Johnson Controls Reviews

21 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.582 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productiearbeider en teamleider
Productie-arbeider / teamlieder (voormalige medewerker) –  Assenede15 juli 2018
Op Johnson Controls ( nu Adient) werkte ik in de vaste nacht en dit gedurende bijna 14 jaar. In de beginjaren was ik alleen maar productiearbeider. Later werd ik polyvalente arbeider. En de laatste jaren was ik vervangend teamleider. En de laatste 4 maanden was ik echt teamleider. Elke dag had je vaste post die je moest doen. Maar er was genoeg afwisseling als polyvalente arbeider en als teamleider had je de leiding over je ploeg/ lijn.
Ik heb dit werk altijd heel graag gedaan en steeds goed werk afgeleverd. In het bedrijf worden autozetels gemaakt, de voorzits en de achterbanken voor de Volvo -auto’s.
Pluspunten
Maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering en veiligheid
Minpunten
Disipline
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Respectvolle samenwerking
Facility Coördinator (voormalige medewerker) –  Vilvoorde ( bij Novartis)13 juli 2017
In heel mijn carrière was de samenwerking met managers van JC de fijnste.
Pluspunten
Overname ancienniteit (18jaar)
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Challenging job
Executive Assistant (voormalige medewerker) –  Diegem - Belgium4 juli 2017
as I was responsible from more than 1 VP I had to find time for all of time - so time management was very important to make sure they all god the needed administrative support
Pluspunten
Independant working
Minpunten
They moved to London
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
very good
Administrative Assistant (voormalige medewerker) –  Diegem21 maart 2017
this is a great company to work for. A typical day is busy but balanced. I have learnt team spirit and adaptability. The workplqce culture is really strong and it makes you feel part of a big organization. I had no hardest part in my job just combination of busy situations. The most enjoyabel part is being an help for the colleagues and the team.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Best company that I been working for
Senior IT Support Specialist (voormalige medewerker) –  Brussels4 januari 2017
Comfortable conditions to work and team climate. Reasonable requirements. Interesting tasks and projects. Flexible working hours.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
operator
operator Car seats (voormalige medewerker) –  Geel18 augustus 2016
werkte hier met een tijdelijk contract maar de wersfeer was er erg goed en fijn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangename werksfeer in een multinational
Customer Service Employee (huidige medewerker) –  Diegem9 mei 2016
fijne werksfeer, toffe collega's
zeer goede balans werk-privé
flexibel
treinabonnement 100% terugbetaald
(eerste klas abonnement vanaf 50+)
Pluspunten
treinstation op 2 min wandelafstand
Minpunten
geen warm eten mogelijk op het werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer
ARBEIDSTER (voormalige medewerker) –  Geel25 februari 2016
Goede voorbereiding voor mijn carriere bij JC INT, Heb hier een mooie kostenbesparing kunnen realiseren door kwaliteitskontrole en herstellingen inhouse te doen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel persoonlijke ontwikkeling gemaakt
BEDIENDE (voormalige medewerker) –  Geel, Cost analyst25 februari 2016
Veel ervaring opgedaan binnen een internationaal kader en mijn talen goed kunnen ontwikkelen.
Leren werken onder stress situaties waarbij ik de behoefte van de klant en de kosten van ons bedrijf optimaal moest benutten.
Leiderschapskwaliteiten opgedaan waarbij ik rekening moest houden met de waarden en persoonlijkheden van mijn mensen, het sturen van een team in het buitenland.
Jammer dat we niet tot een consensus zijn kunnen komen anders had ik daar nog gewerkt, het was een boeiende job.
Pluspunten
Veel gereisd en sterke business partners ontmoet
Minpunten
Te veel moeten reizen toen ik moeder was
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed genoeg
Productiemedewerker assemblage autozetels (voormalige medewerker) –  Geel9 september 2015
was mijn eerste keer in een fabriek, heeft me tempo bijgebracht.
wel weinig afwisseling
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Assemblage van zetels voor Volvo Cars Gent.
Manufacturing Team Member (voormalige medewerker) –  Assenede, VLG20 augustus 2015
Iedereen heeft een eigen werkstation waar iedereen elk een onderdeel vervaardigd om zo tot het eind geheel terecht te komen.
Elk model wordt vrijwel op een andere lijn gebouwd. Ik ben tewerkgesteld bij model XC60. Elk van deze lijnen heeft een gebiedscoach, die persoon houdt de hele werkproductie onder controle. Daarboven staat een supervisor.

