Katoen Natie Reviews

52 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 180 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Katoen Natie as a work philosophy that points to their clients satisfaction opposed to that of the worker
Warehouse worker (voormalige medewerker) –  Oost-Vlaanderen23 juli 2019
To some extent, it is the way to go if you work for a client (decathlon, dc shoes, etc). But the company pushed everybody to do overtime everyday, even saturdays and sundays. My belief is that people need to rest to perform optimally. Although working one weekend every now and then is not a problem at all. Mutual respect leads to excellent work environment which in turn will lead to better work results
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Średnio polecam
operator wózka widłowego (voormalige medewerker) –  Oost-Vlaanderen16 juli 2019
Ogólnie praca nie najgorsza ale kadra i sposób postępowania z procownikami zostawia wiele do życzenia
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very Toxic Environment to work for.
Systems & Storage Engineer (huidige medewerker) –  Antwerpen (provincie)4 juli 2019
Low culture, awful working conditions, politics to the level of unproductivity. No flexibility at work at all. Jobs and projects are not equally given to the engineers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
pauze in een container
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)8 mei 2019
ik heb geleerd dat ik niet kan werken zonder een beetje sociaal contact. je wordt bij de katoen natie in een heftruck gestoken en dan moet je maar uw plan trekken, zonder enige voorbereiding.
Pluspunten
veel pauze
Minpunten
weinig sociaal contact
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer ,gratis drankautomaat en pauze wordt betaald
Magazijnier (huidige medewerker) –  Kallo12 april 2019
De mensen zijn altijd bereid te helpen.Ze zijn vriendelijk en sociaal.
Pluspunten
Maaltijdcheque+loon
Minpunten
Ver gelegen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very enjoyable role where there was no possibility of just counting minutes till the shift ends
Warehouse Operative (voormalige medewerker) –  Oost-Vlaanderen16 maart 2019
I simply loved it, we could choose from morning or evening shifts (nights only if necessary), I met lot of new people from all over the world and everybody was very nice and we were going together towards the common target: to satisfy all the costumers needs
Pluspunten
Very nice working hours, supervisors always helpful
Minpunten
Maybe absence of the food shop on the site
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
it was a fine place to gain working experience
Job student (voormalige medewerker) –  Antwerp Kallo16 februari 2019
tedious but some warehouses were fun to work in than others.
Some team leaders and/or supervisors were tolerant and accepting of students while others were more like bullies.
Workplace culture = be on time
Pluspunten
different warehouses, so different things to learn
Minpunten
buses were over crowded
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Work in Katoen Natie
Inbound, Outbound (huidige medewerker) –  Kallo10 december 2018
It is being a good experiencie in the Company i got knowledge in logistic, they listen the opinion of each worker and they are strict with the rules, safety, productivity, etc.

the most difficult part for me is the company is really far away.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
inpakster (voormalige medewerker) –  Kallo10 november 2018
Het was een bijzondere ervaring. Ik kwam goed overeen met de collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte ervaaring
arbeider magazijnier (huidige medewerker) –  Beveren1 november 2018
respectloze bazen moet steeds van 1 kant komen geen vertrouwen
werk volk wordt als beesten behandeld
Minpunten
niets is gratis
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zie hierondert
ORDERPICKER (voormalige medewerker) –  Kallo3 oktober 2018
moeilijke werkervaring wegens nhard werken en geen doorgroei mogelijkheid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zware maar gezellige werkplek
Orderpicker (huidige medewerker) –  Kallo23 juli 2018
Een typische dag op het werk was hard werken. Heb alles geleerd op vlak van orderpicken, ben ook opgeleid geweest tot assistent teamleider. En heb vooral geleerd om in team samen te werken. Het moeilijkste op de job was dat het zwaar werk was maar het was leuk om in team te werken en zo nieuwe mensen te leren kennen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
multicultural environment
Warehouse full time staff (huidige medewerker) –  Antwerpen19 juni 2018
Nice place to start working if you are new in Belgium as they don't require dutch which is a great thing if you already want to gain some money.

If you like logistics, at Katoen Natie you have a lot to learn from.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
The Sky is the limit
Preventieadviseur (voormalige medewerker) –  Kallo17 juni 2018
Bij Katoen Natie krijg je de mogelijkheid om te groeien maar je moet hezelfde tonen en of bewijzen, alles kan het is een kwestie van willen .
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkzaamheid
Onderhoudsmedewerker (voormalige medewerker) –  Kapellen14 juni 2018
goed om een ervaring op te bouwen in de onderhoud.
Pluspunten
gratis drank zoals koffie, water en thee
Minpunten
soms slechte timing van werkuren
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe collega's maar weinig organisatie
magazijnier/heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Antwerpen kalo Melsele30 maart 2018
Heb er altijd graag gewerkt veel uren gedaan altijd goed verdient maar ben maand geleden in Malle komen wonen ik ging met de fiets naar de haven van Brasschaat maar malle is wat te ver op met de fiets te doen
Pluspunten
Werkzekerheid mag altijd trug komen
Minpunten
Organ
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mensen zijn lief daar.
Horeca, magazijn, verkoop (voormalige medewerker) –  Beveren19 maart 2018
Geen zware werk
Je verdient een mooie loon
Je leert nieuwe mensen kennen
Gezellig aan de tafel (pauze)
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Vroege shift is beetje lastig soms.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive
Job Student (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)11 februari 2018
As a job student, it was a day to day call of duty so there wasnt that much fun. We (students) worked knowing that day may be our last because it was a day to day contract
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Variatie in werk en alle culturen aanwezig
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Kallo5 december 2017
Leuke omgeving leuk afwisselde job altijd bereikbaar met bus van katoen natie zelf leert veel van scanners picking en packing transpallet gebruik. Veiligheidsnormen zeer belangrijk om toe te passen
Pluspunten
Gratis water en koffie
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief bedrijf met hansdon mentaliteit
Terminal Manager PMP processing blokveld (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)3 december 2017
Een bedrijf waar vele doorgroeimogelijkheden liggen en waar je vrijheid krijg in je job.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Katoen Natie. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 180 reviews
538
446
342
227
127

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,0Bedrijfscultuur

Reviews over Katoen Natie gesorteerd op locatie