Katoen Natie Reviews

28 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pressure work
Arbeider (huidige medewerker) –  Antwerpen20 juli 2017
The job is nice, not bad. The problem are the leaders, most of them. It is because they continuously keep making a pressure to the employers, even without reasons. This makes you work with stress and starting getting confused.
But it is not a big problem. As long as you are correct in your work, nobody can complain and you did no mistakes, is nothing to worry about. Most of the colleagues are nice people, so its a good environment. It happens also that the leaders are friendly and everything goes really good, the time flows.
In conclusion, every job has pros and cons, but is good.
Pluspunten
Added lunches
Minpunten
Short breakes
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ambiente de trabajo se conoce mucha gente
Mozo de almacén (voormalige medewerker) –  Amberes, Belgica9 juli 2017
Muy buen ambiente de trabajo, con mucha facilidad para aprender el oficio.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving vele culturen bijeen
Student job (voormalige medewerker) –  Kallo8 juli 2017
Ik zelf vind katoen natie eigenlijk wel een moeilijke job voor student. Tog werk ik daar, maar je word er wel goed voor betaald vind ik en ik vind het wel leuk om andere mensen te leren kennen want er zijn heel veel culturen bijeen. Het is wel gezellig als je met veel andere culturen samen werkt. En katoen natie is wel eigenlijk en aanvaardbare job.
Pluspunten
Gratis drank
Minpunten
Niet mogen zitten
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productie
Inpakker (voormalige medewerker) –  Kallo18 mei 2017
'Ik heb hier geleerd dat ik graag werk , Mijn collega's waren gezellige en vriendelijke.
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard work
Team leader (huidige medewerker) –  België13 april 2017
Uma grande companhia que tem muitas culturas e multi línguas nem sempre as normal de segurança são as mais seguras .... Óptimo lugar pra se começar e ganhar experiência
Pluspunten
Free coffe
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Oragnisation
Chargeur (huidige medewerker) –  Kallo23 maart 2017
Il n y a pas d organisation les manageres ne savent pas organiser le travail sur les magasin il n y a pas de communication entre les employés et leurs superviseurs
Pluspunten
Il y a toujours job
Minpunten
Pas de respect
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen leuke ervaring
Arbeider (voormalige medewerker) –  Haven Antwerpen15 februari 2017
vondt ik geen leuke werk ervaring, wat valt er meer te zeggen
Was deze review nuttig?Ja 7NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Employee Growth & Development
asistant team leader (voormalige medewerker) –  Ketenislaan 1, 9130 Kallo14 februari 2017
Working at Katoen Natie is a stepping stone to further your in to Management, their working system is built to help there employees to grow individually, due to there high range of cultural diversity, it improves our level of multicultural awareness and adaptability.
Pluspunten
free coffe flexible time
Minpunten
working on sundays
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fun workplace
order picker (huidige medewerker) –  Kallo18 april 2016
start 6am until 2pm or 2pm until 10pm sometimes they ask to make two extra hours, working man says you can or not. the people of difentes countries, many are friendly.
Pluspunten
Christmas gifts
Minpunten
short break
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Magazijnmedewerker, Afdeling Logiesport (voormalige medewerker) –  Kallo11 april 2016
Goede werk sfeer en collega's. Veel verantwoordelijk en hard en snelle werk verrichten
.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
orderpicking (voormalige medewerker) –  Kallo8 maart 2016
als je voor katoen natie werkt kun je veel ervaring op doen alles wordt je ook aangeleerd en je kunt ook door groeien tot team leader als er een opleiding aan de gang is.
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fabrieksmentaliteit zeer onaangenaam! weinig verdienste!
Inpakster (huidige medewerker) –  Kallo, VLG13 januari 2016
Je krijgt een grote verantwoordelijkheid waar je niets meer voor betaald wordt.
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super
Arbeider (huidige medewerker) –  Antwerpen Haven22 december 2015
Het was heel leuk ervaring voor mij, de teamleiders waren heel aardige mensen. ik heb veel goed ervaringen gehad.
Pluspunten
Water
Minpunten
Niets
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 7Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stabiele werkgever waar iets wat ontbreekt
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG27 september 2015
Ik vond het werken in de Katoen Natie zeer leuk en gevarieerd. Ondanks het zware werk werkte ik er graag.

Wat wel heel jammer is, is dat je er zonder auto met (de privé)bus naar toe moet gaan. Die vertrekt altijd veel te vroeg waardoor je extra vroeg moet opstaan.
De verloning vind ik eerlijk gezegd veel te laag voor het werk dat je daar doet. Dit trek ik dan ook voornamelijk door naar de "niet-jobstudenten".