Collegiaal zijn is hier een belangrijk aspect in.

Ik had de vaste nachtdienst en geziene ikzelf in Antwerpen woon is de afstand tussen werk en thuis een vrij grote trip. Daarom dat ik meer iets zoek in Antwerpen zelf wat zowel op gebied van haalbaarheid naar het werk toe en privé gezien een voorruitgang gaat zijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige werkplaats
producktie medewerkster bij de interieur sectie (voormalige medewerker) –  assenede14 juli 2015
gezellige sfeer, het bedrijf werkt met dagelijkse target systeem dus het is hard werken maar wel afwisselend. Leuke collega,s aangename supervisors. Het leukste was dat je elke dag een ezel bruggetje ontdekt of krijgt te horen die toch een afwijking geven aan de werkelijke werk procedures. Als je geen hoge tempo heb dan hoef je daar niets te zoeken.
Pluspunten
maaltijd cheques
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bon
Opérateur,contrôleur,réparateur,magasinier (voormalige medewerker) –  forest ( dans le site audi1 april 2015
une bon journée,pas beaucoup,bon,trés bon,des problèmes multiples a résoubre,la satisfaction de son travail
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail trés conviviale et organisé.
Ouvrier de production (voormalige medewerker) –  bruxelles17 februari 2014
j'ai bien aimé travailler chez johnson controls automotives.tout etait bien chez eux mais malheureusement la société a délocalisée .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collegas
controleur (huidige medewerker) –  Zelzate, VLG11 februari 2014
nacht werk ,controle van onderdelen van auto's,goed zorgende directie,allemaal waren ze aardig ,geen moeilijkste,alles was leuk bij de baan
Pluspunten
cheek voor boodschapen
Minpunten
--
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangename werksfeer.
Operator (voormalige medewerker) –  Assenede17 januari 2014
Aan de band staan en een deadline halen op het einde van de dag.
Geleerd hoe de stukken op elkaar moeten gemonteerd worden en hoe een auto er vanbinnen uitziet..
De directie was er altijd.
Het moeilijke van de baan was de tijd die we te weinig hadden om de deadline te halen door zieke mensen.
Het leuke waren de collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travaille agréable
Team leader de production (voormalige medewerker) –  Anderlecht30 december 2013
Sur une journée de huit heures avec des pauses toutes les deux heurs, mon post consistait à vérifier, contrôler et commander les stocks, ensuite préparer et transporter les matériaux vers les chaines de productions.
Pluspunten
chèques repas
Minpunten
favoritisme envers les ouvriers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer op Johnson Controls
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Assenede, VLG8 juli 2013
Ik vind dit werk minder leuk doordat er geen interactie is met "klanten".
Natuurlijk word je voor dit soort werk goed vergoedt.
Mij ligt het minder.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Internationaal firma met veel mogelijkheden
Financial Controller (voormalige medewerker) –  Westerlo15 maart 2013
Johnson Controls heeft mij de kans gegeven om veel te leren en door te groeien tot financieel controller. Open omgeving waar geen strikte regels gelden en waar iederen de kans krijgt om zijn mening te geven.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik ben een gedreven persoon, zou graag in een verzorg bedrijf starten waar iedereen meetelt als arbeider.
Leidinggevende (voormalige medewerker) –  Assenede10 september 2012
Op Johnson leverden we dakbekledingen en tunnelconsoles op Just in Time.
Heb veel geleerd. Ben eerst begonnen als operator dan trainster en dan leidinggevende functie.
Kwaliteit en kwantiteit was zeer belangrijk. Men streefde op de vooropgestelde aantal te behalen in een aangename sfeer.
Heb daar zeer leuke momenten gehad, jammer afscheid moeten nemen omdat ik overdag werk zocht. Deed 8 jaar de vaste nacht.
Pluspunten
verloning was goed
Minpunten
in de nachtmoest men zijn plan trekken, was precies een verlaten eiland!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over Johnson Controls

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Johnson Controls. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 5.582 reviews
51.819
41.852
31.197
2387
1327

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Johnson Controls gesorteerd op locatie