No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Jbc
Verkoopster (Former Employee) –  Kalmthout20 March 2015
Leuke werk maar wel hard werken. Heb veel over mode geleerd en hoe je commercieel dingen kan presenteren en verkopen.
Pros
gratis kleding budget
Was this review helpful?Yes 6No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
beste studentenjob
Verkoopster (Current Employee) –  Lommel, VLG14 March 2015
Ik heb als student bij JBC gewerkt. Ik kan mij geen betere job wensen.
De baas van JBC Lommel is zeer vriendelijk en houdt rekening met je schoolwerk.
Pros
korting
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
kort bij huis
Verkoopster, JBC te Overijse (Former Employee) –  Overijse, VLG5 January 2015
stockbeheer
niet veel geleerd
directie niet zo vriendelijk
collega s ook niet
Was this review helpful?Yes 2No 3Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Samenwerkend team
verkoopster (Former Employee) –  Wetteren, VLG12 February 2014
Het is gezellig om in de winkel samen te werken met de collega's.
Een typische dag is het weghangen van kleding, het etiketeren van kleding, het opmaken van de kassa, de winkel openen en sluiten en het bedienen van de klanten. Het nadeel aan deze job is een laag inkomen ookal werk je op zaterdag en zon- en feestdagen. En daar hebben de bazen niet veel begrip voor het personeel.
Was this review helpful?Yes 10No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige sfeer en team
verkoopsmedewerker jbc (Former Employee) –  verkoopster7 January 2014
de doorgroei mogelijkheden en sfeer bij JBC zijn een motivatie om door te zetten plus de opleiding inv de mistery shopper en klanten overzicht veld zijnn ook super leerrijk niet alleen binnen dit team maar das een algemene regel en opleiding die van past komt in ieder kledingketen verder vind ik het salaris en team verband een ok waart verder zou ik zegge ik ben blij da ik deze kans gehad heb en zou hem zeker op nieuw aangaan

mvg rebecca
Was this review helpful?Yes 5NoReport
Claim this company page

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at JBC. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,6
Based on 134 reviews
543
428
338
219
16

Ratings by category

3,5Work/Life Balance
3,3Salary/Benefits
3,2Job Security/Advancement
3,3Management
3,4Culture