Omdat er veel met losse interimcontracten wordt gewerkt, werken er ook heel veel "net aangekomen migranten". Dit zorgt voor een heel multiculturele werksfeer. Dit heeft zijn positieve maar ook negatieve punten.
Zo spreekt bijna geen enkele medewerker er Nederlands. Dit zorgt dan ook dat de teamleaders alles in het Engels uitleggen. Dit is niet altijd zo evident vooral als je niet zo goed weet wat er van je verwacht wordt.
Minpunten
lange busrit, te vroeg op het werk, slechte verloning
Was deze review nuttig?Ja 10Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelligheid en progressie op de werkvloer.
reachtruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG23 februari 2015
Na ruim een half uur van tevoren aanwezig te zijn geweest op het werk en een babbeltje te hebben gemaakt met mijn collega's werkte ik snel en geconcentreerd aan mijn opdrachten waarna ik mijn pauze benutte om een babbeltje te maken met mijn collega's onder het genot van koffie. Deze pauzes waren overigens niet op vaste tijden aangezien dit afhankelijk was van de drukte op dat moment. Na deze pauze ging ik weer geconcentreerd verder met de opgelegde opdrachten tot de volgende pauze waarin ik weer hetzelfde deed. Hierna werkte ik weer en ging vervolgens naar huis. Ik heb vooral geleerd om snel te werken en verantwoordelijk te zijn. Verder had ik een goede band met de directie en mijn collega's. Deze baan bracht mij geen moeilijkheden. Het leukste van de baan was dat ik afwisselende taken had.
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 10Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfde als consumer goods & industries
Project management & start-ups Antwerp (voormalige medewerker) –  Antwerpen28 november 2014
zelfde dus als consumers & industries

veel doorgroei, middelmatig loon, veel uren presteren
Was deze review nuttig?Ja 55Nee 185Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer met ideale ontwikkelingsmogelijkheden
jobstudent (voormalige medewerker) –  Kallo, VLG16 november 2014
De werkdagen waren meestal van 8u tot 16u. Maar vaak werkte ik nog door tot 17u. De werksfeer met de collega's was ideaal: 's middags af en toe samen een frietje bestellen, na de werkuren samen iets gaan drinken. Maar tussen al het plezier werd er ook hard gewerkt: de magazijniers werken goed door en zien telkens dat de producten op tijd geladen en gelost worden, de bedienden regelen dan weer de instroom en uitstroom van deze producten. Door mijn goed werk en mijn bereidheid om hard door te werken heeft mijn toenmalige werknemer mij een vaste job aangeboden, maar ik heb dit geweigerd omdat ik nog bezig was met mijn studies. Het moeilijkste van deze baan was dat het vaak een eenzame job was een stocktellingen uit te voeren, al kwamen er wel af en toe andere jobstudenten helpen. Al bij al was het een positieve en leerrijke ervaring in de logistieke wereld.
Pluspunten
Werksfeer
Minpunten
Eenzaamheid
Was deze review nuttig?Ja 59Nee 192Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede collega's
proces engenering (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG9 oktober 2014
Het werk was soms lastig i.v.m. met de schoonmaak procedure van de silo's, deze stonden onder stikstof en je moest heel goed opletten.
De werk omgeving was soms moeilijk want wij werkten alleen met poeder, en deze poeder was meestal schadelijk voor het milieu.
Hier waren voorzorgsmaatregelen voor genomen zoals een mondkapje, handschoenen een veiligheidsbril en een veiligheid helm.
Maar de werksfeer was heel aangenaam.
Pluspunten
collega's
Minpunten
te laag loon voor onze werkzaamheden.
Was deze review nuttig?Ja 56Nee 190Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werk omgeving.
arbeider (voormalige medewerker) –  Kalo, IA22 september 2014
het was aangenaam om eens deel te nemen aan het werk van katoen natie. ik dacht persoonlijk dat het een domme werk omgeving was. maar ik heb mij vrij hard vergist. het is een aangename werkomgeving waar je enorm veel kan bij leren.
Pluspunten
Pauze's
Minpunten
opkuisen.
Was deze review nuttig?Ja 57Nee 190Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
ritzer (voormalige medewerker) –  Desteldonk, VLG17 maart 2014
afwisselen werk
opleiding ritzer
weinig contact
veel buitenlanders
communicaties met collega's
Minpunten
te weinig waardering voor de prestaties
Was deze review nuttig?Ja 58Nee 192Rapporteren

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 103 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,0
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9
Doorgroeimogelijkheden
2,9
Management
2,9
Bedrijfscultuur
3,1

Reviews over Katoen Natie gesorteerd op locatie