Katoen Natie Reviews

34 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 126 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
multicultural environment
Warehouse full time staff (huidige medewerker) –  Antwerpen19 juni 2018
Nice place to start working if you are new in Belgium as they don't require dutch which is a great thing if you already want to gain some money.

If you like logistics, at Katoen Natie you have a lot to learn from.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkzaamheid
Onderhoudsmedewerker (voormalige medewerker) –  Kapellen14 juni 2018
goed om een ervaring op te bouwen in de onderhoud.
Pluspunten
gratis drank zoals koffie, water en thee
Minpunten
soms slechte timing van werkuren
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe collega's maar weinig organisatie
magazijnier/heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Antwerpen kalo Melsele30 maart 2018
Heb er altijd graag gewerkt veel uren gedaan altijd goed verdient maar ben maand geleden in Malle komen wonen ik ging met de fiets naar de haven van Brasschaat maar malle is wat te ver op met de fiets te doen
Pluspunten
Werkzekerheid mag altijd trug komen
Minpunten
Organ
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mensen zijn lief daar.
Horeca, magazijn, verkoop (voormalige medewerker) –  Beveren19 maart 2018
Geen zware werk
Je verdient een mooie loon
Je leert nieuwe mensen kennen
Gezellig aan de tafel (pauze)
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Vroege shift is beetje lastig soms.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive
Job Student (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)11 februari 2018
As a job student, it was a day to day call of duty so there wasnt that much fun. We (students) worked knowing that day may be our last because it was a day to day contract
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Variatie in werk en alle culturen aanwezig
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Kallo5 december 2017
Leuke omgeving leuk afwisselde job altijd bereikbaar met bus van katoen natie zelf leert veel van scanners picking en packing transpallet gebruik. Veiligheidsnormen zeer belangrijk om toe te passen
Pluspunten
Gratis water en koffie
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pressure work
Arbeider (huidige medewerker) –  Antwerpen20 juli 2017
The job is nice, not bad. The problem are the leaders, most of them. It is because they continuously keep making a pressure to the employers, even without reasons. This makes you work with stress and starting getting confused.
But it is not a big problem. As long as you are correct in your work, nobody can complain and you did no mistakes, is nothing to worry about. Most of the colleagues are nice people, so its a good environment. It happens also that the leaders are friendly and everything goes really good, the time flows.
In conclusion, every job has pros and cons, but is good.
Pluspunten
Added lunches
Minpunten
Short breakes
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ambiente de trabajo se conoce mucha gente
Mozo de almacén (voormalige medewerker) –  Amberes, Belgica9 juli 2017
Muy buen ambiente de trabajo, con mucha facilidad para aprender el oficio.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving vele culturen bijeen
Student job (voormalige medewerker) –  Kallo8 juli 2017
Ik zelf vind katoen natie eigenlijk wel een moeilijke job voor student. Tog werk ik daar, maar je word er wel goed voor betaald vind ik en ik vind het wel leuk om andere mensen te leren kennen want er zijn heel veel culturen bijeen. Het is wel gezellig als je met veel andere culturen samen werkt. En katoen natie is wel eigenlijk en aanvaardbare job.
Pluspunten
Gratis drank
Minpunten
Niet mogen zitten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productie
Inpakker (voormalige medewerker) –  Kallo18 mei 2017
'Ik heb hier geleerd dat ik graag werk , Mijn collega's waren gezellige en vriendelijke.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard work
Team leader (huidige medewerker) –  België13 april 2017
Uma grande companhia que tem muitas culturas e multi línguas nem sempre as normal de segurança são as mais seguras .... Óptimo lugar pra se começar e ganhar experiência
Pluspunten
Free coffe
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Oragnisation
Chargeur (huidige medewerker) –  Kallo23 maart 2017
Il n y a pas d organisation les manageres ne savent pas organiser le travail sur les magasin il n y a pas de communication entre les employés et leurs superviseurs
Pluspunten
Il y a toujours job
Minpunten
Pas de respect
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen leuke ervaring
Arbeider (voormalige medewerker) –  Haven Antwerpen15 februari 2017
vondt ik geen leuke werk ervaring, wat valt er meer te zeggen
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Employee Growth & Development
asistant team leader (voormalige medewerker) –  Ketenislaan 1, 9130 Kallo14 februari 2017
Working at Katoen Natie is a stepping stone to further your in to Management, their working system is built to help there employees to grow individually, due to there high range of cultural diversity, it improves our level of multicultural awareness and adaptability.
Pluspunten
free coffe flexible time
Minpunten
working on sundays
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fun workplace
order picker (huidige medewerker) –  Kallo18 april 2016
start 6am until 2pm or 2pm until 10pm sometimes they ask to make two extra hours, working man says you can or not. the people of difentes countries, many are friendly.
Pluspunten
Christmas gifts
Minpunten
short break
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Magazijnmedewerker, Afdeling Logiesport (voormalige medewerker) –  Kallo11 april 2016
Goede werk sfeer en collega's. Veel verantwoordelijk en hard en snelle werk verrichten
.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
orderpicking (voormalige medewerker) –  Kallo8 maart 2016
als je voor katoen natie werkt kun je veel ervaring op doen alles wordt je ook aangeleerd en je kunt ook door groeien tot team leader als er een opleiding aan de gang is.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fabrieksmentaliteit zeer onaangenaam! weinig verdienste!
Inpakster (huidige medewerker) –  Kallo, VLG13 januari 2016
Je krijgt een grote verantwoordelijkheid waar je niets meer voor betaald wordt.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super
Arbeider (huidige medewerker) –  Antwerpen Haven22 december 2015
Het was heel leuk ervaring voor mij, de teamleiders waren heel aardige mensen. ik heb veel goed ervaringen gehad.
Pluspunten
Water
Minpunten
Niets
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stabiele werkgever waar iets wat ontbreekt
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG27 september 2015
Ik vond het werken in de Katoen Natie zeer leuk en gevarieerd. Ondanks het zware werk werkte ik er graag.

Wat wel heel jammer is, is dat je er zonder auto met (de privé)bus naar toe moet gaan. Die vertrekt altijd veel te vroeg waardoor je extra vroeg moet opstaan.
De verloning vind ik eerlijk gezegd veel te laag voor het werk dat je daar doet. Dit trek ik dan ook voornamelijk door naar de "niet-jobstudenten".

Omdat er veel met losse interimcontracten wordt gewerkt, werken er ook heel veel "net aangekomen migranten". Dit zorgt voor een heel multiculturele werksfeer. Dit heeft zijn positieve maar ook negatieve punten.
Zo spreekt bijna geen enkele medewerker er Nederlands. Dit zorgt dan ook dat de teamleaders alles in het Engels uitleggen. Dit is niet altijd zo evident vooral als je niet zo goed weet wat er van je verwacht wordt.
Minpunten
lange busrit, te vroeg op het werk, slechte verloning
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 4Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Katoen Natie. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 126 reviews
526
434
331
215
120

Waarderingen per categorie

3,1Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,1Bedrijfscultuur

Reviews over Katoen Natie gesorteerd op locatie