Katoen Natie Reviews

42 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 160 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Średnio polecam
operator wózka widłowego (voormalige medewerker) –  Oost-Vlaanderen16 juli 2019
Ogólnie praca nie najgorsza ale kadra i sposób postępowania z procownikami zostawia wiele do życzenia
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very Toxic Environment to work for.
Systems & Storage Engineer (huidige medewerker) –  Antwerpen (provincie)4 juli 2019
Low culture, awful working conditions, politics to the level of unproductivity. No flexibility at work at all. Jobs and projects are not equally given to the engineers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
pauze in een container
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)8 mei 2019
ik heb geleerd dat ik niet kan werken zonder een beetje sociaal contact. je wordt bij de katoen natie in een heftruck gestoken en dan moet je maar uw plan trekken, zonder enige voorbereiding.
Pluspunten
veel pauze
Minpunten
weinig sociaal contact
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer ,gratis drankautomaat en pauze wordt betaald
Magazijnier (huidige medewerker) –  Kallo12 april 2019
De mensen zijn altijd bereid te helpen.Ze zijn vriendelijk en sociaal.
Pluspunten
Maaltijdcheque+loon
Minpunten
Ver gelegen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very enjoyable role where there was no possibility of just counting minutes till the shift ends
Warehouse Operative (voormalige medewerker) –  Oost-Vlaanderen16 maart 2019
I simply loved it, we could choose from morning or evening shifts (nights only if necessary), I met lot of new people from all over the world and everybody was very nice and we were going together towards the common target: to satisfy all the costumers needs
Pluspunten
Very nice working hours, supervisors always helpful
Minpunten
Maybe absence of the food shop on the site
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
it was a fine place to gain working experience
Job student (voormalige medewerker) –  Antwerp Kallo16 februari 2019
tedious but some warehouses were fun to work in than others.
Some team leaders and/or supervisors were tolerant and accepting of students while others were more like bullies.
Workplace culture = be on time
Pluspunten
different warehouses, so different things to learn
Minpunten
buses were over crowded
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Work in Katoen Natie
Inbound, Outbound (huidige medewerker) –  Kallo10 december 2018
It is being a good experiencie in the Company i got knowledge in logistic, they listen the opinion of each worker and they are strict with the rules, safety, productivity, etc.

the most difficult part for me is the company is really far away.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte ervaaring
arbeider magazijnier (huidige medewerker) –  Beveren1 november 2018
respectloze bazen moet steeds van 1 kant komen geen vertrouwen
werk volk wordt als beesten behandeld
Minpunten
niets is gratis
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
multicultural environment
Warehouse full time staff (huidige medewerker) –  Antwerpen19 juni 2018
Nice place to start working if you are new in Belgium as they don't require dutch which is a great thing if you already want to gain some money.

If you like logistics, at Katoen Natie you have a lot to learn from.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
The Sky is the limit
Preventieadviseur (voormalige medewerker) –  Kallo17 juni 2018
Bij Katoen Natie krijg je de mogelijkheid om te groeien maar je moet hezelfde tonen en of bewijzen, alles kan het is een kwestie van willen .
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkzaamheid
Onderhoudsmedewerker (voormalige medewerker) –  Kapellen14 juni 2018
goed om een ervaring op te bouwen in de onderhoud.
Pluspunten
gratis drank zoals koffie, water en thee
Minpunten
soms slechte timing van werkuren
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe collega's maar weinig organisatie
magazijnier/heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Antwerpen kalo Melsele30 maart 2018
Heb er altijd graag gewerkt veel uren gedaan altijd goed verdient maar ben maand geleden in Malle komen wonen ik ging met de fiets naar de haven van Brasschaat maar malle is wat te ver op met de fiets te doen
Pluspunten
Werkzekerheid mag altijd trug komen
Minpunten
Organ
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mensen zijn lief daar.
Horeca, magazijn, verkoop (voormalige medewerker) –  Beveren19 maart 2018
Geen zware werk
Je verdient een mooie loon
Je leert nieuwe mensen kennen
Gezellig aan de tafel (pauze)
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Vroege shift is beetje lastig soms.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive
Job Student (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)11 februari 2018
As a job student, it was a day to day call of duty so there wasnt that much fun. We (students) worked knowing that day may be our last because it was a day to day contract
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Variatie in werk en alle culturen aanwezig
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Kallo5 december 2017
Leuke omgeving leuk afwisselde job altijd bereikbaar met bus van katoen natie zelf leert veel van scanners picking en packing transpallet gebruik. Veiligheidsnormen zeer belangrijk om toe te passen
Pluspunten
Gratis water en koffie
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pressure work
Arbeider (huidige medewerker) –  Antwerpen20 juli 2017
The job is nice, not bad. The problem are the leaders, most of them. It is because they continuously keep making a pressure to the employers, even without reasons. This makes you work with stress and starting getting confused.
But it is not a big problem. As long as you are correct in your work, nobody can complain and you did no mistakes, is nothing to worry about. Most of the colleagues are nice people, so its a good environment. It happens also that the leaders are friendly and everything goes really good, the time flows.
In conclusion, every job has pros and cons, but is good.
Pluspunten
Added lunches
Minpunten
Short breakes
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ambiente de trabajo se conoce mucha gente
Mozo de almacén (voormalige medewerker) –  Amberes, Belgica9 juli 2017
Muy buen ambiente de trabajo, con mucha facilidad para aprender el oficio.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving vele culturen bijeen
Student job (voormalige medewerker) –  Kallo8 juli 2017
Ik zelf vind katoen natie eigenlijk wel een moeilijke job voor student. Tog werk ik daar, maar je word er wel goed voor betaald vind ik en ik vind het wel leuk om andere mensen te leren kennen want er zijn heel veel culturen bijeen. Het is wel gezellig als je met veel andere culturen samen werkt. En katoen natie is wel eigenlijk en aanvaardbare job.
Pluspunten
Gratis drank
Minpunten
Niet mogen zitten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productie
Inpakker (voormalige medewerker) –  Kallo18 mei 2017
'Ik heb hier geleerd dat ik graag werk , Mijn collega's waren gezellige en vriendelijke.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard work
Team leader (huidige medewerker) –  België13 april 2017
Uma grande companhia que tem muitas culturas e multi línguas nem sempre as normal de segurança são as mais seguras .... Óptimo lugar pra se começar e ganhar experiência
Pluspunten
Free coffe
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Katoen Natie. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 160 reviews
537
440
335
224
124

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,1Bedrijfscultuur

Reviews over Katoen Natie gesorteerd op locatie